Display Interactiv Full HD Panasonic TH-65BFE1W

imagine 0 Display Interactiv Full HD Panasonic TH-65BFE1W TH-65BFE1W

Display Interactiv Touchscreen IR

Tehnologie interactiva infra-rosu nativa, cu pana la 10 puncte de contact, care contribuie decisiv la angajarea tuturor participantilor in sesiuni de lucru interactive care pot spori productivitatea si asimilarea mult mai rapida si dinamica a informatiilor.

Dincolo de solutia profesionala de afisaj oferita, aditional, se poate activa functia interactiva whiteboard (aplicatie software gratuita) pentru imbunatatirea colaborarii intre mai multi participanti simultan. Prin simpla conectare la un calculator disponibil sau acces direct printr-o memorie USB, display-ul este pregatit pentru utilizarea imediata in mod whiteboard.

 Display Interactiv Full HD Panasonic TH-65BFE1W

 

Vizibilitate mare de la distanta

Formatul larg de afisare 65” | 165 cm diagonala si unghiul de 178 grade (verticala/orizontala), este ideal pentru salile de clasa si de intalniri, cu un numar mai mare de participanti. Astfel, prezentarile de business sau materialele educationale vor putea fi vizualizate cu usurinta, inclusiv textele sau desenele complexe.

Panelul (aproximativ 50.000 de ore de viata) prin capacitatea sa de a fi instalat pe verticala, permite integrarea in solutii de digital signage cu scop de informare/orientare in mall-uri, showroom-uri sau expozitii.

 

Pregatit pentru sesiuni de lucru fluente Full HD

Seria de display-uri Panasonic BFE1 prezinta o rezolutie Full HD 1920×1080, luminozitate de 400 cd/mp, tehnologie anti-glare (AG) impotriva reflexiilor luminoase si conectivitate universala HDMI, VGA sau USB pentru distribuirea continutului Full HD. Soundbar-ul audio 16 W integrat in partea frontala a display-ului, cu o acustica excelenta in sala, este ideal pentru sesiunile de prezentari care necesita sunet.  

 

 Display Interactiv Full HD Panasonic TH-65BFE1W

Rezistenta si manevrabilitate

Pentru rezistenta in timp, displayul se caracterizeaza prin prezenta unei sticle protective securizate. De asemenea, in spatele echipamentului, pentru o mai usoara manevrabilitate, se afla un element de prindere pentru mutare sau transport.

 

 Display Interactiv Full HD Panasonic TH-65BFE1W

 

Aplicatia software Whiteboard

Permite functionarea display-ului ca whiteboard interactiv. Dupa afisarea materialelor educationale sau de business, se pot utiliza urmatoarele functii si beneficii:

– Nu necesita prezenta unui PC, fiind de ajuns executarea lui de pe o memorie USB

– Tehnologie multi-touch – mai multi utilizatori simultan – care permite pana la 10 puncte de contact; posibilitate interschimbare in operare in mod single sau multi

– Butoane intuitive si meniu friendly-user

– Captura ecran si posibilitate salvare ca document

– Functie de inregistrare si salvare sesiune audio

 

 Display Interactiv Full HD Panasonic TH-65BFE1W

– Recunoastere gestuala prin corectare automata sau manuala dupa scriere/desenare/adnotare; de asemenea functii de stergere pagina, duplicat, adaugare etc.

– Instrumente de marire/micsorare – zoom pana la 300%

– Pana la 100 de sesiuni whiteboard pot fi salvate pentru vizualizare ulterioara

– Background customizabil in functie de tipul activitatii: alb (blank), tabel, negru (blank), notite, transparent, portativ etc.

– Instrumente de prezentare: lupa, evidentiator etc.

– Posibilitate salvare date in slideuri PowerPoint sau notite, cu posibilitate de editare ulterioara

– Functie de distribuire e-mail cu atasament incorporat

– Functie de printare pentru pagina afisata pe ecran

 

Configuratie minima PC pentru rulare aplicatie software Whiteboard: Intel Core 2 Duo sau superior, Windows 7/8/10, interfata USB 2.0, minim 2 GB de memorie RAM, spatiu pe hard-disk minim 2 GB (250 mb software, 1.5 GB Microsoft NET Framerwork), rezolutie display minim XGA 1024×768.

Cumpara Display Interactiv Full HD Panasonic TH-65BFE1W ieftin

Caracteristici tehnice Display Interactiv Full HD Panasonic TH-65BFE1W TH-65BFE1W
Rezolutie optima: 1920 x 1080 Full HD
Tehnologie display: LED
Conectivitate: 1 x VGA,1 x DVI D,2 x HDMI,1 x D Sub,2 x USB
Tip Panel: VA
Timp de raspuns: 8 ms
Diagonala: 65 inch
Intensitate luminoasa 400 cd/mp
Unghi maxim vizibilitate orizontala/verticala (grade): 178
Contrast: Tipic: 4000:1
Functii: Media player USB, Whiteboard, Power Save, Auto-setting
Accesorii incluse: Manual de utilizare,Cablu de alimentare (2 m), telecomanda + baterii,Soundbar + sistem montaj + cablu audio
Dimensiuni (W x H x D mm): 1428.5 x 803.5 mm
Greutate (Kg): 44 kg
Putere consumata (W): 205 W

Nota: Fotografia produsului Display Interactiv Full HD Panasonic TH-65BFE1W are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
imagine 1 Display Interactiv Full HD Panasonic TH-65BFE1W TH-65BFE1Wimagine 2 Display Interactiv Full HD Panasonic TH-65BFE1W TH-65BFE1Wimagine 3 Display Interactiv Full HD Panasonic TH-65BFE1W TH-65BFE1Wimagine 4 Display Interactiv Full HD Panasonic TH-65BFE1W TH-65BFE1W

One thought on “Display Interactiv Full HD Panasonic TH-65BFE1W”

Leave a Reply

Your email address will not be published.