Monitor LCD 20 Dell P2012H

imagine Monitor LCD 20 Dell P2012H d-p2012-105900-111Monitorul Dell Professional P2012H de 51cm(20 inchi) cu LED-uri – Imaginati-va productivitatea sustinuta de imagini clare
StimulaÅ£i inspiraÅ£ia echipei dvs. oferindu-i performanÅ£e care sporesc productivitatea, confort pe durata întregii zile ÅŸi caracteristici ecologice, adică aspectele definitorii ale acestui monitor HD cu LED-uri, de 51cm(20 inchi) complet reglabil.

Contribuiţi la reducerea consumului de energie: gestionarea la distanţă a activelor, software-ul PowerNap, Estomparea dinamică şi funcţiile de programare vă ajută să eliminaţi consumul excesiv de energie.
SporiÅ£i productivitatea: gestionaÅ£i proiecte beneficiind de un confort maxim datorat caracteristicilor de reglare în orice poziÅ£ie, cum ar fi înclinarea, pivotarea ÅŸi intervalul generos de reglare a înălÅ£imii.
AsiguraÅ£i un spaÅ£iu de lucru sănătos: monitorul Dell P2012H de 51cm(20 inchi) este proiectat astfel încât să aibă un impact minim asupra mediului. Acesta nu conÅ£ine substanÅ£e ignifuge pe bază de brom (BFR)/PVC (cu excepÅ£ia cablurilor) ÅŸi prezintă un ecran cu LED-uri fără arsenic ÅŸi fără mercur.

O imagine vie. O mişcare inteligentă.
GestionaÅ£i în mod confortabil proiectele cu ajutorul monitorului Dell P2012H de 20 inchi. Claritatea vie ÅŸi caracteristicile îmbunătăţite de reglare ÅŸi de rotire desemnează acest monitor drept o alegere inteligentă.

Performanţă şi productivitate, deopotrivă.
Indiferent dacă lucraţi cu mai multe foi de lucru, verificaţi fişele pacienţilor, analizaţi cazuri juridice sau studiaţi piaţa bursieră, claritatea şi performanţa monitorului P2012H de 20 inchi inspiră productivitatea.

VedeÅ£i-vă munca într-o lumină nouă: bucuraÅ£i-vă de imaginile clare oferite de rezoluÅ£ia HD de 1.600 x 900 (maxim) ÅŸi de raportul de contrast dinamic ridicat, de 2.000.000:1 (tipic).

DescoperiÅ£i o lume plină de culori: priviÅ£i cum culorile vii însufleÅ£esc prezentările datorită gamei cromatice înalte, de 82 %4 ÅŸi profunzimii cromatice de 16,7 milioane de culori.

Faceţi conexiuni simple: conectaţi-vă la productivitate cu o gamă largă de opţiuni de conectivitate, inclusiv porturi DVI, VGA şi USB pentru perifericele dvs.

Confortul şi comoditatea sunt factori extrem de importanţi.
Întreprinderea dvs. are nevoie de flexibilitate, control ÅŸi comoditate, adică exact ce oferă monitorul P2012H.

* ReglaÅ£i în funcÅ£ie de cerinÅ£e: monitorul P2012H vă ajută să maximizaÅ£i confortul de vizualizare pentru orele prelungite de activitate, punându-vă la dispoziÅ£ie caracteristici de reglare în orice poziÅ£ie, cum ar fi înclinarea, rotirea, pivotarea ÅŸi intervalul mai mare de reglare a înălÅ£imii, de 130 mm (5,12 inchi).
* SchimbaÅ£i orientarea rapid ÅŸi simplu: cu software-ul îmbunătăţit de rotire a meniurilor5, puteÅ£i să rotiÅ£i ecranul din orientarea vedere în orientarea portret sau invers, apoi să urmaÅ£i mesajul de pe ecran pentru a poziÅ£iona conÅ£inutul afiÅŸat. Pur ÅŸi simplu.
* Gestionaţi la distanţă: bucuraţi-vă de comoditatea asociată cu depanarea şi gestionarea dintr-un singur loc a mai multor monitoare Dell din diferite locaţii datorită capacităţii de gestionare la distanţă a activelor1. Apelaţi la această facilitate pentru a opri alimentarea monitoarelor Dell care nu sunt utilizate.

Un model de succes pentru întreprinderi.
Dell P2012H a fost proiectat pentru a asigura productivitatea ÅŸi eficienÅ£a întreprinderii dvs., precum ÅŸi conformarea acesteia la preferinÅ£ele dvs. ecologice. Caracteristicile acestuia de gestionare a alimentării contribuie la reducerea consumului de energie ÅŸi la economisirea resurselor financiare.

* Fiţi responsabil: monitorul P2012H prezintă componente ecologice, cum ar fi ecranul cu LED-uri fără arsenic şi fără mercur şi carcasa cu un conţinut de materiale plastice reciclate după comercializare mai mare de 25 %.
* FiÅ£i inteligent: adoptaÅ£i caracteristici pentru un consum redus de energie, cum ar fi software-ul PowerNap, care, atunci când este activat, reduce luminozitatea monitorului sau trece monitorul în modul de repaus atunci când nu este utilizat. Estomparea dinamică reduce luminozitatea ecranului atunci când imaginile afiÅŸate conÅ£in zone luminoase de mari dimensiuni. De asemenea, monitorul P2012H respectă cele mai recente standarde de protecÅ£ie a mediului, cum ar fi ENERGY STAR®, EPEAT Gold ÅŸi TCO Certified Displays.
* FiÅ£i pregătit: nu vă asumaÅ£i riscuri în privinÅ£a componentelor hardware importante. Datorită GaranÅ£iei premium pentru ecran de la Dell veÅ£i beneficia de o înlocuire gratuită a monitorului dacă descoperiÅ£i chiar ÅŸi un singur pixel luminos în timpul perioadei de valabilitate a GaranÅ£iei limitate pentru hardware.

Caracteristici tehnice Monitor LCD 20 Dell P2012H d-p2012-105900-111
Altele Dimensiuni (W x H x D mm): 569.9 x 435.8 x 180 mm
Greutate (Kg): 4.43 Kg
Putere consumata (W): 45W
Display Contrast: 2000000:1
Timp de raspuns: 5
Tip display: LED
Diagonala: 20 inch (50.8cm)
Intensitate luminoasa 250 cd/mp
Unghi maxim vizibilitate orizontala/verticala (grade): 160 grade pe verticala/170 grade pe orizontala
Dimensiune punct (mm): 0,277 mm
Rezolutie optima: 1600 x 900
Reproducere culori (milioane): 16,7 milioane de culori
Conectivitate Interfata: Un port DVI-D (Interfata vizuala digitala) cu HDCP
Un port VGA (Matrice grafica video)
Un port USB 2.0 ascendent
Doua porturi USB 2.0 descendente
Conector de alimentare cu c.c. pentru linia de sunet Dell
Facilitati Tuner TV: nu
Accesorii incluse: Hub USB 2.0 Hi-Speed
Altele Dimensiuni (W x H x D mm): 284,7 mm x 59,5 mm x 478,4 mm
Greutate (Kg): 2,88 kg
Putere consumata (W): 45 W

Leave a Reply

Your email address will not be published.