Display IPS LED Panasonic TH-42LF80W

imagine 0 Display IPS LED Panasonic TH-42LF80W TH-42LF80W

Performanta si calitate

Display-ul IPS LED Panasonic TH-42LF80W are la baza tehnologia IPS Edge-LED, ce aduce o mai buna vizibilitate in afara axei, si include o functie de scanare ce imbunatateste sincronizarea de redare intre panouri. Este proiectat pentru a functiona 24 de ore pe zi, si poate fi folosit intr-o multitudine de locatii, camere de control sau magazine, atat in modul Peisaj, cat si in modul Portret.

Cu o rezolutie 1920 x 1080p si contrastul de 1300: 1, display-ul IPS LED Panasonic TH-42LF80W este potrivit pentru panouri publicitare in spatii publice de mari dimensiuni, ce pot fi vizualizate chiar si din laterala, datorita unghiului de vizualizare de 178 grade.

Functiile FailOver si FailBack intervin in cazul in care principalele semnale video sau audio sunt intrerupte, si continua sa redea afisajul (salvat intr-o memorie de rezerva). Astfel display-ul va functiona 24/7, cu imagine continua, fara intrerupere.

Display-ul IPS LED Panasonic TH-55LF80W

Usor de intretinut si utilizat, panoul IPS LED Panasonic TH-42LF80W, incorporeaza USB Media Player, ce permite redarea fisierelor video sau imaginilor sincronizate prin terminale USB, fara a necesita Set-top Box. Prin instalare functiei USB Cloning, puteti actualiza cu usurinta continutul afisat, sau puteti copia sau trimite continut catre alt display.

Display-ul IPS LED Panasonic TH-42LF80W integreaza o tehnologie numita Early Warning Software, ce anticipeaza si identifica eventualele defectiuni. Early Warning Software monitorizeaza display-ul  prin conexiunea la internet, si va informeaza prin e-mail atunci cand exista semne de ingrijorare. Informatiile privind starea de functionare a dispozitivului, temperatura interna sau orele de functionare pot fi monitorizate prin intermediul portului RS-232C. In acest mod, este posibila interventia rapida si eficienta, in cazul in care sunt detectate disfunctionalitati.

early warning software panasonic

Rama display-ului IPS LED Panasonic TH-42LF80W de 6 mm face posibila integrarea dispozitivului in panouri multi-ecran, de mari dimensiuni, iar difuzoarele integrate de 20W permit utilizatorilor sa imbine performantele video cu cele audio si elimina necesitatea achizitionarii unui set suplimentar de difuzoare externe, atunci cand sunt afisate filme cu sunet.

 

Cumpara Display IPS LED Panasonic TH-42LF80W ieftin

Caracteristici tehnice Display IPS LED Panasonic TH-42LF80W TH-42LF80W
Conectivitate Conectivitate: 1 x DVI,2 x HDMI 1.4,1 x Headphone Jack,1 x RJ-45,2 x USB
Rezolutie optima: 1920 x 1080 Full HD
Tehnologie display: LED
Conectivitate: RJ45,2 x DVI-D,2 x HDMI,2 x USB,1 x USB,RS-232C,1 x D Sub
Tip Panel: IPS
Timp de raspuns: 8 ms
Diagonala: 42 inch
Intensitate luminoasa 700 cd/m²
Unghi maxim vizibilitate orizontala/verticala (grade): 178
Contrast: 1300:1
Functii: USB Media Player; Data Cloning;,Failover & Failback; Early Warning Software compatible;,Multi Monitoring & Control Software compatible
Accesorii incluse: Cablu de alimentare CA; Manual de utilizare,Telecomanda; Baterii pentru telecomanda AAA x 2;
Greutate (Kg): 15,3 kg
Putere consumata (W): 155 W

Nota: Fotografia produsului Display IPS LED Panasonic TH-42LF80W are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
imagine 1 Display IPS LED Panasonic TH-42LF80W TH-42LF80Wimagine 2 Display IPS LED Panasonic TH-42LF80W TH-42LF80W

One thought on “Display IPS LED Panasonic TH-42LF80W”

Leave a Reply

Your email address will not be published.