Monitor IPS 34 LG 34UM95 QHD

imagine Monitor IPS 34 LG 34UM95 QHD 34um95-p

21:9 UltraWide QHD

21:9 UltraWide QHD

Ecranul UltraWide QHD de 3440 x 1440 pixeli oferă cea mai bună calitate a imaginii. SuprafaÅ£a sa este de 1,8 ori mai mare decât a unui monitor 21:9 UltraWide Full HD ÅŸi de 2,4 ori mai mare decât a unui monitor 16:9 Full HD. Reprezintă soluÅ£ia ideală pentru rularea optimă a programelor Microsoft Office, afiÅŸând 47 de coloane ÅŸi 63 de rânduri în Excel.

* Formatul 21:9 sau rezoluÅ£ia de 3440 x 1440 (60Hz) sunt disponibile în funcÅ£ie de tipul de conÅ£inut, dispozitiv, interfaţă sau placa grafică.

ThunderboltTM 2

ThunderboltTM 2

Thunderbolt™ 2 reprezintă o tehnologie revoluÅ£ionară a cablului, care suportă simultan ecrane de înaltă rezoluÅ£ie ÅŸi dispozitive de date de înaltă performanţă prin intermediul unui singur port. Utilizatorii pot acum beneficia de viteze de transfer de până la 20Gbps ÅŸi pot creÅŸte capacitatea de procesare prin conectarea a până la ÅŸase dispozitive prin intermediul unei configurări simple de tip daisy-chain.

* Configurarea de tip daisy-chain este disponibilă în funcÅ£ie de perfomanÅ£a PC-ului, interfaÅ£a sa sau de placa grafică.

Managementul culorii

Managementul culorii

Pentru culori naturale ÅŸi reale, monitorul 34UM95 face calibrarea în timp real fără a mai depinde de culorile afiÅŸate de placa grafică. Monitorul permite ajustarea în mod direct a setărilor de culoare în funcÅ£ie de condiÅ£iile predefinite de utilizator cu ajutorul software-ului True Color Finder. În plus, ecranul color pe 10 biÅ£i este de 64 de ori mai bogat decât cel pe 8 biÅ£i, realizând redarea unor culori calde ÅŸi naturale fără distorsionarea acestora. BucuraÅ£i-vă de o acurateÅ£e deosebită a culorilor care vă va încânta simÅ£urile.

* Calibrarea hardware necesită True Color Finder (compatibil doar cu Windows XP/7/8 via DisplayPort; Windows 7/8 via Thunderbolt; sau New Mac Pro® via DispayPort/Thunderbolt) ÅŸi un calibrator compatibil (nu este inclus).

* Ecranul suportă codarea culorii pe 10 biţi via DisplayPort.

Mac Pro®

Mac Pro®

Monitorul 34UM95 este compatibil cu Mac Pro®. Cele două programe originale, 4-Screen Split ÅŸi True Color Finder sunt pregătite special pentru utilizatorii Mac Pro®. SincronizaÅ£i-vă Mac Pro® cu cel mai bun monitor pentru graficieni profesioniÅŸti ÅŸi alÅ£i profesioniÅŸti Mac Pro®.

Suport transparent flotant / Design CINEMA SCREEN

Suport transparent flotant / Design CINEMA SCREEN

Suportul transparent ÅŸi rama foarte îngustă specifică designului CINEMA SCREEN fac ca monitorul să pară că pluteÅŸte. AveÅ£i senzaÅ£ia că vă afundaÅ£i în imaginile de pe ecran. Designul propriu-zis este unul minimalist care vă va satisface cu siguranţă simÅ£ul estetic.

4-Screen Split

4-Screen Split

Cu un format de 21:9, puteÅ£i rula simultan 4 programe pe ecran. Această funcÅ£ie 4-Screen Split împarte ecranul în 2 până la 4 sub-ecrane de dimensiunile stabilite de Dvs., fără a se produce o suprapunere a ferestrelor. Compatibil cu Mac®, oferă 8 formate diferite ale ecranului, ce se pot schimba printr-un simplu click, ducând astfel la o creÅŸtere semnificativă a productivităţii ÅŸi a confortului în utilizare.

* Software-ul 4-Screen Split necesită conexiune DVI-D (Dual Link), DisplayPort sau HDMI cu Windows XP/Vista/7/8 sau Mac OS® X 10.9(Mavericks).

Dual Link-up

Dual Link-up

FuncÅ£ia Dual Link-up permite ca două dispozitive să fie afiÅŸate simultan pe un singur ecran. Cu ajutorul monitorului vă puteÅ£i conecta la un dispozitiv Blu-ray pentru a vedea un film ÅŸi în acelÅŸi timp lucraÅ£i la un fiÅŸier Excel de pe PC. FuncÅ£ia Dual Link-up îmbunătăţită, ce suportă HDMI + HDMI link, permite conectarea mult mai facilă a mai multor dispozitive.

* Dual Link-up necesită o combinaţie specifică de conexiuni HDMI/Display Port/Thunderbolt cu fiecare dispozitiv.

Modul Citire

Modul Citire

Reducând lumina albastră pentru a vă proteja ochii, Modul Citire vă oferă condiÅ£ii optime pentru citit. Prin simpla atingere a unui buton, puteÅ£i citi în mod confortabil, pe o perioadă de timp îndelungată.

Display IPS

Display IPS

Deoarece monitoarele LG IPS prezintă consistenţă ÅŸi modificări reduse ale temperaturii de culoare, oferă senzaÈ›ia unor culori identice cu cele ale imaginii originale. Acum vă puteÅ£i bucura de imagini reale fără nicio distorsionare a culorilor sau a calităţii imaginii indiferent de unghiul de vizualizare. Mai mult, vă puteÅ£i delecta pe perioade îndelungate de timp, în deplin confort, cu orice tip de conÈ›inut – filme de acÈ›iune, navigare pe internet, jocuri RPG.

Flicker Safe

Flicker Safe

ProtejaÅ£i-vă ochii împotriva efectului de pâlpâire ÅŸi a luminii albastre deosebit de obositoare. Noul sistem Flicker Safe de la LG are ca ÅŸi Å£el principal aducerea nivelului de pâlpâire cât mai aproape de zero. În plus, activaÅ£i Modul Citire, pentru a minimiza lumina albastră foarte dăunătoare, prin simpla apăsare a unui buton. PuteÅ£i petrece oricât de mult timp doriÅ£i lucrând, jucându-vă sau urmărind filmele preferate fără a vă solicita inutil ochii. FolosiÅ£i butoanele de acces rapid al anumitor funcÅ£ii pentru un plus de confort ÅŸi eficacitate.

Joystick

Joystick

Joystick-ul realizează armonia între controlarea cu precizie a meniului ÅŸi sensibilitatea analogă. Datorită design-ului ÅŸi a tehnologiei sale moderne, joystick-ul permite un control simplu, rapid ÅŸi distractiv. În plus, datorită interfeÅ£ei intuitive fără suprapuneri este mult mai uÅŸor de înÅ£eles ÅŸi selectat meniurile.

Cumpara Monitor IPS 34 LG 34UM95 QHD ieftin

Caracteristici tehnice Monitor IPS 34 LG 34UM95 QHD 34um95-p
Altele Dimensiuni (W x H x D mm): 409 x 210 x 481 mm
Greutate (Kg): cu suport: 3.8 kg.
Display Contrast: 1.000:1
Rezolutie optima: 3440 x 1440
Tip display: IPS
Timp de raspuns: 5
Diagonala: 34 inch (86 cm)
Intensitate luminoasa 320 cd/mp
Unghi maxim vizibilitate orizontala/verticala (grade): 178 /178 (CR≥10)
Dimensiune punct (mm): 0.2325 mm
3D: Fara 3D
Reproducere culori (milioane): 8bit+FRC 1.07B colors
Conectivitate Interfata: HDMI (2EA)
DisplayPort
Thunderbolt 2
Headphone Out
Plug & Play: Da
Facilitati Tuner TV: nu
Boxe integrate: Cu Boxe
Functii: sRGB
DDC/CI
HDCP
PBP
Standarde: UL(cUL)
FCC-B, CE
CB
CCC, BSMI
KC
VCCI
EPA
ROHS, REACH
Altele: Aspect Ratio: 21:9
Built-in Speaker: 2 x 7W
Base detachable
Tilt(Angle): -5º ~ 15º Degree
Montare pe perete VESA 100 x 100 mm
Altele Dimensiuni (W x H x D mm): with Stand: 829.9 x 172.9 x 468.9 mm
without Stand: 829.9 x 82.9 x 379.8 mm
Greutate (Kg): with Stand: 7.7 kg.
without Stand: 6.7 kg.
Putere consumata (W): 56W
Alimentare: Adaptor / 100 – 240V

Nota: Fotografia produsului Monitor IPS 34 LG 34UM95 QHD are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.

2 thoughts on “Monitor IPS 34 LG 34UM95 QHD”

 1. Acest model parea visul cel mai frumos pentru mine… Puteam lucra in doua ferestre pe ecran, simultan. Sunt fotograf si de cele mai multe ori am nevoie de doua programe deschise atunci cand editez sau de unelte imprastiate pe ecran.
  Numai ca visul s-a transformat in cosmar cand l-am achizitionat si l-am pus in functiune.
  Ecranul avea bleeding pe aproape jumatate din suprafata. Practic imi ramanea doar aprox. 24 inch fara probleme din 34 de inch!!!
  Si ca tacamul sa fie perfect, pe acran apareau paraziti si benzi orizontale plus zgomot in difuzoare – pacaneli, troznituri la aparitia parazitilor. Apoi, periodic, jumatatea din dreapta se misca la fel cum fac hologramele.
  Mentionez ca semnalul video l-am alimentat prin intermediul cablului Display Port.
  Pare o gluma proasta ce scriu aici, dar pentru mine a fost adevarat. Mai ales can dai 3.700 ron pe un monitor, ai pretentii sa fie dintr-o clasa superioara si sa iti functioneze fara prea multe lucruri de reprosat.
  Sigur am nimerit un monitor cu probleme evidente, dar partea de bleeding este specifica lui pt. ca am citit pe net si am mai gasit oameni cu aceeasi problema. Ba mai mult, efectul de bleeding se accentueaza in timp foarte scurt – aprox 2 saptamani.
  Partea frumoasa, surpriza placuta, a venit din partea personalului DC (Cel.ro). L-au receptionat rapid si deja a doua zi, seara, aveam un alt model de monitor (care era in stoc la furnizor, nu in depozitul lor!!) plus diferenta de bani.
  PS: L-am inlocuit cu modelul:
  http://www.dc-shop.ro/monitoare-lcd-led/monitor-led-32-benq-bl3200pt-l/
  Am scris un review si pe pagina acestui monitor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *