Monitor Curbat LED 34 Philips 349X7FJEW00 QHD FreeSync 4ms GTG

imagine 0 Monitor Curbat LED 34 Philips 349X7FJEW00 QHD FreeSync 4ms GTG 349x7fjew/00
Monitor Philips 349X7FJEW/00 34, panou-VA; 2xHDMI; boxe

Design avansat, vizionare panoramică

pentru cele mai bune creaţii ale tale

 • Design curbat al afişajului pentru o experienţă mai captivantă

  Design curbat al afişajului pentru o experienţă mai captivantă

  Monitoarele desktop oferă o experienţă a utilizatorului personală, care se potriveşte foarte bine şi unui design curbat. Ecranul curbat oferă un efect de imersiune plăcut, însă subtil, care este concentrat asupra ta, poziţionat(ă) în centrul biroului.

 • Imagini extrem de clare cu UltraWide QHD de 3440 x 1440 pixeli

  Imagini extrem de clare cu UltraWide QHD de 3440 x 1440 pixeli

  Cele mai recente ecrane de la Philips oferă imagini de o claritate excepţională, în format UltraWide Quad HD de 3440 x 1440 pixeli. Utilizând panouri de înaltă performanţă cu o densitate mare a numărului de pixeli, unghiuri de vizualizare ample de 178/178, aceste ecrane noi vor trezi la viaţă imaginile şi elementele grafice. Formatul UltraWide 21:9 oferă mai multă productivitate cu mai mult spaţiu pentru comparaţiile în ecrane alăturate şi mai multe coloane vizualizabile cu foi de calcul. Fie că eşti un specialist exigent care necesită informaţii extrem de detaliate pentru soluţii CAD-CAM sau un expert financiar pe foi de calcul enorme, ecranele de la Philips îţi oferă imagini de o claritate excepţională.

 • Înălţime reglabilă pentru confort ergonomic îmbunătăţit

  Înălţime reglabilă pentru confort ergonomic îmbunătăţit

  Baza ergonomică cu înălţime reglabilă este o bază de monitor Philips care se rabatează şi se reglează pe înălţime, permiţând fiecărui utilizator să ajusteze poziţia monitorului după propriile preferinţe, pentru confort şi eficienţă maxime.

 • Gamă de culori mai largă Ultra Wide-Color pentru o imagine vie

  Gamă de culori mai largă Ultra Wide-Color pentru o imagine vie

  Tehnologia Ultra Wide-Color asigură un spectru mai mare de culoare pentru o imagine mai luminoasă. Gama de culori mai largă Ultra Wide-Color produce nuanţe de verde cu aspect mai natural şi tonuri intense de roşu şi albastru. Adu la viaţă divertismentul media, imaginile şi chiar productivitatea şi culorile vii cu tehnologia Ultra Wide-Color.

 • Jocuri cu redare lină cu tehnologia AMD FreeSync™

  Jocuri cu redare lină cu tehnologia AMD FreeSync™

  Jocurile nu ar trebui să presupună o alegere între redare sacadată şi cadre întrerupte. Noul monitor Philips elimină aceste probleme. Obţine performanţe fluide, fără artefacte, practic la orice rată de cadre cu tehnologia AMD FreeSync™, reîmprospătarea rapidă lină şi timpul de răspuns ultrarapid.

 • Afişaj cu margine îngustă pentru aspect optim

  Afişaj cu margine îngustă pentru aspect optim

  Noile afişaje Philips dispun de margini extrem de înguste permiţând distrageri minime şi dimensiunea de vizionare maxim posibilă. Special conceput pentru configurarea tip cadre sau cu multi-afişaj, cum ar fi jocurile, designul grafic şi aplicaţiile profesionale, afişajul extrem de îngust îţi dă sentimentul că utilizezi un singur ecran mare.

 • HDMI pentru conectare digitală rapidă

  HDMI pentru conectare digitală rapidă

  Bucură-te de imagini clare, pline de culoare şi de sunet cu conexiune simplă, printr-un singur cablu. Un echipament compatibil HDMI dispune de toate dispozitivele hardware necesare pentru a accepta o intrare Interfaţă multimedia de înaltă definiţie (HDMI). Cablul HDMI permite transmiterea fără probleme a semnalelor digitale video (rezoluţie UHD de până la 4K la 60 Hz) şi audio de înaltă calitate printr-un singur cablu de la un PC sau de la orice număr de surse AV (inclusiv set-top box-uri, DVD playere, receivere A/V şi camere video).

 • Conexiune DisplayPort pentru elemente vizuale maxime

  Conexiune DisplayPort pentru elemente vizuale maxime

  DisplayPort este o legătură digitală de la PC la monitor fără nicio conversie. Având capacităţi mai ridicate decât DVI standard, este perfect capabilă să accepte cabluri de până la 15 metri şi transfer de date de până la 10,8 Gbps/sec. Cu această performanţă ridicată şi întârziere zero, obţineţi cele mai rapide imagini şi rate de reîmprospătare – făcând DisplayPort cea mai bună alegere nu numai pentru utilizare generală la birou sau la domiciliu, ci şi pentru jocuri şi filme solicitante, editare video şi altele. Ţine de asemenea cont de interoperabilitate prin intermediul utilizării diferitelor adaptoare.

 • Rate de reîmprospătare de 100 Hz pentru imagini extrem de omogene

  Joci jocuri intense şi competitive. Ai nevoie de un afişaj cu imagini extrem de omogene, fără decalaj de timp. Acest afişaj Philips recreează imaginea de pe ecran până la 100 de ori pe secundă, mult mai rapid decât un afişaj standard. O rată mai scăzută a cadrelor poate face ca inamicii să pară că sar din loc în loc pe ecran, făcându-i ţinte dificile. Cu o rată a cadrelor de 100 Hz, poţi vizualiza acele imagini esenţiale care lipsesc de pe ecran, care arată mişcarea inamicilor într-un mod extrem de omogen, pentru ca tu să îi poţi ochi cu uşurinţă. Cu un decalaj de intrare extrem de redus şi fără fenomenul de sfâşiere a imaginii, acest afişaj Philips este partenerul perfect pentru jocuri.

 • MultiView oferă conectare şi vizionare activă dublă în acelaşi timp

  Cu ecranul de la Philips cu tehnologie MultiView şi rezoluţie ultra înaltă, puteţi experimenta confortabil o lume a conectivităţii, indiferent dacă vă aflaţi la serviciu sau acasă. MultiView permite conectarea şi vizionarea activă dublă pentru ca dvs. să puteţi lucra cu mai multe dispozitive precum PC şi laptop, simultan, unul lângă altul, făcând extrem de uşoară realizarea sarcinilor multiple. Acum este uşor să vizionaţi fotbal în direct de pe set-top box în partea dreaptă, în timp ce navigaţi pe Internet de pe laptopul dvs. în partea stângă. Poate doriţi să nu pierdeţi din ochi fluxul de ştiri în direct cu sunet în fereastra mică, în timp ce lucraţi la ultimul dvs. blog.

 • Boxe stereo integrate pentru multimedia

  O pereche de boxe stereo de calitate înaltă integrate în monitor. Acestea pot fi vizibile frontal sau invizibile în partea inferioară, posterioară etc., în funcţie de model şi design.

 • USB 3.0 permite transferuri rapide de date şi încărcarea smartphone-urilor

  Tehnologia USB 3.0 super-rapidă utilizează o rată de transfer de 5 gbiţi/s, care este de aproape 10 ori mai rapidă decât USB 2.0 standard, reducând timpul dedicat transferului de date şi ajutându-vă să economisiţi timp şi bani. Cu o lăţime mai mare de bandă, rate de transfer super-rapide, o mai bună gestionare a puterii şi performanţe generale superioare, USB 3.0 stabileşte cel mai recent standard global, permiţându-vă să utilizaţi dispozitive de stocare cu capacitate mare. Tehnologia Sync-N-Go se asigură că nu va mai trebui să aşteptaţi să se elibereze lăţime de bandă. Investiţia dvs. în dispozitivele cu USB 2.0 este protejată, deoarece este compatibilă cu versiunile mai vechi.

Cumpara Monitor Curbat LED 34 Philips 349X7FJEW00 QHD FreeSync 4ms GTG ieftin

Caracteristici tehnice Monitor Curbat LED 34 Philips 349X7FJEW00 QHD FreeSync 4ms GTG 349x7fjew/00
Facilitati Tuner TV: nu
Boxe integrate: Cu Boxe
Functii: AMD FreeSync,Reader Mode,Flicker Safe,On Screen Control,Black Stablizer
Montare pe perete 100 X 100
Display Rezolutie optima: 3440 x 1440
Tip display: LED
Tip Panel: VA
Timp de raspuns: 4 gtg
Diagonala: 34 inch (86 cm)
Intensitate luminoasa 300 cd/m²
Unghi maxim vizibilitate orizontala/verticala (grade): 178 / 178
Dimensiune punct (mm): 0,232 x 0,232 mm
Contrast: 3000:1
Touchscreen: Fara Touchscreen
3D: Fara 3D
Rata orizontala de refresh (KHz): 58 – 148
Rata verticala de refresh (Hz): 40 – 100
Imagine Semnal intrare: Digital
Conectivitate Conectivitate: 1 x DisplayPort,2 x HDMI
Facilitati Tuner TV: nu
Boxe integrate: Cu Boxe
Functii: Meniu/OK, Utilizator/Sus, Joc SmartImage/Înapoi, Multiview/Jos, Activare/Dezactivare, Mod LowBlue
OSD: 21 limbi
Standarde: Sigl? CE, FCC, clasa B, CU-EAC,WEEE , TUV/ISO9241-307,RCM,CCC
Montare pe perete VESA 100 x 100
Altele Dimensiuni (W x H x D mm): Cu stativ: 810 x 444 x 292 ,Fara stativ: 810 x 369 x 98
Greutate (Kg): Cu stativ: 8,21,Fara stativ: 6,43
Putere consumata (W): Mod pornit: <69,55 W (nominal?),Mod Standby: <0,3 W (nominal?),Mod Oprit: <0,3 W (nominal?)

Nota: Fotografia produsului Monitor Curbat LED 34 Philips 349X7FJEW00 QHD FreeSync 4ms GTG are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
imagine 1 Monitor Curbat LED 34 Philips 349X7FJEW00 QHD FreeSync 4ms GTG 349x7fjew/00imagine 2 Monitor Curbat LED 34 Philips 349X7FJEW00 QHD FreeSync 4ms GTG 349x7fjew/00

One thought on “Monitor Curbat LED 34 Philips 349X7FJEW00 QHD FreeSync 4ms GTG”

Leave a Reply

Your email address will not be published.