Monitor LCD 18.5 Philips 191V2AB Boxe DVI

imagine Monitor LCD 18.5 Philips 191V2AB Boxe DVI 191v2abSmartContrast ratio 300 000 : 1

Monitorul plat LCD cu cel mai mare constrast si cele mai vibrante imagini. Metodele avansate de procesare video de la Philips impreuna cu tehnologiile de reducere si iluminare rapida a fundalului redau imagini tot mai vibrante. SmartContrast creste contrastul prin nievele excelente de negru si randarea precisa a nuantelor de negru si culorilor. Astfel beneficiati de imagini luminoase, pline de viata cu un contrast mare si culori vibrante.

Timp de raspuns:  5 ms

Timpul de raspuns este perioada necesara pentru celula de cristal lichid pentru a trece de la starea activa (neagra) la cea inactiva (alba) si inapoi la cea activa (neagra). Aceasta este masurata in milisecunde. Un timp de raspuns mai mic inseamna mai bine: inseamna tranzitii mai rapide si, in consecinta, mai putine artefacte de imagine vizibile la afisarea tranzitiilor de text si imagini. Timpul de raspuns este o caracteristica foarte importanta pentru afisarea continutului profesional precum documente, grafice si fotografii.

Energy Star pentru eficienta energetica si consum redus

Energy Star este un program de eficienta energetica sponsorizat de US EPA care a fost adoptat de multe alte tari. Certificarea Energy Star asigura ca achizitionati un produs care respecta cele mai recente standarde privind eficienta energetica la toate nivelurile operationale. Monitoarele Philips noi sunt certificate pentru specificatiile Energy Star 5.0 si respecta sau depasesc standardul. De exemplu, in mod inactiv, Energy Star 5.0 necesita un consum electric mai mic de 1 watt, in timp ce monitoarele Philips consuma mai putin de 0,5 wati. Informatii suplimentare se gasesc la www.energystar.gov

Control usor al formatului imaginii cu comutare in format panoramic si 4:3

Controlul usor al formatului imaginii de la Philips pe OSD trebuie comutat de la raportul lungime/latime de 4:3 la modul ecran lat si invers pentru a potrivi raportul lungime/latime al afisajului cu continutul dvs. pentru lucrul cu documente largi fara a derula sau pentru a vizualiza fisiere media pe ecran lat in modul ecran lat si continut fara distorsiuni, cu un raport de 4:3 la afisarea in modul original.

2 tipuri de intrari
Cele 2 tipuri intrari ofera suport atat pentru semnal video analog VGA cat si pentru semnale digitale DVI.

Monitor de inalta definitie (HD)

Un monitor de inalta definitie este un monitor creat pentru a oferi imagini la o calitate exceptionala, capabil sa primeasca semnal HD de la surse capbile sa emita astfel de semnal. Un monitor HD ofera imagini la o calitate exceptionala, confor standardelor  pentru monitoare HD capabile de inalta rezolutie, primite printr-o conexiune universala analod VGA sau digital DVI cu suport HDCP.

Caracteristici tehnice Monitor LCD 18.5 Philips 191V2AB Boxe DVI 191v2ab
Altele Dimensiuni (W x H x D mm): 444 x 334.96 x 176.52 mm
Greutate (Kg): 3.5 kg
Putere consumata (W): 21.2 W
Display Contrast: 300000:1
Timp de raspuns: 5
Tip display: LCD
Diagonala: 19 inch (48.26cm)
Intensitate luminoasa 250cd/m2
Unghi maxim vizibilitate orizontala/verticala (grade): 176/170
Rezolutie optima: 1366×768
Reproducere culori (milioane): 16.7
Conectivitate Plug & Play: DDC/CI, sRGB, Windows 7/Vista/XP/2000/98
Conectivitate: VGA
DVI-D
Facilitati Tuner TV: nu
Boxe integrate: Built-in Audio: 1.5W x 2
Altele Dimensiuni (W x H x D mm): Cu stand (mm): 335 x 445 x 161 mm
Fara stand (mm): 270 x 445 x 64 mm
Putere consumata (W): On mode: <15.5W (EnergyStar 5.0 test method)
Standby mode: < 0.5 W
Off mode: < 0.5 W

3 thoughts on “Monitor LCD 18.5 Philips 191V2AB Boxe DVI”

  1. super calitate si pret exceptional

    la jocuri si videoclipuri 1080p isi arata adevarata valoare

    ce sa mai…….  philips e philips

Leave a Reply

Your email address will not be published.