Monitor IPS 24 LG 24MB65PM

imagine Monitor IPS 24 LG 24MB65PM 24mb65pm-b

Display

Display

Monitorul LG LED are rezoluţie FULL HD (1920*1200), rezultând o luminozitate de 250nit care vă oferă imagini clare. Timpul de răspuns de numai 5 ms vă ajută să evitaţi efectul de neclaritate cinematică şi să vă bucuraţi de filmele de acţiune.

Sunet stereo

Sunet stereo

Difuzoarele stereo încorporate vă permit să urmăriţi filmele sau jocurile preferate cu un sonor stereo deoseibit de real, fără alte difuzoare suplimentare în jurul monitorului.

Economisire energie

Economisire energie

Bucuraţi-vă de un ecran luminos fără a afecta calitatea imaginii. Economisiţi energie în comparţie cu monitoarele LED convenţionale.

* Economisiţi energie prin ajustarea luminozităţii ecranului.

Modul Citire

Modul Citire

Reducând lumina albastră pentru a vă proteja ochii, Modul Citire vă oferă condiţii optime pentru citit. Prin simpla atingere a unui buton, puteţi citi în mod confortabil, pe o perioadă de timp îndelungată.

Flicker safe

Flicker safe

Protejaţi-vă ochii împotriva efectului de pâlpâire şi a luminii albastre deosebit de obositoare. Noul sistem Flicker Safe de la LG are ca şi ţel principal aducerea nivelului de pâlpâire cât mai aproape de zero. În plus, activaţi Modul Citire, pentru a minimiza lumina albastră foarte dăunătoare, prin simpla apăsare a unui buton. Puteţi petrece oricât de mult timp doriţi lucrând, jucându-vă sau urmărind filmele preferate fără a vă solicita inutil ochii. Folosiţi butoanele de acces rapid al anumitor funcţii pentru un plus de confort şi eficacitate.

Design ergonomic

Design ergonomic

Opţiunile de pivotare ale monitorului între 15° şi 68° şi cele de înclinare ale piciorului monitorului, între -5° şi 20° se ajustează perfect diferitelor unghiuri de vizualizare şi condiţii de muncă. De asemenea monitorul pivotant poate fi schimbat oricând în poziţie verticală pentru a putea lucra mai comod cu fişierele foarte lungi pe verticală.

Built-in Power

Built-in Power

Experimentaţi adaptorul încorporat al monitorului LG 24MB65PM care anterior se asambla în cablul de alimentare. Adaptorul nostru încorporat a redus considerabil timpul de instalare, deoarece nu mai este necesară tragerea lui dintr-un orificiu îngust, de dimensiunea unui cablu.

Cumpara Monitor IPS 24 LG 24MB65PM ieftin

Caracteristici tehnice Monitor IPS 24 LG 24MB65PM 24mb65pm-b
Display Contrast: 1000:1
Rezolutie optima: 1920×1200
Tip display: IPS
Timp de raspuns: 5
Diagonala: 24 inch (60.96cm)
Intensitate luminoasa 250 cd/mp
Unghi maxim vizibilitate orizontala/verticala (grade): 178/178
3D: Fara 3D
Reproducere culori (milioane): 16.7 M
Imagine Semnal intrare: Analog,Digital
Conectivitate Interfata: Intrare audio PC
Plug & Play: Da
Conectivitate: 1 x D Sub,1 x DVI D,1 x Headphone
Facilitati Tuner TV: nu
Boxe integrate: Cu Boxe
Functii: DDC/CI
HDCP
Funcţie inteligentă automată
Altele: Aspect: 16:10
Difuzoare: 2 x 1W
Bază detaşabilă
ÃŽnclinare
Altele Dimensiuni (W x H x D mm): cu suport: 558 x 239 x 395 mm
Greutate (Kg): cu suport: 5.4 kg.

Nota: Fotografia produsului Monitor IPS 24 LG 24MB65PM are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.

Leave a Reply

Your email address will not be published.