Monitor LCD 21.5 Philips 221P6EPYEB Full HD IPS 5ms Negru

imagine 0 Monitor LCD 21.5 Philips 221P6EPYEB Full HD IPS 5ms Negru 221p6epyeb/00

Tehnologia SoftBlue
îţi protejează ochii fără a compromite culoarea

22 (vizionare pe 21,5″ / 54,6 cm)
Full HD (1920 x 1080)
P Line

Tehnologia SoftBlue îţi protejează ochii şi menţine culoarea

Studiile au demonstrat că, aşa cum razele ultraviolete pot cauza leziuni oculare, şi razele de lumină albastră de la afişajele cu LED-uri pot cauza leziuni oculare şi pot afecta vederea în timp. Tehnologia SoftBlue LED utilizează o tehnologie inteligentă pentru a reduce undele de lumină albastră dăunătoare, fără a afecta culoarea sau imaginea afişajului. Organizaţii de testare internaţionale, precum Laboratoarele SGS şi TUV Rheinland, atestă faptul că tehnologia SoftBlue LED reduce lumina albastră dăunătoare
 

Tehnologie extralată IPS ADS pentru acurateţea culorilor şi a imaginii

Afişajele IPS-ADS utilizează o tehnologie avansată care vă oferă unghiuri extralargi de vizionare de 178/178 de grade, făcând posibilă vizualizarea afişajului din aproape orice unghi. Spre deosebire de panourile TN standard, afişajele IPS-ADS vă oferă imagini remarcabil de clare în culori vii, ceea ce le face ideale nu numai pentru vizualizarea de fotografii, filme şi pentru navigarea pe Web, dar şi pentru aplicaţii profesionale care necesită un nivel înalt de acurateţe a culorilor şi luminozitate uniformă în orice moment.

Presetări SmartImage pentru setări de imagine uşor de optimizat

SmartImage este o tehnologie exclusivă Philips de vârf care analizează conţinutul afişat pe ecran şi vă oferă o performanţă de afişare optimizată. Această interfaţă accesibilă vă permite să selectaţi diferite moduri, precum Birou, Fotografie, Film, Joc, Economie etc., pentru a se potrivi aplicaţiei utilizate. Pe baza selecţiei, SmartImage optimizează dinamic contrastul, saturaţia culorilor, claritatea imaginilor şi a clipurilor video, pentru performanţe de afişare de excepţie. Opţiunea modului Economie vă oferă economii importante de energie. Totul în timp real, prin apăsarea unui singur buton!

Oboseala ochilor redusă cu tehnologia fără scintilaţii

Datorită modului în care luminozitatea este controlată în ecranele cu LED-uri şi iluminare de fundal, unii utilizatori experimentează scintilaţii pe ecranele lor, ceea ce cauzează oboseala ochilor. Tehnologia fără scintilaţii de la Philips aplică o nouă soluţie pentru a regla luminozitatea şi a reduce şi mai mult scintilaţiile pentru o vizualizare mai confortabilă.

SmartErgoBase permite reglări ergonomice simple

SmartErgoBase este o bază de monitor ce permite reglarea ergonomică a ecranului şi simplifică gestionarea cablurilor. Posibilităţile de reglare a înălţimii, înclinării şi rotirii permit obţinerea rapidă a poziţiei de lucru perfecte. Sistemul elimină solicitările fizice din timpul unei zile de lucru şi permite gestionarea cablurilor, reducând „păienjenişul” de cabluri şi păstrând aspectul profesional al biroului.

PowerSensor ajuta la economisirea cu până la 80% din factura de energie electrică

PowerSensor este un senzor pentru persoane integrat care transmite şi primeşte semnale infraroşii inofensive pentru a determina dacă utilizatorul este prezent şi reduce automat luminozitatea monitorului când utilizatorul pleacă de la birou, reducând costurile de energie cu până la 80 % şi prelungind durata de viaţă a monitorului

Conexiune DisplayPort pentru elemente vizuale maxime

DisplayPort este o legătură digitală de la PC la monitor fără nicio conversie. Având capacităţi mai ridicate decât DVI standard, este perfect capabilă să accepte cabluri de până la 15 metri şi transfer de date de până la 10,8 Gbps/sec. Cu această performanţă ridicată şi întârziere zero, obţineţi cele mai rapide imagini şi rate de reîmprospătare – făcând DisplayPort cea mai bună alegere nu numai pentru utilizare generală la birou sau la domiciliu, ci şi pentru jocuri şi filme solicitante, editare video şi altele. Ţine de asemenea cont de interoperabilitate prin intermediul utilizării diferitelor adaptoare.

LightSensor pentru luminozitatea perfectă cu consum minim

LightSensor foloseşte un senzor inteligent pentru a regla luminozitatea imaginii în funcţie de condiţiile din cameră, pentru a obţine imaginea perfectă cu un consum minim de energie.

Boxe stereo integrate pentru multimedia

O pereche de boxe stereo de calitate înaltă integrate în monitor. Acestea pot fi vizibile frontal sau invizibile în partea inferioară, posterioară etc., în funcţie de model şi design.

Hub USB 3.0 pentru acces confortabil şi încărcare rapidă

Tehnologia USB 3.0 super-rapidă utilizează o rată de transfer de 5 gbiţi/s, care este de aproape 10 ori mai rapidă decât USB 2.0 standard, reducând timpul dedicat transferului de date şi ajutându-te să economiseşti timp şi bani. Cu o lăţime mai mare de bandă, rate de transfer super-rapide, o mai bună gestionare a puterii şi performanţe generale superioare, USB 3.0 stabileşte cel mai recent standard global, permiţându-ţi să utilizezi dispozitive de stocare cu capacitate mare. Nu va mai trebui să aştepţi prea mult pentru ca dispozitivele să se încarce. Noul FastCharge permite încărcarea rapidă, pentru a încărca din mers. USB 3.0 este compatibil cu versiunile mai vechi de dispozitive USB 2.0.

65% materiale plastice reciclate cu TCO Edge
Certificarea TCO Edge este acordată produselor care ies din programele de etichetare ecologice existente. Cerinţele TCO peste standarde certifică suplimentar, că printre alte cerinţe, produsul utilizează minim 65% materiale plastice reciclate, este eficient energetic, utilizează un minim de materiale periculoase, are ambalaj reciclabil 100% şi este creat pentru reciclare simplă. Puteţi fi siguri că acest monitor Philips este un produs de ultimă generaţie, cel mai bun din clasa ICT, benefic pentru dvs. şi planetă deoarece vă ajută să faceţi o achiziţie IT verde în mod responsabil!

Cumpara Monitor LCD 21.5 Philips 221P6EPYEB Full HD IPS 5ms Negru ieftin

Caracteristici tehnice Monitor LCD 21.5 Philips 221P6EPYEB Full HD IPS 5ms Negru 221p6epyeb/00
Altele Dimensiuni (W x H x D mm): 639 x 580 x 273 mm cu suport
639 x 405 x 64 mm fara suport
Greutate (Kg): 8,11 kg cu suport
5,32 kg fara suport
Putere consumata (W): 85,4 W Normal
45,1 W Eco
Alimentare: 100-240VAC, 50-60Hz
Display Contrast: 20.000.000:1
Normal: 1000:1
Rezolutie optima: 1920×1080
Tip display: LCD
Tip Panel: IPS
Timp de raspuns: 5
Diagonala: 21.5 inch (54.6 cm)
Intensitate luminoasa 250 cd/mp
Unghi maxim vizibilitate orizontala/verticala (grade): 178/178 grade
Dimensiune punct (mm): 0,248 x 0,248 mm
Touchscreen: Fara Touchscreen
3D: Fara 3D
Reproducere culori (milioane): 16,7 m
Rata orizontala de refresh (KHz): 30 – 83 kHz
Rata verticala de refresh (Hz): 56 – 76 Hz
Conectivitate Plug & Play: DDC/CI
Mac OS X
sRGB
Windows 8.1 / 8 / 7
Conectivitate: 1 x DVI D,DisplayPort,VGA,USB,Audio
Facilitati Boxe integrate: Cu Boxe
Functii: SmartImage
Volum
PowerSensor
Meniu
Activare/Dezactivare
Standarde: Siglă CE
FCC, clasa B
SEMKO
cETLus
CU-EAC
TCO 6.0
TUV Ergo
TUV/GS
EPA
PSB
WEEE
C-Tick
CECP
ICES-003
Cert. TIV – lumină albastră redusă
Altele: Ajustare inaltime: 130mm
Pivot: 90 grade
Rotativ: -175/+175 grade
Inclinare: -5/20 grade
Ecologie:
LightSensor
EnergyStar 6.0
EPEAT Gold*
TCO edge
RoHS
Montare pe perete VESA 100 x 100
Altele Dimensiuni (W x H x D mm): Cu suport: 511 x 488 x 257 mm
Fara suport: 511 x 319 x 52 mm
Greutate (Kg): Cu suport: 5,60 kg
Fara suport: 3,10 kg
Putere consumata (W): 13,84 W Normal
10,12 W ECO
Alimentare: 100-240VAC, 50-60Hz

Nota: Fotografia produsului Monitor LCD 21.5 Philips 221P6EPYEB Full HD IPS 5ms Negru are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
imagine 1 Monitor LCD 21.5 Philips 221P6EPYEB Full HD IPS 5ms Negru 221p6epyeb/00imagine 2 Monitor LCD 21.5 Philips 221P6EPYEB Full HD IPS 5ms Negru 221p6epyeb/00imagine 3 Monitor LCD 21.5 Philips 221P6EPYEB Full HD IPS 5ms Negru 221p6epyeb/00

One thought on “Monitor LCD 21.5 Philips 221P6EPYEB Full HD IPS 5ms Negru”

Leave a Reply

Your email address will not be published.