Monitor LED 27 Philips 278G4DHSD

imagine Monitor LED 27 Philips 278G4DHSD 278g4dhsd/00

Ambiglow vă intensifică experienţa 3D cu un halou de lumină

Ambiglow adaugă o nouă dimensiune experienÅ£ei dvs. de vizualizare. Tehnologia inovatoare cu Ambiglow extinde ecranul creând un halou de lumină pe peretele care îl înconjoară din partea din spate a monitorului. Procesorul său rapid analizează conÅ£inutul imaginii primite ÅŸi adaptează permanent culoarea ÅŸi luminozitatea luminii emise pentru a se potrivi cu imaginea. OpÅ£iunile prietenoase cu utilizatorul vă permit să reglaÅ£i ambianÅ£a după bunul plac ÅŸi vă ajută să reduceÅ£i oboseala. Special conceput pentru vizionarea de filme, sport sau pentru jocurile 2D ÅŸi 3D, Philips Ambiglow vă oferă o experienţă de vizionare unică ÅŸi captivantă.

Ambiglow
Tehnologie AH-IPS

Tehnologia LED AH-IPS LED oferă imagini uimitoare în culori vii

Acest ecran de ultimă generaÅ£ie de la Philips utilizează panouri cu tehnologia avansată AH-IPS care utilizează o structură îmbunătăţită pentru o reproducere superioară a culorii, timp de răspuns ÅŸi consum de energie comparabile cu alte panouri cu unghi amplu. Spre deosebire de panourile TN standard, panourile AH-IPS oferă cea mai mică valoare de fluctuaÅ£ii Gamma ÅŸi de aceea sunt în măsură să afiÅŸeze culori consecvente chiar ÅŸi la 178/178 de grade ÅŸi în modul pivot. Cu performanÅ£e remarcabile, este adecvat în mod special pentru aplicaÅ£ii care necesită în permanenţă acurateÅ£ea culorilor ÅŸi luminozitate consecventă, precum retuÅŸarea fotografiilor, aplicaÅ£iile grafice ÅŸi navigarea pe web.

Aspect minimalist cu ramă extrem de îngustă

Utilizând panourile din cea mai recentă tehnologie, noile afiÅŸaje Philips sunt concepute cu o abordare minimalistă, limitând grosimea exterioară a ramei la aproximativ 2,5 mm. În combinaÅ£ie cu banda de matrice neagră din interiorul panoului, de aproximativ 9 mm, dimensiunile totale ale ramei sunt considerabil reduse, permiÅ£ând distrageri minime ÅŸi dimensiunea de vizionare maxim posibilă. Special concepută pentru configurarea tip cadre sau cu multi-afiÅŸaj, cum ar fi jocurile, designul grafic ÅŸi aplicaÅ£iile profesionale, rama extrem de îngustă vă oferă sentimentul că utilizaÅ£i un singur ecran mare.

Ramă extrem de îngustă
Mod de joc SmartImage

Mod de joc SmartImage optimizat pentru jucători

Noul afiÅŸaj pentru jocuri de la Philips dispune de acces direct OSD, reglat fin pentru jucători, oferindu-vă opÅ£iuni multiple. Modul „FPS” (Primul care trage) îmbunătăţeÅŸte temele întunecate ale jocurilor, permiÅ£ându-vă să vedeÅ£i obiecte în zone întunecate. Modul „Curse auto” adaptează afiÅŸajele cu cel mai rapid timp de răspuns ÅŸi culori superioare împreună cu reglaje de imagine. Modul „RTS” (Strategie în timp real) dispune de modul SmartFrame special, care permite evidenÅ£ierea anumitor zone ÅŸi reglarea dimensiunilor ÅŸi a imaginii. Jucătorul 1 ÅŸi Jucătorul 2 vă permit să salvaÅ£i setări personalizate pe baza diferitelor jocuri, asigurând cea mai bună performanţă.

USB 3.0 permite transferuri rapide de date ÅŸi încărcarea smartphone-urilor

Tehnologia USB 3.0 super-rapidă utilizează o rată de transfer de 5,0 gbiÅ£i/s, care este de aproape 10 ori mai rapidă decât USB 2.0 standard, reducând timpul dedicat transferului de date ÅŸi ajutându-vă să economisiÅ£i timp ÅŸi bani. Cu o lăţime mai mare de bandă, rate de transfer super-rapide, o mai bună gestionare a puterii ÅŸi performanÅ£e generale superioare, USB 3.0 stabileÅŸte cel mai recent standard global, permiÅ£ându-vă să utilizaÅ£i dispozitive de stocare cu capacitate mare. Tehnologia Sync-N-Go se asigură că nu va mai trebui să aÅŸteptaÅ£i să se elibereze lăţime de bandă. InvestiÅ£ia dvs. în dispozitivele cu USB 2.0 este protejată, deoarece este compatibilă cu versiunile mai vechi.

USB 3.0 super-rapid

Iluminarea Smart Bias de 6500 K asigură o experienţă de vizionare optimă

Modul de iluminare Smart Bias vă permite să vă bucuraÅ£i de o calitate optimă a imaginii ÅŸi confort de vizionare. Într-o cameră întunecată, ochii dvs. se dilată ÅŸi se contractă o dată cu imaginile în permanentă schimbare, lucru care poate duce la dezvoltarea sindromului privitului la calculator. Lumina Smart Bias creează un halou fin de lumină statică de 6500 k pe peretele din jurul monitorului. Special conceput pentru persoanele care petrec timp îndelungat în faÅ£a monitorului, nu numai că reduce oboseala ÅŸi disconfortul ochilor, dar elimină ÅŸi reflexiile ÅŸi distorsiunile provenite de la lumina din cameră îmbunătăţind rata de contrast ÅŸi detaliile de imagine ÅŸi păstrând percepÅ£ia corectă a culorilor

3D automat cu cele mai recente console Blu-ray ÅŸi de jocuri cu HDMI

Cu jocuri Blu-ray ÅŸi cu conectarea compatibilă HDMI 1.4a la playere de filme, afiÅŸajul 3D Philips va comuta automat în modul 3D Å£i vă va oferi imediat imagini excelente. Fără agitaÅ£ie cu reglajele!

Performanţă 3D fără scintilaţii

ExperienÅ£a 3D fără scintilaÅ£ii vă asigură ore în ÅŸir de divertisment confortabil. Este convenabil, ochelarii uÅŸori fără scintilaÅ£ii nu necesită baterii sau conectări prin cablu. Acum vă puteÅ£i elibera în sfârÅŸit de toate dificultăţile ÅŸi vă puteÅ£i bucura de experienÅ£a 3D cu familia dvs.!

ÎncărcaÅ£i-vă rapid dispozitivul mobil

Acest nou afiÅŸaj de la Philips vine echipat cu un încărcător rapid încorporat USB 3.0. Utilizând un circuit special care amplifică puterea de ieÅŸire la 1,5 A, afiÅŸajul va încărca rapid dispozitivul dvs. mobil în timp ce vă va permite să efectuaÅ£i transferuri de date, ajutându-vă să economisiÅ£i timp ÅŸi bani. PuteÅ£i încărca orice dispozitiv standard utilizând metoda de încărcare prin USB.

Cumpara Monitor LED 27 Philips 278G4DHSD ieftin

Caracteristici tehnice Monitor LED 27 Philips 278G4DHSD 278g4dhsd/00
Display Contrast: Raport contrast (uzual): 1000:1
SmartContrast: 20.000.000:1
Timp de raspuns: 14
Tip display: IPS
Diagonala: 27 inch (68.58cm)
Intensitate luminoasa 250 cd/mp
Unghi maxim vizibilitate orizontala/verticala (grade): 178º (O) / 178º (V), la C/R > 10
Dimensiune punct (mm): 0.311 x 0.311 mm
Rezolutie optima: 1920×1080
3D: Cu 3D
Reproducere culori (milioane): 16.7 M
Rata orizontala de refresh (KHz): 30 – 83 kHz
Rata verticala de refresh (Hz): 50 – 75 Hz
Conectivitate Interfata: USB 3,0 x 4
Intrare semnal: HDMI x 3, VGA (Analog)
Intrare/ieÅŸire audio: IeÅŸire audio HDMI
Plug & Play: DDC/CI, Mac OS X, sRGB, Windows 7
Facilitati Tuner TV: nu
Boxe integrate: Fara Boxe
Functii: Funcţii Ambiglow: Control variabil al luminozităţii cu pornire automată, lumină Smart Bias
SmartResponse: 7 ms în modul 2D
Unghi de vizualizare 3D: 60º @ 3D CT 10
Caracteristici superioare imagine: Joc SmartImage
OSD: Română, Franceză, Germană, Italiană
Portugheză, Rusă, Chineză simplificată, Spaniolă
Standarde: BSMI, Siglă CE, FCC, clasa B, GOST, SEMKO
Certificat TCO, TUV/ISO9241-307, UL/cUL, WEEE
Altele: Raport lungime/lăţime: 16:9
Blocare Kensington
ÃŽnclinare: -5/+20 grad
Cerinţe 3D:
Software: Software la pachet Tridef 3D gratuit
Hardware PC: Necesită placă VGA AMD/nVidia*, 2D în 3D: Acceptă toate cardurile VGA,
3D automat: Necesită HDMI 1.4a
Altele Dimensiuni (W x H x D mm): cu suport (mm): 623 x 471 x 197 mm
fără suport (mm): 623 x 376 x 44 mm
Greutate (Kg): cu suport (kg): 5,44 kg
fără suport (kg): 5,00 kg
Putere consumata (W): Mod pornit: 25,94 W (nominal) (conform metodei de testare EnergyStar 5.0)
Mod Standby: 0,5 W (nominal)
Mod Oprit: 0,3 W
Alimentare: 100-240V AC, 50-60Hz

Nota: Fotografia produsului Monitor LED 27 Philips 278G4DHSD are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.

Leave a Reply

Your email address will not be published.