Display 4K Sony FW-55BZ35F BRAVIA

imagine 0 Display 4K Sony FW-55BZ35F BRAVIA FW-55BZ35F

Display optimizat pentru uz profesional: o imagine mai buna si mai stralucitoare pentru businessul dumneavoastra

Sony FW-55BZ35F BRAVIA este un display profesional slim si eficient din punct de vedere energetic care combina imagini stralucitoare si superbe 4K HDR cu o utilizare usoara, networking sau control flexibil si optiuni de integrare extinse. Fiind ideal pentru uz profesional, display-ul foloseste din plin ultimele tehnologii ale televiziunii de consum pentru a reda imagini vibrante in format 4K. Este ideal pentru integrare in medii corporate, meniul sau Pro avand rolul de a simplifica instalarea si de a permite o personalizare usoara a detarilor display-ului pentru a se potrivi cu diferite aplicatii si medii.

Display-ul Sony are o platforma software integrata intuitiva care sporesc optiunile de control si personalizare si mai mult. Este usor sa creati digital signage, combinand fisiere media si continut online fara a avea nevoie de player hardware suplimentar. De asemenea, o gama diversificata de optiuni API (Application Programming Interface) este disponibila pentru a permite controlul prin telecomanda sau monitorizarea si integrarea cu sisteme externe.

Sony FW-55BZ35F BRAVIA se potriveste perfect in diferite medii business si educationale. Aplicatiile includ display-uri pentru sali de intalniri, display-uri informative pentru lobby-uri si sali de asteptare, digital signage, display-uri pentru sali de clasa, camera de hotel cu TV pentru oaspeti, camere de monitorizare pentru siguranta, display-uri de ghidare pentru showroom-uri si muzee, si display-uri informative pentru stadioane sportive, arene si locatii live.

Caracteristici display

Optimizat pentru uz profesional

Display-ul Sony FW-55BZ35F raspunde nevoilor unei game variate de aplicatii business, avand optiuni de instalare flexibile carora li se adauga conexiune la retea cu fir si wireless si control al comunicarii in serie.

Instalare rapida cu Pro Mode

Personalizati si stocati in memorie setari si caracteristici ale display-ului, apoi copiati-le cu usurinte pe display-uri multiple folosind memoria USB flashPro Mode permite o personalizare detaliata pentru diferite meniuri de setari, care sunt disponibile pentru a servi necesitatilor dumneavoastra de utilizare specifice.

Platforma software integrata

Capacitatile puternice de procesare sporesc optiunile de control sau personalizare si reduc costurile totale de proprietate.

Suport API deschis

Compatibilitatea display-ului Sony FW-55BZ35F BRAVIA cu o gama variata de API-uri web creste optiunile pentru control prin telecomanda sau monitorizare.

Imagini clare si mult mai naturale in format 4K

Display-ul FW-55BZ35F foloseste tehnologia Sony de procesare a imaginii 4K X-Reality PRO. Tehnicile avansate de reducere a zgomotului si o baza de date cu un model special permit redarea scenelor cu detalii vii.

Actiune fluida pe ecran

Tehnologia Motionflow XR 960 permite reproducerea mai naturala a imaginilor cu miscare rapida pe ecran.

Control versatil prin telecomanda

Puteti controla BRAVIA de la distanta inclusiv pornire/oprire, alegeti semnalul de intrare si ajustati volumul prin IP via RJ45 folosind API web sau via RS-232C.

Montaj si instalare flexibile

Display-ul Sony FW-55BZ35F ofera optiuni flexibile de montaj (vertical, inclinat si de masa), folosind sistemul de montaj standard tip VESA pentru o integrare usoara intr-o gama larga de medii.

Setare intr-o singura etapa optimizata pentru signage si camere de intalniri

Acest instrument completeaza instantaneu setarile necesare pentru optimizarea signage sau a camerei de intalniri folosita.

Creati cu usurinta digital signage

Suportul integrat pentru HTML5 al Sony FW-55BZ35F transforma producerea de digital signage atractiv intr-un proces usor, nefiind nevoie de hardware extra si nici de training prealabil. Combinati grafica, text, video 4K si continut live web pentru a crea signage atractiv numai in cateva minute.

Rezolutie a imaginii 4K (3840 x 2160 pixeli)

4K ofera de patru ori mai mult detaliul Full HD, cu o rezolutie de peste 8 milioane pixeli care confera extra claritate display-urilor corporate, educationale si aplicatiilor digital signage.

Compatibil cu 4K HDR

Stralucirea ridicata si contrastul dinamic sunt ideale pentru ideale pentru afisajul continutului 4K HDR (High Dynamic Range), reliefand detaliile inainte greu de observat in cele mai stralucitoare culori si zone de umbre intunecate.

Cumpara Display 4K Sony FW-55BZ35F BRAVIA ieftin

Caracteristici tehnice Display 4K Sony FW-55BZ35F BRAVIA FW-55BZ35F
Rezolutie optima: 3840 x 2160
Tehnologie display: LCD
Conectivitate: 4 x HDMI,3 x USB
Tip Panel: IPS
Timp de raspuns: 8 ms
Diagonala: 55 inch
Intensitate luminoasa 620 cd/m2
Contrast: 1400:1
Greutate (Kg): 19.1 Kg (doar display) si 20 Kg (display cu stand)
Putere consumata (W): 170W (Standard) si 0.5W (Standby)

Nota: Fotografia produsului Display 4K Sony FW-55BZ35F BRAVIA are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.

One thought on “Display 4K Sony FW-55BZ35F BRAVIA”

Leave a Reply

Your email address will not be published.