Monitor IPS 24 Benq BL2411PT Full HD.

imagine Monitor IPS 24 Benq BL2411PT Full HD. bl2411pt_resigilatAcest produs este resigilat. Prezinta un pixel rosu blocat.

Pentru imagini perfecte şi productivitate maximă
Cu un ecran cu format wide 16:10 ÅŸi rezoluÅ£ie 1920×1200, 100% sRGB, tehnologie fără flicker ÅŸi Seseye® Reading Mode, BL2411PT este construit să combine performenÅ£ele exceptionale ale ecranului cu experienÅ£a de neuitat a unei utilizării comode ÅŸi comfortabile. Senzor de prezenţă, senzor de lumină ÅŸi picior reglabil pe 4 direcÅ£ii.

Decizie Win-Win pentru beneficii mutuale
Proiectat pentru mediul de office BL2411PT este un monitor profesional ce iÅ£i oferă soluÅ£ia de minimizare a costurilor de utilizare dar ÅŸi de întreÅ£inere. Decizia win-win pentru beneficiul tuturor.

Performante vizuale
Reproducere a culorilor sRGB 100%

Pentru vizualizarea imaginilor ÅŸi filmelor de pe camere video ÅŸi foto digitale, monitorul reproduce 100% sRGB culorile pentru a oferi culori autentice, naturale care se potrivesc perfect cu cele ale sursei originale.

Format wide 16:10

Ecranul cu format wide 16:10 oferă un maxim de rezoluÅ£ie de 1920×1200 pixeli ce oferă uÅŸurinţă în vizualizarea documentelor dar ÅŸi posibilitatea deschiderii mai multor ferestre în acelaÅŸi timp pe ecranul monitorului.

Ergonomic
Ecran cu Backlight fără flicker pentru vizualizări plăcute

BL2411PT este îmbunătăţit cu tehnologia care elimină pâlpâirile ecranului la orice nivel de stralucire, pentru a elimina oboseala ochilor.

PlasaÅ£i un ventilator înaintea ecranului monitorului, priviÅ£i prin palele ventilatorului pentru a verifica pâlpâirea imaginii.

Pâlpâiri vizibile ale imaginilor

FaceÅ£i o fotografie ecranului monitorului pentru a verifica dacă pâlpâie.

Pâlpâiri vizibile ale imaginilor

Modul optimizat pentru citirea textelor pe ecran

Modul citire recrează luminozitatea, balansează contrastul ÅŸi temperaturile culorilor necesare pentru a simula citirea de pe o coal de hârtie. Contrastul mare caracteristic panelui VA oferă această caracteristică de a menÅ£ine claritatea foarte bună a textului la o iluminare cât mai redusă, fără să-Å£i obosească ochii. Acest mod ajută la reducerea riscului de utilizare prelungită a computerului. Fără ochi obosiÅ£i ÅŸi înroÅŸiÅ£i.

Sistem ultra-flexibil de reglaj pe înălÅ£ime (HAS)

Se pot regla înălÅ£imea, gradul de înclinare, gradul de rotire ÅŸi miÅŸcarea de rotire pe verticală din format lanscape în format portret a ecranului, pentru a se adapta perfect nevoilor fiecărui utilizator!

Senzor automat pentru protejarea ochilor

Prin intermediul acestui senzor se detectează în mod automat gradul de luminozitate al încăperii care este corelat cu gradul de luminozitate al monitorului pentru a se asigura nivelul optim de claritate ÅŸi confort pentru ochi, pe durata întregii zile – reducându-se astfel eficient oboseala ochilor, putând astfel să vă îmbunătăţiÅ£i eficienÅ£a ÅŸi rezultatele muncii!

FuncÅ£ia automată de reamintire a timpului petrecut în fata ecranului

Oamenii atunci când urmăresc informaÅ£iile afiÅŸate de monitor clipesc de 5-10 ori mai puÅ£in decât au nevoie ochii lor – fenomen care are drept consecinţă oboseala ÅŸi uscarea ochilor după o lungă perioadă de timp petrecută în faÅ£a ecranului. Din acest motiv, a fost implementat un sistem de reamintire a timpului petrecut în faÅ£a ecranului pentru a atenÅ£iona persoanele care îÅŸi desfaÅŸoară activitatea la birou că a sosit momentul să ia o pauză de cateva secunde cu scopul menÅ£inerii ochilor acestora într-o condiÅ£ie fizică excelentă.

Ecran anti-reflexie

Un ecran care reflectă lumina – indiferent dacă reflexia este produsă de o sursă directă sau reflectată de lumină – reprezintă o problemă pentru cine îÅŸi desfaÅŸoară activitatea la birou, împiedicându-i să vizualizeze clar informaÅ£iile de pe ecran ÅŸi obosindu-le ochii. Monitoarele BL2411PT sunt dotate cu ecrane anti-reflexie, cu finisaj mat, pentru a menÅ£ine gradul de reflexie a luminii la un nivel minim, astfel încât angajaÅ£ii sa-ÅŸi poată îndeplini cu eficienţă maximă activitaÅ£ile profesionale zilnice.

Economic
Comutator AC Power

Consumul mediu atunci când monitorul este oprit este de doar 0.3W. BL2411PT permite, dacă doreÅŸti, chiar să îl decuplezi complet de la reÅ£eaua de 220V, printr-un comutator pornit/oprit

Consum la putere maximă

Internet Browsing cu Eco Mode

Vizualizare de documente cu Eco Mode
Email-uri cu Eco Mode
Jocuri cu Eco Mode

Modul Eco îmbunătăţit pentru cea mai bună economie de energie

Noile modificări aduse Modului Eco ajustează iluminarea din spate a panelului pentru a asigura cel mai luminos display, cu cea mai mare economie de curent. Acest mod inteligent reduce cu cel puÅ£in 37% nivelul consumului când citiÅ£i documente, faceÅ£i browsing pe internet sau scrieÅ£i emailuri ÅŸi poate ajunge chiar la 44% când e vorba de filme.

Senzor Eco pentru diminuarea costurilor cu energia

Această caracteristică face ca monitoarele să treacă în Starea Eco atunci când utilizatorii se îndepartează de birourile lor ÅŸi să revină la starea normală presetată atunci când aceÅŸtia se întorc la lucru – economisindu-se astfel în mod eficient o cantitatea considerabila de energie ÅŸi o suma bună de bani, care altfel s-ar reflecta doar în facturile lunare de electricitate.

Certificare Verde

Monitoarelor BL2411PT de la BenQ sunt certificate de organizaţiile ecologice ca un adevarat produs ecologic.

Materiale Plastice Reciclabile

Fabricate pentru a minimiza cu succes cantitatea de deÅŸeuri ÅŸi poluarea nocivă a mediului înconjurător, monitorul BL2411PT este 100% reciclabil – 65% din carcasa monitorului este fabricată din materiale plastice reciclabile de ultimă generaÅ£ie.

Monitor cu marginea ecranului foarte îngustă

Marginea îngustă a ecranului nu numai că dă o eleganţă ÅŸi un aspect frumos monitorului BL2411PT, dar permite alăturarea mai multor monitoare în configuraÅ£ie de multi-display, optimizând productivitatea, eficienÅ£a ÅŸi confortul la locul de muncă.

Taste cu Touch Control şi interfată intuitivă

Tastele Touch Control oferă un acces rapid la opÅ£iunile din meniul monitorului (OSD) ce iÅ£i permite să ajustezi monitorul după setările tale favorite. În plus interfaÅ£a este una intuitivă, cu noua seria BL este mult mai uÅŸor să lucrezi.

Conexiune DP

Monitoarele BL2411PT sunt dotate cu mufe de conectare DP prin care pot fi stabilite conexiuni cu aproape orice dispozitiv generator de semnal modern – nu va mai fi nevoie să utilizaÅ£i echipamente depaÅŸite din punct de vedere moral.

Compatibilitate Windows® 8 si Windows® 7

BL2411PT a trecut testul certificarii Windows® 8 ÅŸi Windows® 7, este compatibil cu sistemele lor de culori. Trebuie doar să introduceÅ£i cablul monitorului în computer ÅŸi acesta îl va identifica imediat adaptându-ÅŸi setările ÅŸi culorile fără niciun efort din partea ta.

Eticheta ecoFACTS

Eticheta ecoFACTS îÅ£i poate spune cât de prietenoase sunt produsele BenQ cu mediu!

Produse eco-friendly; BenQ nu numai că se conformează reglementarilor verzi internationale, dar ÅŸi dezvoltă în mod activ produse eco-friendly!

ecoFACTS arată că BenQ se implică activ în înlocuirea ÅŸi eliminarea materialelor periculoase, selectând cu mare atenÅ£ie materialelor folosite, designul ambalajelor, economisirea energiei ÅŸi a tuturor aspectelor ecologice din timpul proiectării ÅŸi producÅ£iei produselor sale.

Cumpara Monitor IPS 24 Benq BL2411PT Full HD. ieftin

Caracteristici tehnice Monitor IPS 24 Benq BL2411PT Full HD. bl2411pt_resigilat
Altele Dimensiuni (W x H x D mm): cu suport: 370 x 95 x 315 mm
Greutate (Kg): cu suport: 3.3 kg.
Display Contrast: Contrast nativ (real): 1000:1
Contrast Dinamic (Dynamic Contrast Ratio): 20Mil:1
Rezolutie optima: 1920×1200
Tip display: IPS
Timp de raspuns: 5
Diagonala: 24 inch (60.96cm)
Intensitate luminoasa 300 cd / mp
Unghi maxim vizibilitate orizontala/verticala (grade): 178 / 178
Dimensiune punct (mm): 0.27 mm
3D: Fara 3D
Reproducere culori (milioane): 16.7 M
Temperatura culoare: Reddish
Normal
Bluish
user mode
Imagine Semnal intrare: Analog,Digital
Conectivitate Compatibilitate: Compatibilitate Windows 7
Compatibilitate Windows® 8
Conectivitate: 1 x DisplayPort,1 x DVI D,1 x D Sub,1 x Headphone
Facilitati Boxe integrate: Cu Boxe
Functii: Reading Mode
Eco Mode
M-book Mode
AMA(Advance Motion Accelerator)
HDCP
Securitate K Locker
Ecran cu ramă îngustă
OSD: 17 limbi
Standarde: Senseye 3
TCO 6.0
Altele: Boxe: 2 x 1W
Pivotare (stânga/dreapta): -45/45
ÃŽnclinare (jos/sus): -5~20
Reglaj pe înălţime: 130mm
Montare pe perete VESA 100 x 100 mm
Altele Dimensiuni (W x H x D mm): 574 / 444 x 555 x 236 mm
Dimensiuni cu dispozitivul de montare pe perete: 366 x 555 x 63 mm
Greutate (Kg): 6.7 Kg.
Putere consumata (W): Modul pornit: 23W (Base on Energy Star)
Modul de economisire energetică: 0.3W
Alimentare: Incorporat 90 ~ 264 CA

Nota: Fotografia produsului Monitor IPS 24 Benq BL2411PT Full HD. are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


Monitor IPS 24 Benq BL2411PT Full HD

imagine Monitor IPS 24 Benq BL2411PT Full HD bl2411ptPentru imagini perfecte şi productivitate maximă
Cu un ecran cu format wide 16:10 ÅŸi rezoluÅ£ie 1920×1200, 100% sRGB, tehnologie fără flicker ÅŸi Seseye® Reading Mode, BL2411PT este construit să combine performenÅ£ele exceptionale ale ecranului cu experienÅ£a de neuitat a unei utilizării comode ÅŸi comfortabile. Senzor de prezenţă, senzor de lumină ÅŸi picior reglabil pe 4 direcÅ£ii.

Decizie Win-Win pentru beneficii mutuale

Proiectat pentru mediul de office BL2411PT este un monitor profesional ce iÅ£i oferă soluÅ£ia de minimizare a costurilor de utilizare dar ÅŸi de întreÅ£inere. Decizia win-win pentru beneficiul tuturor.


Performante vizuale

Reproducere a culorilor sRGB 100%

Pentru vizualizarea imaginilor ÅŸi filmelor de pe camere video ÅŸi foto digitale, monitorul reproduce 100% sRGB culorile pentru a oferi culori autentice, naturale care se potrivesc perfect cu cele ale sursei originale.

 

Format wide 16:10

Ecranul cu format wide 16:10 oferă un maxim de rezoluÅ£ie de 1920×1200 pixeli ce oferă uÅŸurinţă în vizualizarea documentelor dar ÅŸi posibilitatea deschiderii mai multor ferestre în acelaÅŸi timp pe ecranul monitorului.

 

Ergonomic

Ecran cu Backlight fără flicker pentru vizualizări plăcute

BL2411PT este îmbunătăţit cu tehnologia care elimină pâlpâirile ecranului la orice nivel de stralucire, pentru a elimina oboseala ochilor.


 

PlasaÅ£i un ventilator înaintea ecranului monitorului, priviÅ£i prin palele ventilatorului pentru a verifica pâlpâirea imaginii.

Pâlpâiri vizibile ale imaginilor

FaceÅ£i o fotografie ecranului monitorului pentru a verifica dacă pâlpâie.

Pâlpâiri vizibile ale imaginilor

Modul optimizat pentru citirea textelor pe ecran

Modul citire recrează luminozitatea, balansează contrastul ÅŸi temperaturile culorilor necesare pentru a simula citirea de pe o coal de hârtie. Contrastul mare caracteristic panelui VA oferă această caracteristică de a menÅ£ine claritatea foarte bună a textului la o iluminare cât mai redusă, fără să-Å£i obosească ochii. Acest mod ajută la reducerea riscului de utilizare prelungită a computerului. Fără ochi obosiÅ£i ÅŸi înroÅŸiÅ£i.

 

Sistem ultra-flexibil de reglaj pe înălÅ£ime (HAS)

Se pot regla înălÅ£imea, gradul de înclinare, gradul de rotire ÅŸi miÅŸcarea de rotire pe verticală din format lanscape în format portret a ecranului, pentru a se adapta perfect nevoilor fiecărui utilizator!

Senzor automat pentru protejarea ochilor

Prin intermediul acestui senzor se detectează în mod automat gradul de luminozitate al încăperii care este corelat cu gradul de luminozitate al monitorului pentru a se asigura nivelul optim de claritate ÅŸi confort pentru ochi, pe durata întregii zile – reducându-se astfel eficient oboseala ochilor, putând astfel să vă îmbunătăţiÅ£i eficienÅ£a ÅŸi rezultatele muncii!

 

FuncÅ£ia automată de reamintire a timpului petrecut în fata ecranului

Oamenii atunci când urmăresc informaÅ£iile afiÅŸate de monitor clipesc de 5-10 ori mai puÅ£in decât au nevoie ochii lor  – fenomen care are drept consecinţă oboseala ÅŸi uscarea ochilor după o lungă perioadă de timp petrecută în faÅ£a ecranului. Din acest motiv, a fost implementat un sistem de reamintire a timpului petrecut în faÅ£a ecranului pentru a atenÅ£iona persoanele care îÅŸi desfaÅŸoară activitatea la birou că a sosit momentul să ia o pauză de cateva secunde cu scopul menÅ£inerii ochilor acestora într-o condiÅ£ie fizică excelentă.

 

Ecran anti-reflexie

Un ecran care reflectă lumina – indiferent dacă reflexia este produsă de o sursă directă sau reflectată de lumină – reprezintă o problemă pentru cine îÅŸi desfaÅŸoară activitatea la birou, împiedicându-i să vizualizeze clar informaÅ£iile de pe ecran ÅŸi obosindu-le ochii. Monitoarele BL2411PT sunt dotate cu ecrane anti-reflexie, cu finisaj mat, pentru a menÅ£ine gradul de reflexie a luminii la un nivel minim, astfel încât angajaÅ£ii sa-ÅŸi poată îndeplini cu eficienţă maximă activitaÅ£ile profesionale zilnice.

 

Economic

Comutator AC Power

Consumul mediu atunci când monitorul este oprit este de doar 0.3W. BL2411PT permite, dacă doreÅŸti, chiar să îl decuplezi complet de la reÅ£eaua de 220V, printr-un comutator pornit/oprit

 

 

Consum la putere maximă

Internet Browsing cu  Eco Mode
Vizualizare de documente cu  Eco Mode
Email-uri cu Eco Mode
Jocuri cu Eco Mode
 

Modul Eco îmbunătăţit pentru cea mai bună economie de energie

Noile modificări aduse Modului Eco ajustează iluminarea din spate a panelului pentru a asigura cel mai luminos display, cu cea mai mare economie de curent. Acest mod inteligent reduce cu cel puÅ£in 37% nivelul consumului când citiÅ£i documente, faceÅ£i browsing pe internet sau scrieÅ£i emailuri ÅŸi poate ajunge chiar la 44% când e vorba de filme.

Senzor Eco pentru diminuarea costurilor cu energia

Această caracteristică face ca monitoarele să treacă în Starea Eco atunci când utilizatorii se îndepartează de birourile lor ÅŸi să revină la starea normală presetată atunci când aceÅŸtia se întorc la lucru – economisindu-se astfel în mod eficient o cantitatea considerabila de energie ÅŸi o suma bună de bani, care altfel s-ar reflecta doar în facturile lunare de electricitate.

 

Certificare Verde

Monitoarelor BL2411PT de la BenQ sunt certificate de organizaţiile ecologice ca un adevarat produs ecologic.

 

Materiale Plastice Reciclabile 

Fabricate pentru a minimiza cu succes cantitatea de deÅŸeuri ÅŸi poluarea nocivă a mediului înconjurător, monitorul BL2411PT este 100% reciclabil – 65% din carcasa monitorului este fabricată din materiale plastice reciclabile de ultimă generaÅ£ie.

 

Monitor cu marginea ecranului foarte îngustă

Marginea îngustă a ecranului nu numai că dă o eleganţă ÅŸi un aspect frumos monitorului BL2411PT, dar permite alăturarea mai multor monitoare în configuraÅ£ie de multi-display, optimizând productivitatea, eficienÅ£a ÅŸi confortul la locul de muncă.

 

Taste cu Touch Control şi interfată intuitivă

Tastele Touch Control oferă un acces rapid la opÅ£iunile din meniul monitorului (OSD) ce iÅ£i permite să ajustezi monitorul după setările tale favorite. În plus interfaÅ£a este una intuitivă, cu noua seria BL este mult mai uÅŸor să lucrezi.

Conexiune DP 

Monitoarele BL2411PT sunt dotate cu mufe de conectare DP prin care pot fi stabilite conexiuni cu aproape orice dispozitiv generator de semnal modern – nu va mai fi nevoie să utilizaÅ£i echipamente depaÅŸite din punct de vedere moral.

 

Compatibilitate Windows® 8 si Windows® 7

BL2411PT a trecut testul certificarii Windows® 8 ÅŸi Windows® 7, este compatibil cu sistemele lor de culori. Trebuie doar să introduceÅ£i cablul monitorului în computer ÅŸi acesta îl va identifica imediat adaptându-ÅŸi setările ÅŸi culorile fără niciun efort din partea ta.

Eticheta ecoFACTS
 

Eticheta ecoFACTS îÅ£i poate spune cât de prietenoase sunt produsele BenQ cu mediu!
 
Produse eco-friendly; BenQ nu numai că se conformează reglementarilor verzi internationale, dar ÅŸi dezvoltă în mod activ produse eco-friendly!
 
ecoFACTS arată că BenQ se implică activ în înlocuirea ÅŸi eliminarea materialelor periculoase, selectând cu mare atenÅ£ie materialelor folosite, designul ambalajelor, economisirea energiei ÅŸi a tuturor aspectelor ecologice din timpul proiectării ÅŸi producÅ£iei produselor sale.

(more…)

2 thoughts on “Monitor IPS 24 Benq BL2411PT Full HD”

  1. Am ales acest monitor pentru rezolutia de 1920×1200, ecranul IPS flicker free si boxele integrate (folosesc de obicei casti si cand am nevoie de boxe cele integrate sunt suficiente). Fata de Dell U2412 e cu ~200RON mai scump dar tehnologia flicker free mi s-a parut ca ajuta.Intrarile, reglajele si ergonomia monitorului sunt foarte bune, totul pare de buna calitate.

  2. Foarte multumit, un monitor excelent, nu necesita reglaje majore out of the box, suprafata de lucru marita, alb destul de curat, contrast bun, rezolutia 1920 x 1200 maxim suportata de un laptop fara dual-dvi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.