Display LCD Full HD Panasonic LinkRay TH-80SF2HW 80 inch

imagine 0 Display LCD Full HD Panasonic LinkRay TH-80SF2HW 80 inch TH-80SF2HW

Bucurati-va de imagini clare de inalta calitate in locatii cu lumina puternica

Seria SF2H ofera signage extrem de vizibil chiar si in spatiile deschise cu lumina naturala. Trebuie sa introduceti un dispozitiv USB de memorie pe care ati salvat continut in display pentru redare automata folosind Media Player-ul USB, si sa folositi Content Management Software pentru a crea liste de redare ce combina videoclipurile si imaginile statice. Functiile convenabile permit operarea unui signage simplu pentru unul sau mai multe display-uri.

 

Panasonic LinkRay TH-80SF2HW

Panasonic LinkRay TH-80SF2HW

Imagini luminoase, clare si usor de vizionat ce se amesteca in spatiu

Imagini luminoase de inalta calitate 700-cd/m² pentru lobby-urile luminoase
Seria SF2H ofera signage extrem de vizibil chiar si in spatiile deschise cu lumina naturala. Amestecandu-se in mediile inconjuratoare, are un efect captivant chiar si atunci cand oamenii se afla in miscare.

Afisaj simplu al imaginilor optimizat pentru continutul display-ului
Panourile display-urilor conventionale sunt preconfigurate cu moduri de afisare de tipul Standard si Dinamic. Seria SF2H este prevazuta cu un meniu extins de afisaj pentru a va permite sa selectati modul optim pentru afisarea continutului si pentru mediul de vizualizare. Puteti selecta cel mai bun mod pentru sursa video si locul display-ului.

Panasonic LinkRay TH-80SF2HW

Suporta HDMI CEC Device Linking

Dispozitivele compatibile HDMI-CEC pot fi conectate la display printr-un cablu HDMI, activand operatiunile de baza (cum ar fi alimentarea ON/OFF) a dispozitivelor compatibile pentru controlul acestora prin telecomanda display-ului.

Panasonic LinkRay TH-80SF2HW

Diferite tipuri de operare signage sunt posibile

Seria SF2H poate afisa imagini in mod automat atunci cand un dispozitiv USB de memorie continand informatie este introdus. Unitatea display poate fi utilizata ca digital signage fara a necesita un dispozitiv tip set-top box sau un calculator.

Pentru media USB

Trebuie doar sa introduceti un stick USB de memorie cu un continut de tip video sau imagine in unitatea principala pentru redare automata in ordinea fisierelor (numar, secventa alfabetica).

 

Panasonic LinkRay TH-80SF2HW

Folositi telecomanda pentru editarea listei de redare
Folositi telecomanda unitatii principale pentru a seta secventa de redare si timpul de redare pentru continutul salvat pe stickul USB de memorie pentru a edita lista de redare.

Software-ul computerului personal permite o redare si un management mai simplu si mai convenabil al continutului

Versiunea 3.1 a software-ului de Content Management pentru PC permite crearea usoara a listelor de redare cu suport media inclusiv combinatiile de imagini si videoclipuri. Puteti efectua planificari pentru redarea si inchiderea listei dumneavoastra de redare media la date si ore predeterminate.

Panasonic LinkRay TH-80SF2HW

Panasonic LinkRay TH-80SF2HW

Functia DIGITAL LINK faciliteaza instalarea si scade costurile de sistem

Folosind DIGITAL LINK va permite sa transmiteti semnale video, audio si de control pe o distanta de pana la 150 metri folosind un singur cablu LAN. Cablarea facila reduce de asemenea reduce din timpul necesar instalarii. Aceasta permite transmiterea imaginilor si sunetelor de inalta calitate, precum si controlul de la distanta.

Functia de clonare scurteaza durata de lucru in timpul instalarii mai multor dispozitive

Atunci cand instalati mai multe display-uri, functia de Clonare va permite sa folositi o memorie USB (sau o retea LAN) pentru a copia setarile unui display principal pe alte unitati, scurtand astfel intr-o mare masura timpii de instalare.

Setari memorie retea USB

Folosind un dispozitiv USB de memorie, setarea de retea poate fi efectuata pentru mai multe display-uri. Adresele IP individuale pentru fiecare unitate sunt setate in mod automat.

Failover si Failback: functii extrem de utile pentru utilizare in situatii critice

Functiile Failover si Failback previn intreruperea imaginile in cazul aparitiei unor situatii neasteptate. Display-ul Panasonic este prevazut cu functiile Failover si Failback cu comutare pe doua intrari de sistem pentru a preveni intreruperea imaginii.

Ecranul principal in momentul pornirii si atunci cand nu exista semnal

Functia Startup Image Settings poate fi folosita pentru a afisa logo-ul companiei dumneavoastra, o imagine a unui brand, sau orice imagine doriti atunci cand puneti display-ul in functiune sau atunci cand semnalul transmis lipseste.

Multi Monitoring & Control Software

Compatibil cu software-ul Multi Monitoring & Control pentru adaugarea unor functii noi, cum ar fi cautarea automata pentru afisarea hartii si a dispozitivelor inregistrate. Display-urile si echipamentul periferic pe intranet pot fi controlate, iar statusul lor poate fi monitorizat. Notificarea erorilor si indicatiile asupra erorilor pot fi de asemenea detectate printr-o functie de monitorizare a indicatiilor pentru o intretinere imbunatatita.

Fiabilitate ridicata

Eficienta si fiabilitate pentru functionare continua 24 de ore

Utilizarea materialelor de inalta durabilitate pentru fabricarea panoului si componentele electronice de calitate ofera o functionare a aparatului 24 de ore pe zi, sapte zile pe saptamana.

Design fara ventilator

Designul fara ventilator previne defectiunile cauzate de regula de particulele de praf aduse de ventilator. Aceasta asigura instalarea sigura in zonele aglomerate.

Selectati modul de instalare pentru a se potrivi cu aplicatia dumneavoastra

Puteti instala display-ul Panasonic in pozitie verticala sau orizontala pentru a se potrivi cu spatiul, si sa il inclinati cu 20 de grade in fata sau in spate. Pentru instalare in zone inalte, inclinati unitatea pentru o mai buna vizibilitate. Puteti folosi, de asemenea, un suport care respecta standardele VESA pentru a-l suspenda de plafon sau pentru a-l monta pe un perete pentru o instalare cu adevarat flexibila.

 

Panasonic LinkRay TH-80SF2HW

Functia incorporata de transmisie Light ID transmite si receptioneaza informatia

Tehnologia de control la inalta viteza a luminii de fundal a obtinut transmisia Light ID de la display-uri prin modularea cu intermitente a luminii la viteze mari.

Semnalele ID sunt transmise de la display, iar apoi citite de un smartphone pentru a transmite ulterior o varietate a informatiei, de tipul ghidajului in trafic sau stiri legate de magazine sau produse. De asemenea, continutul afisat poate fi oferit si in limba nativa a proprietarului smartphone-ului

Cumpara Display LCD Full HD Panasonic LinkRay TH-80SF2HW 80 inch ieftin

Caracteristici tehnice Display LCD Full HD Panasonic LinkRay TH-80SF2HW 80 inch TH-80SF2HW
HDMI 2 x HDMI tip A
Rezolutie optima: 1920 x 1080 Full HD
Tehnologie display: LCD
Conectivitate: 1 x USB 2.0,1 x D Sub,2 x HDMI,RJ45
Tip Panel: VA
Timp de raspuns: 4
Diagonala: 80 cm (31.5″)
Intensitate luminoasa 700 cd/m²
Unghi maxim vizibilitate orizontala/verticala (grade): 176°
Contrast: Tipic: 5.000:1
Accesorii incluse: Baterii (AAA) x 2,Manual utilizare CD-ROM,Telecomanda,Cablu alimentare 2 metri,Telecomanda,Bride x 3
Altele: 3 X Stereo Mini Jack (M3),Audio: 2 x 10 W,VESA: 600 x 400 mm
Dimensiuni (W x H x D mm): 1835 x 1060 x 82
Greutate (Kg): 62
Montare pe perete Da
Putere consumata (W): 380

Nota: Fotografia produsului Display LCD Full HD Panasonic LinkRay TH-80SF2HW 80 inch are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
imagine 1 Display LCD Full HD Panasonic LinkRay TH-80SF2HW 80 inch TH-80SF2HWimagine 2 Display LCD Full HD Panasonic LinkRay TH-80SF2HW 80 inch TH-80SF2HWimagine 3 Display LCD Full HD Panasonic LinkRay TH-80SF2HW 80 inch TH-80SF2HWimagine 4 Display LCD Full HD Panasonic LinkRay TH-80SF2HW 80 inch TH-80SF2HWimagine 5 Display LCD Full HD Panasonic LinkRay TH-80SF2HW 80 inch TH-80SF2HW

One thought on “Display LCD Full HD Panasonic LinkRay TH-80SF2HW 80 inch”

Leave a Reply

Your email address will not be published.