Display 4K Sony FW-49BZ35F BRAVIA

imagine 0 Display 4K Sony FW-49BZ35F BRAVIA FW-49BZ35F

Sony FW-49BZ35F– un display optimizat pentru utilizare profesionala: imagini mai bune si mai luminoase pentru business-ul dumneavoastra

FW-49BZ35F BRAVIA este un display profesionist slim si eficient din punct de vedere energetic. Acesta reda imagini superbe la calitate 4K HDR, este usor de operat, ofera optiuni flexibile de retelistica sau control si optiuni de integrare extinse. Fiind conceput pentru uz profesional, display-ul incorporeaza ultimele tehnologii de televiziune de consum pentru a reusi sa redea imagini vibrante in format 4K.

FW-49BZ35F este ideal de folosit in medii corporate, functia sa Pro Mode simplificand procesul de instalare si permitand personalizarea setarilor display-ului pentru a se potrivi diferitelor aplicatii si medii.

Platforma sa software incorporata mareste capacitatea de a controla si optimiza optiunile sale in continuare. De acum va va fi extrem de simplu sa creeati panouri informative atractive combinand fisiere media si continut online fara a avea nevoie de hardware suplimentar. O gama variata de API-uri (Application Programming Interface) sunt de asemenea disponibile, rolul lor fiind acela de a permite controlul prin telecomanda sau monitorizarea si integrarea cu sisteme externe.

Display-ul Sony FW-49BZ35F se incadreaza perfect in diferitele medii educationale si de business. Printre aplicatii se numara display-urile pentru sali de intalniri, display-uri de informare pentru lobby-uri si sali de asteptare, display-uri informative digitale, display-uri in clasa, camere TV pentru camerele de oaspeti de la hoteluri, monitorizare a camerelor de supraveghere, afisaje de ghidare pentru muzee si sali de expozitii, display-uri de informare pentru stadioane sportive, arene si locatii live.

Sony FW-49BZ35F

Optimizat pentru uz profesional

Display-ul Sony se potriveste perfect nevoilor unei game variate de aplicatii business, oferind optiuni flexibile de instalare, conexiune la retea cu fir si wireless si control al comunicatiei in serie.

Instalare rapida prin Pro Mode

Puteti personaliza si inmagazina setari si caracteristici ale display-ului, iar apoi le puteti copia cu usurinta pe display-uri multiple folosind memoria USB flash. Pro mode permite o personalizare detaliata pentru o diversitate de meniuri cu setari, disponibile pentru a raspunde necesitatilor dumneavoastra specifice de folosire.

Sony FW-49BZ35F

Platforma software incorporata

Capacitatile puternice de procesare ale FW-49BZ35F extind optiunile de control sau personalizare si reduc costurile totale de proprietate.

Suport deschis API

Compatibilitatea display-ului Sony BRAVIA cu o gama variata de API-uri web extinde optiunile pentru controlul sau monitorizarea la distanta si integrarea cu sistemele externe.

Sony FW-49BZ35F

Imagini mult mai clare si mai naturale in format 4K

Tehnologia Sony 4K X-Reality PRO de procesare a imaginii face imaginile mult mai clare, mai netede si mai naturale. Fiecare scena contine detalii extrem de realiste datorita tehnicilor avansate de reducere a zgomotului si a unei baze de date cu pattern-uri speciale.

Actiune fluida pe ecran

Functia Motionflow XR 960 a FW-49BZ35F confera o reproducere mult mai neteda si mai naturala a imaginilor in miscare rapida pe ecran.

Sony FW-49BZ35F 

Control versatil de la distanta

Puteti controla display-ul BRAVIA de la distanta, inclusiv pornirea si oprirea, selectati semnalul de intrare si ajustati volumul – prin IP prin RJ45 printr-o API web sau prin RS-232C.

Asamblare si instalare flexibila

Display-ul ofera optiuni flexibile de asamblare (verticala, inclinata si pe masa), cu montarea standard de tip VESA pentru integrarea usoara intr-o gama larga de medii.

Sony FW-49BZ35F

Setare intr-o singura etapa optimizata pentru panouri informative si sali de intalniri

Acest dispozitiv de la Sony completeaza instantaneu setarile necesare pentru optimizarea panoului informativ sau a salii de intalniri folosite.

Creati cu usurinta panouri informative

Datorita suportului integrat pentru HTML5 este extrem de usor de produs panouri informative digitale, fara a fi necesar hardware suplimentar sau training prealabil. In doar cateva minute puteti acum crea panouri informative atractive combinand imagini, text, video 4K si continut live web.

Sony FW-49BZ35F

Rezolutie a imaginii 4K (3840 x 2160 pixeli)

Tehnologia 4K ofera de patru ori detaliile Full HD, cu o rezolutie de peste 8 milioane pixeli care confera un plus de claritate display-urilor corporate, aplicatiilor educationale si panourilor informative.

Compatibilitate cu 4K HDR

Luminozitatea ridicata si contrastul dinamic sunt ideale pentru a afisa continutul 4K HDR (High Dynamic Range), dezvaluind detaliile inainte ascunse in cele mai stralucitoare culori si zone de umbre intunecate.

Sony FW-49BZ35F

Cumpara Display 4K Sony FW-49BZ35F BRAVIA ieftin

Caracteristici tehnice Display 4K Sony FW-49BZ35F BRAVIA FW-49BZ35F
Rezolutie optima: 3840 x 2160
Tehnologie display: LCD
Conectivitate: 4 x HDMI,3 x USB
Tip Panel: IPS
Timp de raspuns: 8 ms
Diagonala: 55 inch
Intensitate luminoasa 620 cd/m2
Contrast: 1400:1
Greutate (Kg): 19.1 Kg (doar display) si 20 Kg (display cu stand)
Putere consumata (W): 170W (Standard) si 0.5W (Standby)
Rezolutie optima: 3840 x 2160
Tehnologie display: LCD
Conectivitate: 3 x USB,4 x HDMI
Tip Panel: W-LED
Timp de raspuns: 8 ms
Diagonala: 49 inch
Intensitate luminoasa 505 cd/m2
Unghi maxim vizibilitate orizontala/verticala (grade): 178
Contrast: Tipic: 5.000:1
Greutate (Kg): 13.2 Kg
Putere consumata (W): 88.0W

Nota: Fotografia produsului Display 4K Sony FW-49BZ35F BRAVIA are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
imagine 1 Display 4K Sony FW-49BZ35F BRAVIA FW-49BZ35Fimagine 2 Display 4K Sony FW-49BZ35F BRAVIA FW-49BZ35Fimagine 3 Display 4K Sony FW-49BZ35F BRAVIA FW-49BZ35Fimagine 4 Display 4K Sony FW-49BZ35F BRAVIA FW-49BZ35F

One thought on “Display 4K Sony FW-49BZ35F BRAVIA”

Leave a Reply

Your email address will not be published.