Monitor IPS 29 LG 29UM55-P

imagine Monitor IPS 29 LG 29UM55-P 29um55-p.aeu

 

ULTRAWIDE 21:9 FULL HD

ULTRAWIDE 21:9 FULL HD

LG 29UM55 vă oferă un divertisment de calitate şi o experienţă captivantă de vizualizare. Redaţi jocuri cu specificaţii tehnice avansate pe un ecran lat de 21:9 cu o calitate uimitoare a imaginii datorată rezoluţiei UltraWide Full HD (2560×1080), vă satisfaceţi astfel dorinţa pentru o experienţă de joc realistă şi o aventură palpitantă în lumea filmului.

* Rezoluţia 21:9 Full Screen sau 2560×1080 depinde de conţinut, dispozitv, interfaţă sau placa grafică.

DUAL LINK-UP | UM55

DUAL LINK-UP | UM55

Funcţia Dual Link-up permite ca două dispozitive să fie afişate simultan pe un singur ecran. Cu ajutorul monitorului vă puteţi conecta la un dispozitiv Blu-ray pentru a vedea un film şi în acelşi timp lucraţi la un fişier Excel de pe PC. Funcţia Dual Link-up îmbunătăţită, ce suportă HDMI + HDMI link, permite conectarea mult mai facilă a mai multor dispozitive.

* Dual Link-up necesită o combinaţie specifică de conexiuni HDMI/Display Port/Thunderbolt cu fiecare dispozitiv.

4-SCREEN SPLIT | UM55

4-SCREEN SPLIT | UM55

Cu un format de 21:9, puteţi rula simultan 4 programe pe ecran. Această funcţie 4-Screen Split împarte ecranul în 2 până la 4 sub-ecrane de dimensiunile stabilite de Dvs., fără a se produce o suprapunere a ferestrelor. Compatibil cu Mac®, oferă 8 formate diferite ale ecranului, ce se pot schimba printr-un simplu click, ducând astfel la o creştere semnificativă a productivităţii şi a confortului în utilizare.

* Software-ul 4-Screen Split necesită conexiune DVI-D (Dual Link), DisplayPort sau HDMI cu Windows XP/Vista/7/8 sau Mac OS® X 10.9(Mavericks).

MODUL CITIRE | UM55

MODUL CITIRE | UM55

Reducând lumina albastră pentru a vă proteja ochii, Modul Citire vă oferă condiţii optime pentru citit. Prin simpla atingere a unui buton, puteţi citi în mod confortabil, pe o perioadă de timp îndelungată.

DISPLAY IPS | UM55

DISPLAY IPS | UM55

Deoarece monitoarele LG IPS prezintă consistenţă şi modificări reduse ale temperaturii de culoare, oferă senzația unor culori identice cu cele ale imaginii originale. Acum vă puteţi bucura de imagini reale fără nicio distorsionare a culorilor sau a calităţii imaginii indiferent de unghiul de vizualizare. Mai mult, vă puteţi delecta pe perioade îndelungate de timp, în deplin confort, cu orice tip de conținut – filme de acțiune, navigare pe internet, jocuri RPG.

Flicker safe

Flicker safe

Protejaţi-vă ochii împotriva efectului de pâlpâire şi a luminii albastre deosebit de obositoare. Noul sistem Flicker Safe de la LG are ca şi ţel principal aducerea nivelului de pâlpâire cât mai aproape de zero. În plus, activaţi Modul Citire, pentru a minimiza lumina albastră foarte dăunătoare, prin simpla apăsare a unui buton. Puteţi petrece oricât de mult timp doriţi lucrând, jucându-vă sau urmărind filmele preferate fără a vă solicita inutil ochii. Folosiţi butoanele de acces rapid al anumitor funcţii pentru un plus de confort şi eficacitate.

JOYSTICK | UM55

JOYSTICK | UM55

Joystick-ul realizează armonia între controlarea cu precizie a meniului şi sensibilitatea analogă. Datorită design-ului şi a tehnologiei sale moderne, joystick-ul permite un control simplu, rapid şi distractiv. În plus, datorită interfeţei intuitive fără suprapuneri este mult mai uşor de înţeles şi selectat meniurile.

Cumpara Monitor IPS 29 LG 29UM55-P ieftin

Caracteristici tehnice Monitor IPS 29 LG 29UM55-P 29um55-p.aeu
Display Contrast: 1.000:1
Rezolutie optima: 2560 x 1080
Tip display: IPS
Timp de raspuns: 5
Diagonala: 29 inch (73 cm)
Intensitate luminoasa 250 cd/mp
Unghi maxim vizibilitate orizontala/verticala (grade): 178/178
3D: Fara 3D
Reproducere culori (milioane): 16.7 M
Imagine Semnal intrare: Digital
Conectivitate Plug & Play: Da
Conectivitate: 1 x DisplayPort,2 x HDMI,1 x Headphone
Facilitati Tuner TV: nu
Boxe integrate: Fara Boxe
Functii: sRGB
DDC/CI
HDCP
PBP
4-SCREEN SPLIT
MODUL CITIRE
DUAL LINK-UP
Altele: Bază detaşabilă
ÃŽnclinare
Raport lungime/lăţime: 21:9
Altele Dimensiuni (W x H x D mm): cu suport: 703 x181 x 418 mm

Nota: Fotografia produsului Monitor IPS 29 LG 29UM55-P are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.

Leave a Reply

Your email address will not be published.