Monitor IPS 23 Philips 237E3QPHSU Full HD

imagine Monitor IPS 23 Philips 237E3QPHSU Full HD 237e3qphsu/00AfiÅŸaj IPS de înaltă performanţă cu PowerSensor economiseÅŸte facturile la energie

ExperimentaÅ£i imagini excepÅ£ionale cu LED-uri pe acest afiÅŸaj IPS extralat. Cu design elegant, ramă albastră transparentă, HDMI ÅŸi PowerSensor inovator care vă detectează prezenÅ£a economisind până la 80% din factura la energie, acest afiÅŸaj reprezintă o alegere ecologică inteligentă

Calitate excelentă a imaginii
• Tehnologie extralată IPS LED pentru acurateÅ£ea culorilor È™i a imaginii
• SmartContrast 20000000:1 pentru detalii negr e bogate
• SmartImage Lite pentru o experienţă LCD de neuitat
• AfiÈ™aj 16:9 Full HD pentru cea mai bună experienţă de vizionare
Design care completează orice interior
• Design suplu È™i elegant care completează decorul locuinÅ£ei dvs.
• Ramă albastră transparentă cu finisaj lucios
• Comenzi tactile moderne
Trăiţi experienţa multimedia adevărată
• HDMI-ready pentru divertisment 16:9 Full HD
Design ecologic
• PowerSensor asigură costuri de funcÅ£ionare reduse prin economisirea energiei
• AfiÈ™aj ecologic fără mercur 

Tehnologie IPS
AfiÈ™ajele IPS utilizează o tehnologie avansată care vă oferă unghiuri extralargi de vizualizare de 178/178 de grade, făcând posibilă vizualizarea din aproape orice unghi a afiÈ™ajului – chiar È™i în modul pivot la 90 de grade! Spre deosebire de panourile TN standard, afiÈ™ajele IPS vă oferă imagini remarcabil de clare în culori vii, ceea ce le face ideale nu numai pentru vizualizarea de fotografii, filme È™i pentru navigarea pe Web, dar È™i pentru aplicaÅ£ii profesionale care necesită un nivel înalt de acurateÅ£e a culorilor È™i luminozitate uniformă în orice moment.
 
PowerSensor 
PowerSensor este un 'senzor pentru persoane' integrat care transmite È™i primeÈ™te semnale infraroÈ™ii inofensive pentru a determina dacă utilizatorul este prezent È™i reduce automat luminozitatea monitorului când utilizatorul pleacă de la birou, reducând costurile de energie cu până la 80 % È™i prelungind durata de  viaţă a monitorului. 

SmartImage Lite
SmartImage Lite este o combinaÅ£ie exclusivă de tehnologii Philips de vârf care analizează conÅ£inutul afiÈ™at pe ecran. Pe baza scenariului pe care îl selectaÅ£i, SmartImage Lite îmbunătăţeÈ™te dinamic contrastul, saturaÅ£ia culorilor, definiÅ£ia imaginilor È™i clipurile video, pentru performante de afiÈ™are de excepÅ£ie – totul în timp real, prin apăsarea unui singur buton. 

HDMI-ready
Un echipament compatibil HDMI dispune de toate dispozitivele hardware necesare pentru a accepta o intrare HDMI (Interfaţă multimedia de înaltă definiÅ£ie), semnale digitale video È™i audio de înaltă calitate transmise printr-un singur cablu de la un PC sau de la orice număr de surse AV, inclusiv set-top box-uri, DVD playere, receivere A/V È™i camere video. 

Raport SmartContrast 20000000:1
Vă doriÅ£i ecranul LCD plat cu cel mai mare contrast È™i cu cele mai vibrante imagini. Procesarea video avansată Philips, combinată cu tehnologia unică extremă de iluminare reglabilă din spate, are ca rezultat imagini vibrante. SmartContrast va creÈ™te contrastul cu un nivel superior de negru È™i randarea exactă a umbrelor È™i a culorilor întunecate. Imaginile oferite sunt strălucitoare, realiste, cu un contrast înalt È™i culori vibrante.

Comenzi tactile
Comenzile tactile sunt inteligente, pictograme tactile ultrasensibile care înlocuiesc butoanele proeminente care permit utilizatorului să regleze monitorul conform necesităţilor. Sensibile la cea mai mică atingere, comenzile tactile conferă monitorului un aspect modern 

16:9 Full HD
Acest ecran LCD Full HD are o rezoluÅ£ie panoramică de 1920 x 1080p, aceasta fiind cea mai ridicată rezoluÅ£ie care poate fi obÅ£inută din surse HD, pentru o calitate ireproÈ™abilă a imaginii. Ecranul este compatibil cu tehnologiile viitoare, acceptând semnal 1080p din orice sursă, inclusiv din cele mai noi console de jocuri HD È™i Blu-Ray. Procesarea semnalului este mult îmbunătăţită, pentru a accepta o calitate a semnalului È™i o rezoluÅ£ie mult mai ridicate. Imaginile rezultate în urma scanării progresive sunt complet lipsite de scintilaÅ£ii, cu luminozitate mare È™i contrast optim. 

Design suplu și elegant
Un design suplu È™i elegant care completează decorul oricărei camere.

Caracteristici tehnice Monitor IPS 23 Philips 237E3QPHSU Full HD 237e3qphsu/00
Altele Dimensiuni (W x H x D mm): 462 x 319 x 47 mm
Greutate (Kg): 2,318 kg
Putere consumata (W): 18 W
Display Contrast: 20000000:1
Timp de raspuns: 5
Tip display: IPS
Diagonala: 23 inch (58.42cm)
Intensitate luminoasa 250 cd/mp
Unghi maxim vizibilitate orizontala/verticala (grade): 178 grade (O) / 178 grade (V), la C/R > 10
Dimensiune punct (mm): 0,265 x 0,265 m
Rezolutie optima: 1920×1080
Reproducere culori (milioane): 16,7 m
Rata orizontala de refresh (KHz): 30 – 83 kHz
Rata verticala de refresh (Hz): 56 -75 Hz
Imagine Semnal intrare: Intrare semnal: VGA (Analog), HDMIx2
Intrare sincronizare: Sincronizare separata, Sincronizare la verde
Intrare/iesire audio: Iesire audio HDMI
Conectivitate Plug & Play: Compatibilitate Plug & Play: DDC/CI, Mac OS X, sRGB, Windows 7/Vista/X
Facilitati Tuner TV: nu
Functii: Confort utilizator: Activare/Dezactivare, Meniu, Intrare, SmartImage lite, PowerSensor
OSD: Limbi OSD: Engleza, Franceza, Germana, Italiana, Portugheza, Rusa, Chineza simplificata, Spaniola, Turca
Altele Dimensiuni (W x H x D mm): 568 x 345 x 46 mm
Greutate (Kg): 2,93 kg
Putere consumata (W): 26,6 W

Leave a Reply

Your email address will not be published.