Monitor IPS LED 29 Philips Brilliance 298X4QJAB UltraWide HD

imagine Monitor IPS LED 29 Philips Brilliance 298X4QJAB UltraWide HD 298x4qjab/0029 PHILIPS LED 298X4QJAB/00,AH-IPS Panel, 21:9, 2560×1080 , UltraWide HD, 5ms, 1000:!(SCR 20.000.000:1), 300cd/mp, 178/178, DisplayPort, DVI-D, HDMI x 2, VESA 100×100, boxe 2 x 2.0W, Black

Caracteristici principale

Performanţă excepţională

– Ecranul panoramic AHIPS de 21:9 oferă imagini uimitoare
– HD extra-lat de claritate excepÅ£ională cu 2560×1080 pixeli
– MultiView oferă conectare ÅŸi vizionare activă dublă în acelaÅŸi timp
– Port de afiÅŸare pentru utilizare pe mai multe ecrane cu conectare în serie
– Boxe stereo integrate pentru multimedia

UÅŸor de utilizat

– SmartControl pentru reglare de performanţă simplă
– SmartConnect prin HDMI, port de afiÅŸare ÅŸi Dual link DVI
– SmartKolor pentru imagini puternice, vibrante
– SmartTxt pentru o experienţă optimizată de citire
– SmartImage premium pentru configurarea uÅŸoară a imaginii

Design elegant

– Aspect minimalist cu ramă extrem de îngustă
– Bază elegantă cu funcÅ£ie de înclinare

HD extra-lat de claritate excepÅ£ională cu 2560×1080 pixeli

Cele mai recente ecrane de la Philips oferă imagini de o claritate excepÅ£ională, cu rezoluÅ£ie Quad HD de 2560×1440 sau 2560×1080 pixeli. Utilizând ecrane de înaltă performanţă cu o densitate mare a numărului de pixeli, unghiuri de vizualizare ample de 178/178, oferite de surse cu lăţime mare de bandă precum Displayport, HDMI, Dual link DVI sau opÅ£ional Thunderbolt, aceste ecrane noi vor trezi la viaţă imaginile ÅŸi elementele grafice. Fie că sunteÅ£i un specialist exigent care necesită informaÅ£ii extrem de detaliate pentru soluÅ£ii CAD-CAM sau utilizaÅ£i aplicaÅ£ii grafice 3D sau un expert financiar pe foi de calcul enorme, ecranele de la Philips vă vor oferi imagini de o claritate excepÅ£ională.

MultiView oferă conectare ÅŸi vizionare activă dublă în acelaÅŸi timp

Cu ecranul de la Philips cu tehnologie MultiView ÅŸi rezoluÅ£ie ultra înaltă, puteÅ£i experimenta confortabil o lume a conectivităţii, indiferent dacă vă aflaÅ£i la serviciu sau acasă. MultiView permite conectarea ÅŸi vizionarea activă dublă pentru ca dvs. să puteÅ£i lucra cu mai multe dispozitive precum PC ÅŸi laptop, simultan, unul lângă altul, făcând extrem de uÅŸoară realizarea sarcinilor multiple. Acum este uÅŸor să vizionaÅ£i fotbal în direct de pe set-top box în partea dreaptă, în timp ce navigaÅ£i pe Internet de pe laptopul dvs. în partea stângă. Poate doriÅ£i să nu pierdeÅ£i din ochi fluxul de ÅŸtiri în direct cu sunet în fereastra mică, în timp ce lucraÅ£i la ultimul dvs. blog.


Aspect minimalist cu ramă extrem de îngustă

Utilizând panourile din cea mai recentă tehnologie, noile afiÅŸaje Philips sunt concepute cu o abordare minimalistă, limitând grosimea exterioară a ramei la aproximativ 2,5 mm. În combinaÅ£ie cu banda de matrice neagră din interiorul panoului, de aproximativ 9 mm, dimensiunile totale ale ramei sunt considerabil reduse, permiÅ£ând distrageri minime ÅŸi dimensiunea de vizionare maxim posibilă. Special concepută pentru configurarea tip cadre sau cu multi-afiÅŸaj, cum ar fi jocurile, designul grafic ÅŸi aplicaÅ£iile profesionale, rama extrem de îngustă vă oferă sentimentul că utilizaÅ£i un singur ecran mare.

SmartControl pentru reglare de performanţă simplă

Software PC pentru setări de afiÅŸare cu reglare fină performante. Philips oferă utilizatorilor două opÅ£iuni pentru reglarea setărilor afiÅŸajului. Fie navigaÅ£i prin meniul OSD cu mai multe niveluri cu ajutorul butoanelor de pe ecran, fie utilizaÅ£i software-ul Philips SmartControl pentru a regla uÅŸor diferitele setări pentru afiÅŸaj într-un mod familiar.

SmartConnect prin HDMI, port de afiÅŸare ÅŸi Dual link DVI

Dispunând de o conectivitate excelentă, aceste ecrane Philips vin echipate cu multi-conexiuni precum Dual link DVI, port de afiÅŸare, conector universal HDMI, permiÅ£ându-vă să vă bucuraÅ£i de conÅ£inut video ÅŸi audio necomprimat la rezoluÅ£ii înalte. OpÅ£iunea USB 3.0 se asigură că beneficiaÅ£i de rate de transfer de date de mare viteză ÅŸi conectivitate globală în acelaÅŸi timp. Indiferent de sursa pe care o utilizaÅ£i, puteÅ£i fi siguri că acest ecran Philips se va asigura că investiÅ£ia dvs. nu va deveni învechită prea curând!

SmartKolor pentru imagini puternice, vibrante

SmartKolor este o tehnologie sofisticată de extindere a culorii care este capabilă să îmbunătăţească gama vizuală de culori a afiÅŸajului. Mărind nivelul de amplificare RGB al afiÅŸajului, această caracteristică vă permite să aveÅ£i imagini bogate, puternice pentru a experimenta fotografii ÅŸi clipuri video remarcabile.


SmartTxt pentru o experienţă optimizată de citire

SmartTxt este un algoritm sofisticat care îmbunătăţeÅŸte citirea unei aplicaÅ£ii pe bază de text precum documente PDF ÅŸi cărÅ£i electronice care necesită în general mai multă concentrare. Caracteristica SmartTxt creÅŸte contrastul ÅŸi claritatea cu strat de limitare a conÅ£inutului text pentru o lizibilitate superioară. Optimizarea lizibilităţii este efectuată prin reglarea gradaÅ£iei de griuri a afiÅŸajului, odată cu balansul de alb, luminozitatea ÅŸi contrastul.

Ecranul panoramic AHIPS de 21:9 oferă imagini uimitoare

Acest afiÅŸaj Philips de ultimă oră utilizează un panou AH-IPS panoramic avansat 21:9, cu o profunzime excelentă a culorii de 8 biÅ£i, pentru o reproducere superioară a culorii. Tehnologia TrueVision de la Philips oferă un standard de culoare de peste 99% RGB cu un indice delta-E mai mic de 3, mult mai redus decât specificaÅ£ia Windows. Formatul 21:9 îl face perfect adecvat pentru vizualizarea mai multor coloane cu foi de calcul. Unghiul său de vizualizare de 178/178 de grade permite realizarea celor mai bune designuri grafice, aplicaÅ£ii web ÅŸi retuşări de fotografii, printre altele. Acum puteÅ£i deschide două pagini web de dimensiune maximă una lângă alta, puteÅ£i naviga în aplicaÅ£ii multiple ÅŸi efectua sarcini multiple cu uÅŸurinţă

Port de afiÅŸare pentru utilizare pe mai multe ecrane cu conectare în serie

Acest ecran Philips utilizează tehnologia Multi Stream Transport (MST) cu port de afiÅŸare 1.2a HBR2, care dublează datele până la 21,6 Gbps. Această tehnologie permite conectarea în serie a mai multor monitoare, sporindu-vă astfel eficienÅ£a în mod considerabil. Capacitatea de conectare în serie a mai multor monitoare face acest ecran Philips adecvat pentru utilizare în special în domeniul financiar, bancar, în camere de control ÅŸi alte domenii similare. Pentru a utiliza această facilitate, placa video a calculatorului dvs. trebuie să fie autorizată DP1.2 cu opÅ£iunea MST. 

Boxe stereo integrate pentru multimedia

O pereche de boxe stereo de calitate înaltă integrate în monitor. Acestea pot fi vizibile frontal sau invizibile în partea inferioară, posterioară etc., în funcÅ£ie de model ÅŸi design.

SmartImage premium pentru configurarea uşoară a imaginii

SmartImage este o tehnologie exclusivă Philips de vârf care analizează conÅ£inutul afiÅŸat pe ecran ÅŸi vă oferă o performanţă de afiÅŸare optimizată. Această interfaţă accesibilă vă permite să selectaÅ£i diferite moduri, precum Birou, Fotografie, Film, Joc, Economie etc., pentru a se potrivi aplicaÅ£iei utilizate. Pe baza selecÅ£iei, SmartImage optimizează dinamic contrastul, saturaÅ£ia culorilor, claritatea imaginilor ÅŸi a clipurilor video, pentru performanÅ£e de afiÅŸare de excepÅ£ie. OpÅ£iunea modului Economie vă oferă economii importante de energie. Totul în timp real, prin apăsarea unui singur buton!

Cumpara Monitor IPS LED 29 Philips Brilliance 298X4QJAB UltraWide HD ieftin

Caracteristici tehnice Monitor IPS LED 29 Philips Brilliance 298X4QJAB UltraWide HD 298x4qjab/00
Altele Dimensiuni (W x H x D mm): Cu stand: 547 x 416 x 219
Fara stand: 547 x 340 x 53
Greutate (Kg): Cu stand: 3.50
Fara stand: 3.13
Putere consumata (W): On mode: 20.11 (typ.) (EnergyStar 6.0 test method)
Standby mode: 0.5 (typ.)
Off mode: 0.5 (typ.)
Alimentare: Built-in, 100-240VAC, 50-60Hz
Display Contrast: Raport contrast (uzual): 1.000:1
SmartContrast: 20.000.000:1
Timp de raspuns: 5
Tip display: IPS
Diagonala: 29 inch (73 cm)
Intensitate luminoasa 300 cd / m2
Unghi maxim vizibilitate orizontala/verticala (grade): 178 / 178
Dimensiune punct (mm): 0,262
Rezolutie optima: 2560 x 1080
Reproducere culori (milioane): 16,7 (realist de 8 biţi)
Rata orizontala de refresh (KHz): 30 – 90
Rata verticala de refresh (Hz): 56 – 75
Imagine Semnal intrare: Digital
Conectivitate Plug & Play: Compatibilitate Plug & Play: DDC/CI, Mac OS X, sRGB, Windows 8 / 7 / XP
Conectivitate: 4 x USB,1 x DVI D,1 x DisplayPort,2 x HDMI
Facilitati Tuner TV: nu
Boxe integrate: Cu Boxe
Functii: MultiView: Mod PiP/PbP, 2x dispozitive
OSD: Engleză, Franceză, Germană, Italiană, Portugheză, Rusă, Chineză simplificată, Spaniolă
Panou frontal: SmartImage
Multiview
Meniu
Activare/Dezactivare
Utilizator
Standarde: Reglementări şi standarde: BSMI, Siglă CE, FCC, clasa B, GOST, SASO, SEMKO, TCO 6.0, TUV Ergo, TUV/GS, UL/cUL, WEEE,

Date ecologice şi energetice: EnergyStar 6.0, EPEAT Gold*, RoHS, Fără plumb, Fără mercur

Altele: SmartImage
sRGBBlocare Kensington
Înclinare: -5/20 grad,
2 x 2.0W
Montare pe perete VESA 100 x 100 mm
Altele Dimensiuni (W x H x D mm): Cu suport: 700 x 426 x 197
Fără suport: 700 x 330 x 59
Greutate (Kg): Cu suport: 6,36
Fără suport: 5,7
Putere consumata (W): Mod pornit: 33,3 (nominal) (conform metodei de testare EnergyStar 6.0)
Mod Standby: 0,3 (nom.),
Mod Oprit: Zero waţi cu comutatorul zero
LED indicator funcţionare: Funcţionare – alb, Mod standby – alb (intermitent)
Alimentare: Incorporata, 100 – 240 VAC, 50 – 60 Hz

Nota: Fotografia produsului Monitor IPS LED 29 Philips Brilliance 298X4QJAB UltraWide HD are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.

Leave a Reply

Your email address will not be published.