Monitor IPS 27 BenQ GW2765HT

imagine Monitor IPS 27 BenQ GW2765HT gw2765ht

Ai parte de un nou nivel de încântare vizuală, fără efort

Monitorul BenQ GW2765HT a fost creat din dorința de-a împlini toate nevoile pentru lucru și joacă. Pentru a impresiona ochii utilizatorului, el oferă o diagonală mare de 27”, o rezoluție înaltă de 2560×1440 pixeli, tehnologie IPS avansată de la BenQ, acoperire de 100% a spectrului sRGB și interfață multimedia HDMI. Detaliile fine, afișate cu precizie și culorile naturale sunt vizibile din orice unghi, indiferent dacă vizionezi un film sau corectezi documentele pentru serviciu. În plus, el dispune de tehnologiile Low Blue Light și Flicker-free pentru a menaja ochii în timpul sesiunilor lungi de lucru și pentru a îmbunătăți productivitatea!

Monitor cu panou IPS și acoperire de 100% a spectrului sRGB

Prin intermediul panoului IPS de calitate și a tehnologiei ce permite afișarea integrală a spectrului de culori sRGB, fiecare nuanță este redată perfect, cu precizie și poate fi vizualizată din orice unghi. Vei avea parte de o experiență de lucru profesională, pe care o puteți împărtăși cu alții.

Diagonală mare de 27” și rezoluție de 2560×1440 pixeli QHD(WQHD)

Rezoluția de 2560×1440 pixeli QHD(WQHD) oferă cu 77% mai mult spațiu de lucru și o mai mare densitate de pixeli decât un monitor convențional cu rezoluție de 1920×1080 pixeli. Având mai mult spațiu la dispoziție, vei derula mai puțin imaginile și vei apela mai rar la funcția zoom. În plus, densitatatea mai mare de pixeli înseamnă o imagine mai clară și o afișare mai precisă a detaliilor.

Iluminare de tip Flicker-free, pentru o vizionare plăcută

Monitorul BenQ GW2765HT a primit îmbunătățiri pentru a se elimina pâlpâirea imaginii la toate nivelurile de luminozitate, fiind redusă astfel oboseala ochilor. Cum poți testa monitorul tău pentru efectul de pâlpâire:

Amplasați un ventilator în fața monitorului pentru a observa efectul de pâlpâire.

Flicker vizibil

 
Folosiți aparatul foto pentru a realiza o poză a imaginii de pe monitor.

Flicker vizibil

Low Blue Light Mode  (lumină albastră redusă)

Orice monitor emite un spectru de lumină albastră, ce reprezintă una dintre cauzele importante ale vătămării și oboselii ochilor, ale migrenelor şi ale tulburărilor de somn. Tehnologia unică Low Blue Light de la BenQ a fost introdusă pentru a reduce problemele cotidiene provocate de expunerea la lumina albastră şi face posibilă petrecerea sănătoasa a timpului  în faţa calculatorului. Comutaţi pe unul dintre cele patru moduri prestabilite Low Blue Light, folosind tasta OSD (Multimedia – reducere de 30%, Web-surfing (Navigare pe internet) – reducere de 50%, Office (Birou) – reducere de 60%, Reading (Citire) – reducere de 70%) şi răsplătiţi-vă ochii fără a pierde din plăcerea vizuală.

Utilizatorii din corporaţii trebuie să citească frecvent documentele de pe un monitor. Reading Mode (Modul Citire) ajustează luminozitatea ecranului, rata de contrast şi claritatea pentru ca ochii să poată citi cu uşurinţă ca şi cum ar citi de pe exemplarul tipărit, însă fără a face risipă de hârtie.

Monitor ergonomic – HAS

O gamă bogată de reglaje ale monitorului – înălţime, înclinare, pivotare, aplecare – vă creează un loc de lucru unic, ce se potrivește perfect înalţimii şi obiceiurilor dumneavoastră de vizualizare.  Monitorul poate fi ajustat pe verticală cu până la 130mm, între partea de jos a ecranului şi bază.

Compatibil cu Windows 8/8.1

Modelul GW2765HT a primit certificare Windows 8/8.1 și este complet compatibil cu profilurile de culoare. Conectați monitorul GW2765HT la PC și el va fi recunoscut imediat, instalarea făcându-se astfel fără efort.

Eticheta ecoFACTS

ecoFACTS vă spune cât de ecologice sunt produsele BenQ!

Prin dezvoltarea unor produse ecologice, BenQ nu doreşte doar să fie în conformitate cu normele de mediu , ci contribuie eficient la dezvoltarea de produse ecologice!

ecoFACTS demonstrează eforturile deosebite depuse de BenQ pentru înlocuirea substanţelor periculoase, prin selectarea materialelor, prin concepția specială a ambalajor, prin proiectarea orientată spre economisirea energiei, dar şi prin toate celelate  detalii ale produsului.

Mercury-free LED-backlit display

>85% recycled papers in packaging box

Eco-friendly ink printing in packaging box

BFR/PVC-free casing plastics

Cumpara Monitor IPS 27 BenQ GW2765HT ieftin

Caracteristici tehnice Monitor IPS 27 BenQ GW2765HT gw2765ht
Display Contrast: 1000:1
Dinamic: 20M : 1
Rezolutie optima: 2560 x 1440
Tip display: IPS
Timp de raspuns: 4 gtg
Diagonala: 27 inch (68.58cm)
Intensitate luminoasa 350 cd / mp
Unghi maxim vizibilitate orizontala/verticala (grade): 178° / 178°
Dimensiune punct (mm): 0.2331 mm
3D: Fara 3D
Reproducere culori (milioane): 1.07 miliarde
Largime de banda (MHz): 270 MHz
Rata orizontala de refresh (KHz): 30 – 89 KHz
Rata verticala de refresh (Hz): 50 – 76 Hz
Temperatura culoare: Reddish
Normal
Bluish
User mode
Imagine Semnal intrare: Analog,Digital
Conectivitate Interfata: D-sub
DVI-DL
DP1.2
HDMI1.4
Headphone jack
Line in
Conectivitate: 1 x D Sub,1 x HDMI,1 x DisplayPort,1 x DVI D,1 x Headphone
Facilitati Tuner TV: nu
Boxe integrate: Cu Boxe
Functii: Flicker-free Technology
Low Blue Light
Senseye 3
AMA (Advance Motion Accelerator)
Compatibilitate Windows 7
Compatibilitate Windows® 8
HDCP
OSD: 17 languages
Standarde: Energy Star 6.0
Altele: Format aspect: 16:9
Difuzoare: 1W x 2
Pivotare (stânga/dreapta): 160° / 160°
Înclinare (jos/sus): -5° / 20°
Reglaj pe înălţime: 130 mm
Dynamic Power Saving (DPS)
Securitate K Locker
Montare pe perete VESA 100 x 100mm
Altele Dimensiuni (W x H x D mm): cu suport: 555 x 641 x 244 mm
cu dispozitivul de montare pe perete: 379 x 641 x 56 mm
Greutate (Kg): 6.9 Kg.
Putere consumata (W): 55W
Alimentare: 90 – 264 CA

Nota: Fotografia produsului Monitor IPS 27 BenQ GW2765HT are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.

3 thoughts on “Monitor IPS 27 BenQ GW2765HT”

  1. Buna ziua!\r\nAm cumparat de la dumneavoastra acest monitor. Nu am nimic de reprosat. Va rog doar sa ma ajutati sa conectez monitorul pe HDMI in port HDMI pe o placa de baza ASUS z97-K. aRE VREO LEGATURA CU CABLURILE hdmi 1.4 2.0? Doar cu c ablu HDMI imi apare pe ecran no cable connected. Multumesc. Cu stima!

  2. Buna ziua!\r\nAm cumparat de la dumneavoastra acest monitor. Nu am nimic de reprosat. Va rog doar sa ma ajutati sa conectez monitorul pe HDMI in port HDMI pe o placa de baza ASUS z97-K. aRE VREO LEGATURA CU CABLURILE hdmi 1.4 2.0? Doar cu c ablu HDMI imi apare pe ecran no cable connected. Multumesc. Cu stima!

  3. Buna ziua. Mai este in stoc acest monitor ? Daca da in cat timp poate fi livrat in Bucuresti ? MUltumesc

Leave a Reply

Your email address will not be published.