Monitor Curbat LED 34 Philips 349P7FUBEB UWQHD 4ms Boxe

imagine 0 Monitor Curbat LED 34 Philips 349P7FUBEB UWQHD 4ms Boxe 349p7fubeb/00

Conexiuni simplificate

cu ajutorul conexiunii revoluţionare USB-C

 • Design curbat al afişajului pentru o experienţă mai captivantă

  Design curbat al afişajului pentru o experienţă mai captivantă

  Monitoarele desktop oferă o experienţă a utilizatorului personală, care se potriveşte foarte bine şi unui design curbat. Ecranul curbat oferă un efect de imersiune plăcut, însă subtil, care este concentrat asupra ta, poziţionat(ă) în centrul biroului.

 • Afişaj cu margine îngustă pentru un aspect optim

  Afişaj cu margine îngustă pentru un aspect optim

  Noile afişaje Philips dispun de margini extrem de înguste permiţând distrageri minime şi dimensiunea de vizionare maxim posibilă. Special conceput pentru configurarea tip cadre sau cu multi-afişaj, cum ar fi jocurile, designul grafic şi aplicaţiile profesionale, afişajul extrem de îngust îţi dă sentimentul că utilizezi un singur ecran mare.

 • Toate conexiunile tale prin intermediul unui singur cablu USB-C

  Toate conexiunile tale prin intermediul unui singur cablu USB-C

  Noul cablu USB 3.1 de tip C cu conector subţire şi reversibil permite o andocare uşoară printr-un cablu. Cu USB 3.1, beneficiezi de vitezele cele mai ridicate pentru date, de 20 de ori mai rapide decât USB 2.0, permiţând transferul de date mai rapid de pe un HDD pe un PC. Simplifică totul prin conectarea perifericelor la monitor sub forma unei staţii de andocare cu un cablu la notebook, inclusiv ieşirea video de înaltă rezoluţie de la PC la monitor. De asemenea, USB-C cu funcţie de alimentare permite pornirea şi încărcarea notebookului de la monitor, eliminând necesitatea unor cabluri de alimentare suplimentare.

 • Gamă de culori mai largă Ultra Wide-Color pentru o imagine vie

  Gamă de culori mai largă Ultra Wide-Color pentru o imagine vie

  Tehnologia Ultra Wide-Color asigură un spectru mai mare de culoare pentru o imagine mai luminoasă. Gama de culori mai largă Ultra Wide-Color produce nuanţe de verde cu aspect mai natural şi tonuri intense de roşu şi albastru. Adu la viaţă divertismentul media, imaginile şi chiar productivitatea şi culorile vii cu tehnologia Ultra Wide-Color.

 • Imagini extrem de clare cu UltraWide QHD de 3440 x 1440 pixeli

  Imagini extrem de clare cu UltraWide QHD de 3440 x 1440 pixeli

  Cele mai recente ecrane de la Philips oferă imagini de o claritate excepţională, în format UltraWide Quad HD de 3440 x 1440 pixeli. Utilizând panouri de înaltă performanţă cu o densitate mare a numărului de pixeli, unghiuri de vizualizare ample de 178/178, aceste ecrane noi vor trezi la viaţă imaginile şi elementele grafice. Formatul UltraWide 21:9 oferă mai multă productivitate cu mai mult spaţiu pentru comparaţiile în ecrane alăturate şi mai multe coloane vizualizabile cu foi de calcul. Fie că eşti un specialist exigent care necesită informaţii extrem de detaliate pentru soluţii CAD-CAM sau un expert financiar pe foi de calcul enorme, ecranele de la Philips îţi oferă imagini de o claritate excepţională.

 • Mod LowBlue Mode pentru o productivitate care menajează ochii

  Mod LowBlue Mode pentru o productivitate care menajează ochii

  Studiile au demonstrat că, aşa cum razele ultraviolete pot cauza leziuni oculare, şi razele de lumină albastră cu lungime redusă de undă provenite de la afişajele cu LED-uri pot cauza leziuni oculare şi pot afecta vederea în timp. Dezvoltată pentru confort, setarea de mod LowBlue de la Philips utilizează o tehnologie software inteligentă pentru a reduce lumina albastră dăunătoare, cu lungime de undă redusă.

 • MultiView oferă conectare şi vizionare activă dublă în acelaşi timp

  Cu ecranul de la Philips cu tehnologie MultiView şi rezoluţie ultra înaltă, puteţi experimenta confortabil o lume a conectivităţii, indiferent dacă vă aflaţi la serviciu sau acasă. MultiView permite conectarea şi vizionarea activă dublă pentru ca dvs. să puteţi lucra cu mai multe dispozitive precum PC şi laptop, simultan, unul lângă altul, făcând extrem de uşoară realizarea sarcinilor multiple. Acum este uşor să vizionaţi fotbal în direct de pe set-top box în partea dreaptă, în timp ce navigaţi pe Internet de pe laptopul dvs. în partea stângă. Poate doriţi să nu pierdeţi din ochi fluxul de ştiri în direct cu sunet în fereastra mică, în timp ce lucraţi la ultimul dvs. blog.

 • Rate de reîmprospătare de 100 Hz pentru imagini extrem de omogene

  Pentru jocuri şi performanţă video ai nevoie de un afişaj cu imagini extrem de omogene, fără decalaj de timp. Acest afişaj Philips recreează imaginea de pe ecran de până la 100 de ori pe secundă, mult mai rapid decât un afişaj standard. O rată mai scăzută a cadrelor poate face ca inamicii să pară că sar din loc în loc pe ecran, făcându-i ţinte dificile. Cu o rată a cadrelor de 100 Hz, poţi vizualiza acele imagini lipsă esenţiale care arată mişcarea inamicilor într-un mod extrem de omogen, aşa încât să îi poţi ochi cu uşurinţă.

 • Reglare a înclinării, răsucirii şi înălţimii pentru o poziţie de vizionare ideală

  Baza ergonomică compactă este o bază pentru monitoare Philips care se rabatează, pivotează şi se reglează pe înălţime, pentru a permite fiecărui utilizator să fixeze monitorul în poziţia optimă pentru a beneficia de confort şi eficienţă maxime.

 • Hub USB 3.0 pentru acces confortabil şi încărcare rapidă

  Tehnologia USB 3.0 super-rapidă utilizează o rată de transfer de 5 gbiţi/s, care este de aproape 10 ori mai rapidă decât USB 2.0 standard, reducând timpul dedicat transferului de date şi ajutându-te să economiseşti timp şi bani. Cu o lăţime mai mare de bandă, rate de transfer super-rapide, o mai bună gestionare a puterii şi performanţe generale superioare, USB 3.0 stabileşte cel mai recent standard global, permiţându-ţi să utilizezi dispozitive de stocare cu capacitate mare. Nu va mai trebui să aştepţi prea mult pentru ca dispozitivele să se încarce. Noul FastCharge permite încărcarea rapidă, pentru a încărca din mers. USB 3.0 este compatibil cu versiunile mai vechi de dispozitive USB 2.0.

Cumpara Monitor Curbat LED 34 Philips 349P7FUBEB UWQHD 4ms Boxe ieftin

Caracteristici tehnice Monitor Curbat LED 34 Philips 349P7FUBEB UWQHD 4ms Boxe 349p7fubeb/00
Display Rezolutie optima: 3440 x 1440
Tehnologie display: LED
Tip Panel: MVA
Timp de raspuns: 4
Diagonala: 34 inch (86 cm)
Intensitate luminoasa 300 cd/m²
Unghi maxim vizibilitate orizontala/verticala (grade): 178º (O) / 178º (V)
Dimensiune punct (mm): 0,232 x 0,232 mm
Contrast: Tipic: 3000:1
Reproducere culori (milioane): 16,7 m
Rata de refresh (Hz): 60Hz
Conectivitate Conectivitate: DisplayPort,HDMI,1 x USB Type-C,Audio
Plug & Play: DDC/CI Mac OS X sRGB Windows 10 / 8.1 / 8 / 7
Facilitati Tuner TV: nu
Boxe integrate: Cu Boxe
Accesorii incluse: Cablu USB-C la USB-C, cablu USB-C la USB-A, cablu HDMI, cablu DP, cablu audio, cablu de alimentare,Documenta?ie utilizator
Altele: Ajustare pe în?l?ime 180 mm Rotativ -170/170 grad Înclinare -5/20 grad
Montare pe perete Suport VESA (100×100 mm)
Altele Dimensiuni (W x H x D mm): cu stand 810 x 621 x 311 mm
Greutate (Kg): cu suport 9,60 kg
Putere consumata (W): 67,09 W (nominal?)
Alimentare: 100-240 V c.a., 50-60 Hz

Nota: Fotografia produsului Monitor Curbat LED 34 Philips 349P7FUBEB UWQHD 4ms Boxe are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
imagine 1 Monitor Curbat LED 34 Philips 349P7FUBEB UWQHD 4ms Boxe 349p7fubeb/00imagine 2 Monitor Curbat LED 34 Philips 349P7FUBEB UWQHD 4ms Boxe 349p7fubeb/00imagine 3 Monitor Curbat LED 34 Philips 349P7FUBEB UWQHD 4ms Boxe 349p7fubeb/00imagine 4 Monitor Curbat LED 34 Philips 349P7FUBEB UWQHD 4ms Boxe 349p7fubeb/00imagine 5 Monitor Curbat LED 34 Philips 349P7FUBEB UWQHD 4ms Boxe 349p7fubeb/00imagine 6 Monitor Curbat LED 34 Philips 349P7FUBEB UWQHD 4ms Boxe 349p7fubeb/00

One thought on “Monitor Curbat LED 34 Philips 349P7FUBEB UWQHD 4ms Boxe”

Leave a Reply

Your email address will not be published.