Monitor Gaming LED ASUS ROG PG27AQ 27 inch 4K 4ms IPS G-Sync black

imagine 0 Monitor Gaming LED ASUS ROG PG27AQ 27 inch 4K 4ms IPS G-Sync black pg27aq

Monitor Jocuri ASUS ROG Swift PG27AQ – 27 4K UHD (3840×2160), IPS, G-SYNC™

Ecran cu diagonala de 27 de inchi, rezoluție 4K/UHD 3840 x 2160 și tehnologie IPS pentru unghiuri largi de vizualizare, de 178 de grade, și imagini de o claritate și calitate deosebite în jocuri

Include tehnologia NVIDIA®G-SYNC™ pentru imagini extraordinare și jocuri deosebit de cursive

Tehnologiile exclusive ASUS – Eliminarea Emisiilor de Lumină Albastră, Eliminarea Tremurului de Imagine, GamePlus și GameVisual oferă o experiență mult mai confortabilă în jocuri

Suportul cu un design foarte ergonomic permite înclinarea, pivotarea, precum și ajustarea poziției pe laterală și înălțime, permițându-vă să vă bucurați de cea mai confortabilă poziție de vizionare

Monitorul pentru Jocuri ROG Swift PG27AQ a fost creat pentru a vă asigura victoria în arenele de jocuri profesioniste și suportă o rezoluție 4K/UHD, find echipat în același timp și cu tehnologie IPS. Tehnologia integrată NVIDIA® G-SYNC™ sincronizează rata de reîmprospătare a imaginilor de pe monitor cu cea generată de GPU, pentru o experiență foarte cursivă și fără întârzieri în jocuri. Acest monitor este echipat cu cele mai recente tehnologii și elemente de design, făcându-l o armă letală pentru toți entuziaștii și pasionații de jocuri.

Monitor 4K/UHD de 27 inchi ce ofera un nivel mai bun al detaliilor si mai mult spatiu disponibil pe desktop

Monitorul pentru jocuri ROG Swift PG27AQ are o diagonală de 27 de inchi și rezoluție 4K/UHD 3840 x 2160, cu o densitate a pixelilor de 163PPI, ce permite vizualizarea imaginilor și textului la un nivel deosebit de ridicat de claritate. Rezoluția 4K/UHD oferă un număr de pixeli de patru ori mai ridicat decât cel al monitoarelor Full HD 1080p – permițându-vă să vă bucurați de imagini mai detaliate în jocuri sau filme, precum și de un spațiu de lucru extins pentru diversele ferestre active. ROG Swift PG27AQ vă atrage în lumi virtuale deosebit de realiste, cu texturi bogate ale elementelor de decor și hărți ce oferă cele mai ridicate niveluri de detaliu.

Tehnologie IPS pentru culori consistente si de mare fidelitate

Monitorul pentru jocuri ROG Swift PG27AQ vă oferă imagini de o calitate superioară și culori ieșite din comun cu ajutorul suportului în proporție de 100% pentru spectrul sRGB, al ratei de contrast incredibile, de 1,000:1, și al adâncimii de culoare de 10 biți, ce va permite să vizualizați până la 1.07 miliarde de nuanțe diferite. Dispunând de unghiuri de vizualizare de 178 de grade, monitorul IPS garantează un nivel minim al distorsiunilor și migrației de culoare, chiar și atunci când urmărești imaginile de pe ecran dintr-o poziție extremă.

Beneficiaza de un Avantaj Competitiv cu Ajutorul Tehnologiei NVIDIA®G-SYNC™

ROG Swift PG27AQ include tehnologia de afișare video NVIDIA®G-SYNC™, care face posibilă cea mai cursivă, rapidă și ieșită din comun experiență în jocuri. G-SYNC™ sincronizează rata de reîmprospătare a imaginilor din monitorul ROG SWIFT cu GPU-ul GeForce GTX din PC-ul tău, eliminând fenomenul de sfâșiere (tearing) a imaginilor și minimalizând întârzierile sau tremurul imaginilor. ROG Swift PG27AQ îți permite să te bucuri de o experiență deosebit de cursivă în jocuri, indiferent că jucați cele mai noi titluri de tip FPS, simulatoare sportive sau jocuri de aventură.

Tehnologia exclusiva ASUS GamePlus

Monitorul pentru jocuri ROG Swift PG27AQ este echipat cu butonul rapid GamePlus implementat în exclusivitate de către ASUS, ce oferă acces la funcții avansate pentru o experiență superioară în jocuri. Selectează unul dintre cele patru modele de țintă suprapusă diferite în funcție de tipul de jocuri favorit, și monitorizează timpul de construcție sau de revenire pe hartă prin intermediul cronometrului afișat pe hartă ce poate fi poziționat oriunde pe partea din stânga a ecranului; în timp ce contorul FPS (cadre pe secundă) te informează asupra nivelului de cursivitate al jocului.

Tehnologia exclusiva ASUS GameVisual

Tehnologia ASUS GameVisual îți oferă acces la șase moduri de vizualizare pre-setate, fiecare proiectat să răspundă cerințelor unui scenariu de utilizare diferit. Această funcție unică poate fi activată cu ușurință prin intermediul unui buton dedicat sau al Meniului de Setări afișat pe ecran (On Screen Display – OSD).

Margine super-subtire pentru solutii multi-monitor foarte bune

Profilul ultra-subțire al modelului ROG Swift PG27AQ și marginea sa cu o grosime de doar 6 mm fac din acest monitor soluția perfectă pentru configurații multi-monitor deosebit de reușite, astfel încât vei putea să îți muți privirea foarte rapid de la un monitor la altul. De asemenea, poate fi montată pe un perete prin intermediul sistemului de prindere VESA – o soluție și mai simplă pentru realizarea unei configurații multi-monitor pentru jocuri.

Optiuni de conectivitate robuste cu difuzoare de 2W

ROG Swift PG27AQ oferă o gamă largă de opțiuni de conectivitate native ce suportă redarea de conținut 4K/UHD, inclusiv interfețe DisplayPort 1.2 și HDMI. ROG Swift PG27AQ dispune de asemenea de două interfețe USB 3.0 pentru reîncărcarea rapidă a dispozitivelor voastre portabile în timp ce vă jucați; de asemenea, acestea pot fi utilizate ca port de intrare cu viteză mare de transfer de date.

Tehnologie de Reducere a Emisiilor de Lumina Albastra ASUS Ultra Low Blue Light
ROG Swift PG27AQ vine echipat cu filtrele pentru reducerea emisiilor de lumină albastră ASUS Ultra Low Blue Light pentru un nivel ridicat de protecție al ochilor. Poți accesa și selecta cu ușurință una dintre cele patru setări diferite pentru filtre direct pe ecran, prin intermediul meniului OSD, în funcție de scenariul de utilizare specific.

Tehnologia de eliminare a tremurului de imagine reduce acest fenomen neplăcut pentru a-ți permite să te bucuri de o experiență cât mai confortabilă în jocuri. Aceasta minimalizează nivelul de stress asupra ochilor și alte posibile efecte adverse atunci când sunteți implicați în sesiuni prelungite în jocuri.

Ajustarea ergonomica a pozitiei pe verticala, orizontala, fata-spate si lateral

ROG Swift PG27AQ a fost proiectat în mod special pentru sesiuni de jocuri maraton. Acesta dispune de un suport ergonomic ce oferă posibilitatea ajustării poziției pe orizontala, verticală, în lateral și adâncime, astfel încât te vei putea bucura întotdeauna de poziția ideală de vizionare.

 

Cumpara Monitor Gaming LED ASUS ROG PG27AQ 27 inch 4K 4ms IPS G-Sync black ieftin

Caracteristici tehnice Monitor Gaming LED ASUS ROG PG27AQ 27 inch 4K 4ms IPS G-Sync black pg27aq
Altele Dimensiuni (W x H x D mm): Cu suport: 548 x 360 x 211 mm
Fara suport: 548 x 333 x 50 mm
Greutate (Kg): Cu suport: 5.7 kg
Putere consumata (W): Nomal: 22 W
Off: 0.5W
Saving on: 0.5W
Display Contrast: Static: 1000:1
Rezolutie optima: 3840 x 2160
Tip display: LED backlight
Tip Panel: IPS
Timp de raspuns: 4
Diagonala: 27 inch (68.58cm)
Intensitate luminoasa 300 cd/m
Unghi maxim vizibilitate orizontala/verticala (grade): 178/178 grade
Dimensiune punct (mm): 0.155 mm
Rezolutii suportate 3840 x 2160 pixeli
Touchscreen: Fara Touchscreen
3D: Fara 3D
Rata orizontala de refresh (KHz): 500 – 133 kHz
Rata verticala de refresh (Hz): 30 – 60 Hz
Conectivitate Compatibilitate: Windows 8.1, Windows 8, Windows 7
Plug & Play: Da
Conectivitate: 1 x HDMI,1 x DisplayPort,USB,Audio
Facilitati Tuner TV: Nu
Boxe integrate: Cu Boxe
Functii: G-Sync
Flicker Free
Blue Light Reducer
Standarde: Energy Star®, BSMI, CB, CCC, CE, CEL level 2, ErP, FCC, J-MOSS, KCC, PSE, RoHS, UL/cUL, VCCI, WEEE, WHQL (Windows 8.1, Windows 8, Windows 7), RCM, TUV Flicker-free , eStandby, TUV Low Blue Light
Accesorii incluse: Cablu DisplayPort
Cablu HDMI
Cablu USB
Cablu alimentare
Montare pe perete VESA (100 x 100 mm)
Altele Dimensiuni (W x H x D mm): Cu suport: 619.77 x 552.53 x 237.9 mm
Fara suport: 619.77 x 362.96 x 65.98 mm
Greutate (Kg): Cu suport: 7.2 kg
Putere consumata (W): Nomal: 90 W
Off: 0.5W
Saving on: 0.5W

Nota: Fotografia produsului Monitor Gaming LED ASUS ROG PG27AQ 27 inch 4K 4ms IPS G-Sync black are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
imagine 1 Monitor Gaming LED ASUS ROG PG27AQ 27 inch 4K 4ms IPS G-Sync black pg27aqimagine 2 Monitor Gaming LED ASUS ROG PG27AQ 27 inch 4K 4ms IPS G-Sync black pg27aqimagine 3 Monitor Gaming LED ASUS ROG PG27AQ 27 inch 4K 4ms IPS G-Sync black pg27aq

Leave a Reply

Your email address will not be published.