Monitor LCD 20 Samsung BX2035

imagine Monitor LCD 20 Samsung BX2035 bx2035Performanţă perfectă a imaginilor
Nu este o iluzie. Timpul de răspuns de 2 milisecunde al fiecărui monitor Samsung transformă imaginile mai rapide ÅŸi mai clare în realitate. Indiferent de cât de rapidă este acÅ£iunea, acest monitor Å£ine pasul cu scena, oferind imagini în miÅŸcare uimitoare, perfecte, care îmbunătăţesc vizionarea filmelor, performanÅ£a jocurilor video ÅŸi experienÅ£a de transmisie pe Internet. Nu există trepidaÅ£ii, neclarităţi sau umbre. Există numai imagini perfecte în care vă puteÅ£i cufunda în întregime. Magic Speed vă oferă o magie în care puteÅ£i crede.

Mega culoare, mega contrast, mega experienţă
Există dinamic ÅŸi există Mega Dynamic. Cu un raport de contrast îmbunătăţit – cel mai mare nivel de raport de contrast disponibil în acest moment – monitoarele Samsung furnizează o calitate profesională pentru imagini, care face culorile mai bogate ÅŸi mai reale decât aÅ£i visat că este posibil. Atât de reale încât veÅ£i vedea cum culorile uluitoare ÅŸi detaliile de claritatea cristalului prind viaţă chiar pe ecranul dvs.

Dimensiunea inteligentă.
De ce trebuie ca imaginea vizualizată să fie întinsă, sau din această cauză, o copie distorsionată a originalului? Cu funcÅ£ia inteligentă de ajustare a dimensiunii imaginii de la Samsung, veÅ£i putea să vă bucuraÅ£i de imagini exact aÅŸa cum trebuie, prin portretizarea conÅ£inutului dimensionat standard în formatul original, pe un ecran lat.

Controlaţi luminozitatea, conservaţi energia.
Sistemul Magic Eco face ca economisirea de energie să fie uÅŸoară. Ajustează luminozitatea monitorului Samsung în funcÅ£ie de câtă energie doriÅ£i să economisiÅ£i. AveÅ£i patru opÅ£iuni de economisire de energie din care să alegeÅ£i:Consum de putere de 100 %, 75 % ÅŸi 50 % precum ÅŸi oprirea funcÅ£iei de economisire a energiei. Dacă sistemul Magic Eco este oprit, tot veÅ£i avea posibilitatea utilizării caracteristicii Samsung Magic Bright, proiectată să vă permită să ajustaÅ£i manual luminozitatea ecranului. EconomisiÅ£i energie fără efort ÅŸi preluaÅ£i controlul cu sistemul Magic Eco.

Se opreÅŸte singur.
Monitoarele Samsung nu sunt doar mari performere. Sunt prietenoase cu mediul, precum ÅŸi experte în eficienţă. Temporizatorul de oprire permite utilizatorului să economisească energie prin programarea monitorului să se oprească singur după un anumit timp. Ca un beneficiu suplimentar, acest lucru asigură performanţă optimă pentru încredere de durată ÅŸi viaţă extinsă.

Caracteristici tehnice Monitor LCD 20 Samsung BX2035 bx2035
Altele Dimensiuni (W x H x D mm): 443 x 375 x 179.8mm
Greutate (Kg): 3.8kg
Putere consumata (W): 18W
Display Contrast: 5000000:1
Timp de raspuns: 2
Tip display: LCD
Diagonala: 20 inch (50.8cm)
Intensitate luminoasa 250 cd/mm
Unghi maxim vizibilitate orizontala/verticala (grade): 170 / 160
Rezolutie optima: 1600 x 900
Conectivitate Interfata: D-Sub / DVI
Plug & Play: da
Conectivitate: Separate H / V, Composite, SOG
Facilitati Tuner TV: nu
OSD: da
Altele Dimensiuni (W x H x D mm): 499.7 x 401.6 x 198.4 mm
Putere consumata (W): 22 W

Leave a Reply

Your email address will not be published.