Monitor Gaming LED 21.5 ASUS VP228H Full HD 1ms

imagine 0 Monitor Gaming LED 21.5 ASUS VP228H Full HD 1ms vp228h

Calitatea Superioară a Imaginilor și Design Clasic, Elegant

Monitorul Full HD de 21.5 inchi VP228H cu rată de contrast foarte ridicată de 100,000,000:1 și dotat cu tehnologiile exclusive ASUS SplendidPlus și VividPixel este optimizat pentru a oferi cea mai bună calitate a imaginii și o calitate deosebită a culorilor. Această abordare este extinsă și la suportul foarte rezistent, al cărui design este inspirat de cadranele solare, ce nu face niciun compromis între aspectul ultra-subțire, elegant și rigiditatea necesară asigurării unui nivel foarte bun de stabilitate și rezistență.

Rată de contrast de 100,000,000:1 cu
ASUS Smart Contrast Ratio

Amplifică într-o manieră dinamică contrastul monitorului prin ajustarea luminanței sistemului de iluminare pentru a atinge valori extreme de alb și negru – oferind imagini de un realism deosebit.

Timp de Răspuns de 1ms

Timpul de răspuns ultra-rapid (1ms GTG) elimină artefactele nedorite pentru o redare mai fluidă a conținutului video.
   

Tehnologie exclusivă ASUS GamePlus

În ceea ce privește design-ul produselor noastre, ASUS se concentrează întotdeauna pe nevoile utilizatorilor – modelul ASUS VP228H este echipat cu butonul de acces rapid GamePlus, o exclusivitate ASUS ce oferă acces la funcții de țintă suprapusă peste ecran și cronometru. Pasionații de jocuri pot selecta până la patru tipuri de ținte diferite potrivite oricărui tip de joc; în timp ce cronometrul oferă informații foarte importante asupra timpului scurs în jocurile de strategie în timp real. Aceste utilitare le permit utilizatorilor să-și îmbunătățească calitățile și experiența în jocuri.

Tehnologiile Exclusive ASUS SplendidPlus

În cazul modelului ASUS VP228H am ridicat cu adevărat ștacheta performanței, incorporând în acest model o serie de tehnologii proprietare create pentru a vă oferi o experiență vizuală extrem de realistă. Modelul VP228H dispune de tehnologie SplendidPlus™ Video Intelligence, ce optimizează clipurile video și imaginile statice prin îmbunătățirea luminozității culorilor, a contrastului și a nivelului de detaliu. SplendidPlus™ oferă două noi moduri de funcționare – Citire și Cameră Întunecată – în plus față de Panoramă, Standard, Cinema, sRGB, și Vedere Nocturnă. Tehnologiile de reducere a emisiilor de lumină albastră și a tremurului de imagine te vor ajuta de asemenea să reduci oboseala ochilor pe termen lung.

Tehnologie VividPixel pentru Cea Mai Bună Calitate a Imaginilor

Tehnologia ASUS VividPixel ajută la amplificarea nivelului detaliilor și reducerea zgomotului de imagine pentru claritate și calitate incredibilă a imaginilor.

Protejează-ți Ochii cu Tehnologia ASUS Eye Care

VP228H fost supus unor teste de performanță foarte exigente și a primit certificări privind eficiența Tehnologiei de Reducere a Tremurului de Imagine și a Tehnologiei de Reducere a Emisiilor de Lumină Albastră din partea laboratoarelor TÜV Rheinland, un furnizor global de servicii de certificare tehnică și de siguranță.

Tehnologie de Reducere a Tremurului de Imagine

Acum poți uita de oboseala ochilor. VP228H include tehnologia ASUS de Eliminare a Tremurului de Imagine certificată TÜV Rheinland, ce are rolul de a diminua semnificativ tremurul imaginilor pentru o experiență de vizualizare cât mai confortabilă. Aceasta minimizează oboseala ochilor și alte efecte potențial periculoase ale sesiunilor prelungite petrecute în fața monitorului.

Soluție de Reducere a Emisiilor de Lumină Albastră
ASUS Blue Light Filter

VP228H vine de asemenea echipat cu Soluția de Reducere a Emisiilor de Lumină Albastră acreditată TÜV Rheinland ASUS Blue Light Filter, ce are rolul de a-ți proteja ochii împotriva efectelor adverse ale luminii albastre; un nou meniu OSD îți permite să accesezi cu ușurință și să selectezi una dintre cele patru setări diferite direct pe ecran.

Cumpara Monitor Gaming LED 21.5 ASUS VP228H Full HD 1ms ieftin

Caracteristici tehnice Monitor Gaming LED 21.5 ASUS VP228H Full HD 1ms vp228h
Altele Dimensiuni (W x H x D mm): Dimensiuni produs f?r? suport (L x l x h) 53,20 x 4,64 x 35,13 cm (F?r? suport) Dimensiuni cu suport (L x A x î) 53,2 x 21,39 x 36,23 cm
Greutate (Kg): 6,36 kg
Putere consumata (W): 45 W (maxim) 35 W (obi?nuit) 0,5 W (în repaus)
Alimentare: 100 – 240 V c.a.
Display Rezolutie optima: 1920×1080
Tehnologie display: LED
Tip Panel: TN
Timp de raspuns: 1
Diagonala: 21.5 inch (54.6 cm)
Intensitate luminoasa 250 cd/mp
Unghi maxim vizibilitate orizontala/verticala (grade): 170/160 grade
Dimensiune punct (mm): 0.248 mm
Contrast: 1000:1
Rata de refresh (Hz): 60Hz
Conectivitate Conectivitate: HDMI,DVI,VGA
Plug & Play: Da
Facilitati Boxe integrate: Cu Boxe
Standarde: Energy Star®, BSMI, CB, CCC, CE, CEL level 1, CU, ErP, FCC, J-MOSS, PSB, PSE, RoHS, TCO6.0, UL/cUL, VCCI, WEEE, WHQL (Windows 8.1, Windows 7), MEPS, RCM, TUV Flicker-free , TUV Low Blue Light
Accesorii incluse: Cablu VGA Cablu alimentare
Montare pe perete 100 x 100 mm VESA
Altele Dimensiuni (W x H x D mm): Cu suport: 513 x 73 x 199.4 mm Fara suport: 513 x 309 x 52.1 mm
Greutate (Kg): 3.5 kg
Putere consumata (W): 21 W (normal) 0.5 W (standby)

Nota: Fotografia produsului Monitor Gaming LED 21.5 ASUS VP228H Full HD 1ms are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.

One thought on “Monitor Gaming LED 21.5 ASUS VP228H Full HD 1ms”

Leave a Reply

Your email address will not be published.