Monitor Gaming LED 27 ASUS ROG Swift PG27UQ 4K UHD HDR IPS G-Sync Quantum-dot Aura Sync 144Hz 4ms

imagine 0 Monitor Gaming LED 27 ASUS ROG Swift PG27UQ 4K UHD HDR IPS G-Sync Quantum-dot Aura Sync 144Hz 4ms pg27uq

Explorează Viitorul Lumii Jocurilor


ROG Swift PG27UQ este un monitor pentru jocuri cu rezoluție 4K UHD și tehnologie G-SYNC™ HDR, ce oferă o rată de reîmprospătare de 144Hz obținută prin overlocking, pentru jocuri cât mai fluide. Acest ecran IPS de 27″ cu tehnologie quantum-dot anunță debutul unei noi ere a jocurilor. El oferă un spectru de culoare DCI-P3 extins, pentru a furniza culori mai reliste și tranziții mai fluide între nuanțe și tehnologie HDR, pentru detalii excelente și contrast realist. Mai mult de atât, senzorul de lumină încorporat ajustează în mod automat luminozitatea ecranului în funcție de nivelul de lumină ambientală. Iar cu ajutorul tehnologiei Aura Sync, semnalului luminos ROG și semnăturii luminoase, îți poți personaliza echipamentul pentru jocuri, astfel încât să reflecte propriul tău stil. Explorează acum viitorul lumii jocurilor, cu ajutorul monitorului ROG Swift PG27UQ.

Rezoluție 4K UHD și Reîmprospătare Ultra-Rapidă,
de 144Hz

ROG Swift PG27UQ este primul monitor din lume capabil să redea conținut 4K UHD (3840 x 2160) cu o rată de reîmprospătare de 144Hz, oferindu-le astfel pasionaților de jocuri imagini Ultra-High Definition extrem de cursive, cu un timp de răspuns de 4ms. Acum te poți bucura de un nivel de detalii fără precedent, imagini și text foarte clare.

Tehnologie High Dynamic Range (HDR) și Iluminare LED cu
Soluție de Control pe 384 Zone

ROG Swift PG27UQ este prevăzut cu tehnologie, pentru a reda o gamă luminoasă mai apropiată de cea pe care o poate percepe ochiul uman și acoperă o paletă de culoare mai extinsă decât monitoarele obișnuite. Mulțumită redării celor mai luminoase zone de alb și a celor mai întunecate zone de negru, el poate reda imagini cu un nivel de detaliere fără precedent.
PG27UQ este primul și singurul monitor pentru jocuri certificat DisplayHDR 1000 – standardul deschis folosit în industrie pentru a descrie calitatea HDR, inclusv luminozitatea, spectrul de culoare, adâncimea de culoare și timpul de răspuns, care vizează nu numai monitoarele pentru jocuri, ci și monitoare destinate profesioniștilor, entuziaștilor sau creatorilor de conținut.

Implementând o funcție de reducere locală a luminozității și o soluție de control al iluminării LED pe 384 zone, monitorul poate reproduce un nitev de contrast foarte ridicat, ceea ce îi permite să redea imagini mai bogate și cu aspect mai realist. El poate opri sau porni selectiv LED-urile, pentru a obține o gamă luminoasă extinsă și imagini mai bogate și mai bine nuanțate. Iar mulțumită prezenței portului HDMI, te poți bucura de conținut 4K HDR extrem de detaliat furnizat de consola pentru jocuri, sau poți urmări clipuri video splendide furnizate prin serviciul tău de streaming preferat.

Ecran IPS cu Tehnologie Quantum-dot pentru un Spectru de Culoare DCI-P3 la Nivel de Cinema

Ecranul IPS cu tehnologie quantum-dot asigură o reproducere precisă a culorilor și suportă standardul cinematografic de culoare DCI-P3. DCI-P3 permite acoperirea unui spectru de culoare mai extins decât sRGB, de unde rezultă o reproducere a culorilor mai apropiată de realitate.

Tehnologie NVIDIA G-SYNC

ROG Swift PG27UQ folosește tehnologie NVIDIA® G-SYNC™ pentru a reda jocurile cât mai cursiv posibil, eliminând totodată artefactele de ecran și reducând la minimum întreruperile și întârzierile semnalului la intrare. Acum, te poți bucura de cele mai noi jocuri de acțiune, de sport sau de aventură, redare la viteze foarte mari, chiar și atunci când folosești cele mai înalte setări grafice!

Soluție de Iluminare Aura Sync

Senzor de Lumină Ambientală

ROG Swift PG27UQ folosește un senzor de lumină ambientală pentru a evalua mediul înconjurător din punctul de vedere al nivelului de lumină și își ajustează luminozitatea proprie în consecință. Astfel, senzorul reduce luminozitatea monitorului atunci când este folosit într-un mediu întunecat și o mărește în medii luminoase.

Semnalul Luminos ROG
Îți Pune în Evidență
Mândria de Jucător

ROG Swift PG27UQ folosește un suport care integrează Semnalul Luminos ROG, cu ajutorul căruia poți proiecta logoul ROG pe un perete, pentru a-ți pune în evidență spiritul de jucător și pentru a crea crea atmosfera perfectă de joc.

Semnătură Luminoasă Personalizabilă

Semnătura Luminoasă îţi permite să creezi şi să personalizezi efecte luminoase, care sunt proiectate de monitorul ROG Swift PG27UQ pe suprafaţa biroului. Pachetul include două lentile cu logoul ROG şi trei lentile goale, pe care le pţi folosi pentru a crea proiecţii luminoase specifice stilului tău unic de joc.

Tehnologii Create pentru Pasionații de Jocuri

GameVisual

Simulator de Curse
Cinema
RTS/RPG
FPS
sRGB
Peisaj
Reduce întârzierile ce pot apărea la intrarea semnalului, făcând din acest monitor soluția ideală pentru simulatoare de curse atunci când funcția G-SYNC este activată.

Opțiuni de Conectivitate Robuste

Cumpara Monitor Gaming LED 27 ASUS ROG Swift PG27UQ 4K UHD HDR IPS G-Sync Quantum-dot Aura Sync 144Hz 4ms ieftin

Caracteristici tehnice Monitor Gaming LED 27 ASUS ROG Swift PG27UQ 4K UHD HDR IPS G-Sync Quantum-dot Aura Sync 144Hz 4ms pg27uq
Display Rezolutie optima: 3840 x 2160
Tehnologie display: LED
Tip Panel: IPS
Timp de raspuns: 4
Diagonala: 27 inch (68.58cm)
Intensitate luminoasa 600 cd/? (Typical),1000 cd/? (Peak)
Unghi maxim vizibilitate orizontala/verticala (grade): 178°(H)/178°(V)
Dimensiune punct (mm): 0.155mm
Contrast: Dinamic: 50.000.000:1,Tipic: 1000:1
Touchscreen: Fara Touchscreen
3D: Fara 3D
Reproducere culori (milioane): 1.07b
Rata de refresh (Hz): 144Hz
Imagine Semnal intrare: Analog,Digital
Conectivitate Conectivitate: 1 x DisplayPort,1 x Audio Out,1 x HDMI
Facilitati Tuner TV: nu
Boxe integrate: Fara Boxe
Functii: GamePlus(moduri) :
Da (?int?/Cronometru/Contor)
FPS (cadre pe secund?)/
Aliniere afi?aj,G-SYNC™,Suport? HDR (High Dynamic Range): Da,GameVisual :6 Moduri
Peisaj
Simulator de Curse
Cinema
RTS/RPG/FPS/sRGB),Suport? HDCP: Da,Tehnologie de Reducere a Emisiilor de Lumin? Albastr? (Low Blue Light): Da
Standarde: BSMI,C-Tick,CB,CCC,CE,CEL level 3,CU,ErP,eStandby,FCC,J-MOSS,KCC,MEPS,PSE,RCM,RoHS,TUV Flicker-free,TUV Low Blue Light,UkrSEPRO,UL/cUL,VCCI,VESA DisplayHDR 1000,WEEE,WHQL
Accesorii incluse: CD Suport,Elemente din acril pentru iluminarea LED,Cablu USB 3.0,Cablu HDMI,Card de bun venit ROG,S?cule? ROG
Altele: Joystick de navigare OSD pe 5 direc?ii,Joystick de navigare OSD pe 5 direc?ii
Altele Dimensiuni (W x H x D mm): cu suport : 634x(437~557)x268 mm,fara suport : 634x381x94 mm
Greutate (Kg): 9.2kg
Putere consumata (W): 180W

Nota: Fotografia produsului Monitor Gaming LED 27 ASUS ROG Swift PG27UQ 4K UHD HDR IPS G-Sync Quantum-dot Aura Sync 144Hz 4ms are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
imagine 1 Monitor Gaming LED 27 ASUS ROG Swift PG27UQ 4K UHD HDR IPS G-Sync Quantum-dot Aura Sync 144Hz 4ms pg27uq

3 thoughts on “Monitor Gaming LED 27 ASUS ROG Swift PG27UQ 4K UHD HDR IPS G-Sync Quantum-dot Aura Sync 144Hz 4ms”

Leave a Reply

Your email address will not be published.