Monitor BenQ PD2710QC QHD de 27 de inch pentru designer

imagine 0 Monitor BenQ PD2710QC QHD de 27 de inch pentru designer PD2710QC

 

Dati viata ideilor inspirate

 

Improspatati-va centrul creativitatii si fiti incurajati sa creati. Simplificati modul de conecatre a tutturor conexiunile prin noul USB-C™ cu care este echipat monitorul pentru designeri BenQ, care asigura o rezolutie 2K QHD, o acoperire de 100% a spatiului de culoare sRGB si o gama impresionanta de moduri, pentru a va ajuta sa gestionati fiecare detaliu, pentru a va conduce la un rezultat deosebit.

 
pd2710qc

 
 
 

Toate printr-un singur cablu USB-C™:

 

pd2710qc

 
 

Eleganta fara aglomerare de cabluri

In timpul conectarii notebook-ul prin andocare la monitor va pastrati concentrarea pe inspiratie nu pe conectarea de cabluri.

Monitorul pentru designeri BenQ PD2710QC, realizat cu multa atentie, are o rama cu un design minimalist si un finisaj metalic* ce ofera o experienta vizuala deosebita, dar care completeaza armonios orice spatiu de lucru. Versatilitatea va ofera pozitionarea notebook-ul pe platforma de andocare. Un singur cablu USB-C™ pentru a alimenta si incarca notebook-ul.

*pe partea posterioara si statia de andocare USB-C™

 
PD2710QC

 
 
 
 

Culori si rezolutie uimitoare

Monitor 2K QHD

Bucurati-va de o imagine cu mai multe detalii (109 PPI) si de imagini cu claritate de cristal prin rezolutia 2K QHD (2560×1440), care ofera cu 77% mai mult spatiu de lucru decat un display Full HD.

 
PD2710QC

 
 
 
 

100% sRGB si Rec.709

Lucrati cu incredere in spatiul de culoare sRGB sau Rec.709 cu un unghi larg de vizualizare. Toate monitoarele BenQ pentru designeri din seria PD sunt certificate Tehnicolor, asigurand culori consistente si precise pentru o performanta impresionanta a culorilor.

 
PD2710QC

 
 
 
 

Lucrati eficient si confortabil cu design intuitiv

Statie de andocare USB-C™

Pentru cei care doresc eliberarea biriului de cabluri, cablul subtire si conectorul reversibil USB-C permit ca notebook-ul sa fie conectat printr-o gama larga de optiuni de conectivitate. Incarcati dispozitivul, transferati date, transmiteti semnal audio-video si va conectati la Internet, toate acestea printr-un singur cablu.

 
PD2710QC

 
 
 

Alimentare prin USB

Alimentati si incarcati laptop-ul, tableta sau telefonul mobil prin intermediul cablului si a conectorului USB-C (pana la 61 W).

SuperViteza USB

Bucurati-va de rate de transfer rapide a datelor de pana la 5 Gbps.

Afisare video 2K QHD

Afisati fisierele 2K QHD de pe notebook printr-un singur conector si cablu USB-C.
PD2710QC suporta DisplayPort over USB-C (Capacitate a modului alternativ DisplayPort)
:

 

 

 
 

Caracteristici ale statiei de andocare USB-CTM:

 
PD2710QC

 
 
 
BenQ feature

 
 
 

Integrare armonioasa pentru o experienta vizuala deosebita

Fara obstructionarea vizualizarii! Cu notebook-ul larg deschis si conectat la statia de andocare, lasati inspiratia sa curga liber, cand continutul afisat de notebook se integreaza perfect cu ecranul aflat mai sus*. Bucurati-va de o productivitate mai mare si de un spatiu de ecran extins, fara a fi nevoie sa miscati capul in lateral intre ecrane.

Atunci cand utilizati ecranul intr-o orientare verticala, detectorul de orientare inteligenta al monitorului va schimba automat imaginea ecranului, astfel incat va puteti bucura de vizionarea imaginilor in intregul context.

*Reglare pe inaltime de pana la 18 cm. Potrivita pentru un notebook wide de 15 inch.
*Designul ergonomic permite o gama larga de reglaje ale inaltimii, inclinarii si pivotarii.

 

 

O configuratie de tip Daisy-Chain (conectare in cascada) pentru o mai mare productivitate

BenQ PD2710QC este un monitor cu posibilitatea de conectare de tip Daisy-Chain, echipat cu tehnologie de transmisie multi-stream (MST), care va permite sa extindeti ecranul notebook-ului pe mai multe ecrane, utilizand iesirea DisplayPort pentru o configuratie cu mai multe monitoare. Apreciati vizualizarea fara limite oferita de PD2710QC prin designul cu rama ingusta pe toate cele patru laturi ale ecranului.

*Numarul maxim de monitoare permise la conectarea in cascada este 4.
 

 

PD2710QC

 

Utilizati in mod eficient ecranul prin partajarea spatiului de lucru

Multitasking-ul este simplificat prin partajarea spatiului de lucru. Impartiti ecranul in mai multe ferestre prin software-ul Display Pilot, proprietar BenQ. (Software-ul Display Pilot functioneaza doar pe platformele cu SO Windows)

 
 

PD2710QC

 
 
PD2710QC

 
 
 

CAD/CAM mode

Modul CAD/CAM asigura un contrast superior pentru liniile si formele planurilor tehnice, scotand in evidenta cele mai mici detalii. Pentru o performanta incredibila a ecranului, utilizati modul CAD/CAM cu programele Pro/E, SOLIDWORKS, AutoCAD, CATIA si cu alte variante de software CAD/CAM.

 
PD2710QC

 

Modul Animatie

 

Zonele intunecate ale imaginilor devin adesea o problema pentru cei care lucreaza cu modele complicate. Modul Animatie sporeste luminozitatea zonelor intunecate, fara supra-expunerea zonelor luminoase ale imaginii.

Modul Animatie ofera 10 niveluri de reglare ale luminozitatii de afisare, astfel incat sa puteti vedea in mod clar fiecare detaliu, in orice lumina ambientala.

 

 
PD2710QC

 
 
 

Modul Darkroom (camera intunecata)

Modul Darkroom regleaza luminozitatea si contrastul imaginilor, oferind claritate si precizie detaliilor, creand spatiul de lucru perfect in medii de post-procesare mai intunecate.

 

 

 

Protectie pentru ochi

Low Blue Light (lumina albastra redusa)

Tehnologia unica Low Blue Light a BenQ este conceputa sa filtreze lumina albastra daunatoare, reducand considerabil oboseala si iritarea ochilor.

 

PD2710QC

 

Flicker-free

Tehnologia feedback-ului stabil previne efectele nocive ale tremuratului imaginii care va pot produce dureri de ochi si de cap.

 

PD2710QC

 

Display anti-reflex

Un finisaj anti-reflex mat reduce la minim reflexiile deranjante, astfel incat angajatii isi pot indeplini sarcinile cotidiene cu eficienta mult imbunatatita – fara solicitarea ochilor!

 

PD2710QC

Cumpara Monitor BenQ PD2710QC QHD de 27 de inch pentru designer ieftin

Caracteristici tehnice Monitor BenQ PD2710QC QHD de 27 de inch pentru designer PD2710QC
Conectivitate Conectivitate: VGA,HDMI,DVI-D,DisplayPort,Headphone Jack,Intrare audio PC
Ergonomie Altele: Gama: Profesional,Format ecran: Wide,Rotire: 90°,Inclinare: 5~20,Pivotare: Da
Facilitati Accesorii incluse: Power cord x2 (1.5m), Adapter, USB type C (1m, USB 3.0, Black), DP 1.2 (1.8m, DP to Mini DP)
Display Altele: Gama: Profesional,Format ecran: Wide,Rotire: 90°,Inclinare: 5~20,Pivotare: Da
Facilitati Altele: Montare pe perete: VESA
Display Contrast: 1000:1,20M:1
Diagonala: 27 inch
Dimensiune punct (mm): 0.2331 mm
Facilitati Functii: Functii speciale: Flicker-free Technology,Functii speciale: CAD/CAM mode,Functii speciale: Low Blue Light?,Functii speciale: DisplayPilot?,Functii speciale: AMA?,Functii speciale: HDCP?,Functii speciale: Colour Temperature? Normal (6500°K) / Reddish (5700°K) / Bluish (9300°K) / User Mode?,Functii speciale: Swivel ( left / right )? 45/45? Tilt ( Down / Up )? -5~20? Pivot? 90°?,Functii speciale: Speakers? 1Wx2?,Functii speciale: Animation mode?,Functii speciale: Kensington Lock?,Functii speciale: Picture Mode?,Functii speciale: TCO? 6.0?”
Display Intensitate luminoasa 350 cd/m²
Reproducere culori (milioane): 16.7 milioane
Rezolutie optima: QHD,2560 x 1440
Tehnologie display: IPS
Timp de raspuns: 5
Tip Panel: LED
Unghi maxim vizibilitate orizontala/verticala (grade): 178°/178°?
Caracteristici Generale Altele: Gama: Profesional,Format ecran: Wide,Rotire: 90°,Inclinare: 5~20,Pivotare: Da
Standarde: Energy Star 6.0, TCO 6.0
Conectivitate Conectivitate: HDMI,Headphone Jack,Ethernet LAN?

Nota: Fotografia produsului Monitor BenQ PD2710QC QHD de 27 de inch pentru designer are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
imagine 1 Monitor BenQ PD2710QC QHD de 27 de inch pentru designer PD2710QCimagine 2 Monitor BenQ PD2710QC QHD de 27 de inch pentru designer PD2710QCimagine 3 Monitor BenQ PD2710QC QHD de 27 de inch pentru designer PD2710QCimagine 4 Monitor BenQ PD2710QC QHD de 27 de inch pentru designer PD2710QCimagine 5 Monitor BenQ PD2710QC QHD de 27 de inch pentru designer PD2710QC

2 thoughts on “Monitor BenQ PD2710QC QHD de 27 de inch pentru designer”

Leave a Reply

Your email address will not be published.