Monitor LCD 17 Samsung 720N

imagine Monitor LCD 17 Samsung 720NBonus:
– Care Pack ( garantam repararea monitoarelor in maxim 3 zile lucratoare )

Caracteristici tehnice Monitor LCD 17 Samsung 720N
Display Contrast: 600:1
Timp de raspuns: 8
Tip display: LCD TFT
Diagonala: 17 inch (43.18cm)
Intensitate luminoasa 300
Unghi maxim vizibilitate orizontala/verticala (grade): 160/160
Dimensiune punct (mm): 0.264
Rezolutie optima: 1280×1024
Reproducere culori (milioane): 16.2
Largime de banda (MHz): 135
Rata orizontala de refresh (KHz): 30~81
Rata verticala de refresh (Hz): 56~75
Imagine Semnal intrare: Analog RGB
Conectivitate Interfata: 15 Pin D-sub
Plug & Play: DDC 2B/2Bi
Facilitati Standarde: TCO99
Montare pe perete VESA 100mm
Altele Dimensiuni (W x H x D mm): 370x381x175
Greutate (Kg): 4.35
Putere consumata (W): 34

11 thoughts on “Monitor LCD 17 Samsung 720N”

 1. probleme dupa 4 luni…
  in timp ce merge(fara sa-l atinga nimeni) apare si dispare(dupa cum vrea el) pe display fereastra de meniu (a monitorului)… ???

 2. Modelul 720N Samsung are ceva defecte de fabricatie: mi-au schimbat 2 monitoare (la garantie) si ambele (noi) aveau acelasi defect: apare meniul de reglaj !!!

 3. Ma adaug si eu pe lista celor care au avut probleme cu acest tip de monitor. Am schimbat unul in garantie, iar la acesta apare iarasi aceeasi problema- apare/dispare meniul monitorului.
  Cautati alt monitor, nu merita bataia de cap!

 4. Pe cat de multumit am fost la inceput pe atat de dezamagit sunt acum…al nu numai ca afiseaza cand doreste el meniul de reglaj dar mi se inchide / deshide cand doreste el….samsung (firma de 2 bani care nu-s stiu verifica produsele dar stiu cere sume frumoase pe ele).

 5. aceleasi probleme cu meniul monitorului, apare si dispare dupa cum ii tuna lui. In afara de asta, s-a intamplat sa nu mai porneasca deloc, i-am scos alimentarea 1 ora, dupa aceea am cuplat alimentarea la loc si a pornit. Ciudat nu?
  Am uitat sa zic ca am monitoru de 1 an. Trebuie sa ma duc la garantie si sa mi-l schimbe, poate ii conving sa-mi dea alta marca de monitor daca voi ziceti ca ati schimbat 2 monitoare si aceleasi probleme.

 6. vad ca toti aveti probleme cu acest monitor…de ce nu va luati de la firmea belinea,sau alte firme din astea fantoma…oricum eu am acest model de monitor de aprox. 1 an si jumate si nu mi-a facut nici o problema.Samsung The Best!!!

 7. Salutare..aceeasi problema,meniul de reglaj cand isi aminteste,apare si dispare..de o saptamana n`a mai aparut,dar il astept:)..il am de doi ani si inca un an garantie..oare cele de 19 sunt la fel?

 8. Am un asemenea monitor, de ceva timp imi apare in centru un fram pentru reglare imagine, periodic la cateva secunde, cu o durata de cateva zeci de secunde. Se poate face ceva?

Leave a Reply

Your email address will not be published.