Monitor LCD 22 Philips 222E2SB Full HD

imagine Monitor LCD 22 Philips 222E2SB Full HD 222e2sb/00Afisaj cu LED-uri elegant, Full HD, cu culori naturale
Acest afisaj elegant cu LED-uri 222EL2 Full HD cu comenzi stilate SmartTouch si SmartImage lite reprezinta o alegere excelenta pentru toate nevoile dvs.

Tehnologia cu LED-uri asigura culori naturale
LED-urile albe sunt dispozitive robuste, care produc o stralucire completa si constanta mai rapid, economisind durata de pornire. LED-urile nu contin mercur, ceea ce permite procesul ecologic de reciclare si scoatere din uz. LED-urile permit un control mai bun al luminii de fundal pentru LCD, rezultand un raport de contrast foarte inalt. De asemenea, ofera o reproducere superioara a culorilor datorita luminozitatii constante pe intregul ecran.

Ecran LCD Full HD, rezolutie de 1920×1080 pixeli
Acest ecran are o rezolutie denumita Full HD. Gratie tehnologiei de ultima generatie, poate oferi o rezolutie panoramica de inalta definitie, de 1920 x 1080p. Permite obtinerea unor imagini extraordinare din orice semnal HD. Scanarea progresiva creeaza imagini vii, fara scintilatii, cu stralucire optima si culori superbe, creand o experienta vizuala deosebita.

Afisare 16:9 pentru o experienta optima a jocurilor si filmelor in format panoramic
Raportul de aspect se refera la latimea imaginii video in comparatie cu inaltimea acesteia. Raportul de aspect panoramic 16:9 este standard de la televiziunea universala pana la cea de inalta definitie si pentru televiziunea digitala europeana. Un raport de aspect original de 16:9 ofera o afisare excelenta a jocurilor si clipurilor video, fara bare in partea superioara sau inferioara a imaginii si fara pierderile de calitate generate de scalare, alterarea unei imagini pentru a se potrivi cu diferite dimensiuni de ecran.

SmartContrast pentru detalii negre bogate
Va doriti ecranul LCD plat cu cel mai mare contrast si cu cele mai vibrante imagini. Procesarea video avansata Philips, combinata cu tehnologia unica extrema de iluminare reglabila din spate, are ca rezultat imagini vibrante. SmartContrast va creste contrastul cu un nivel superior de negru si randarea exacta a umbrelor si a culorilor intunecate. Imaginile oferite sunt stralucitoare, realiste, cu un contrast inalt si culori vibrante.

Butoane de control SmartTouch elegante
Butoanele de control SmartTouch sunt pictograme tactile, inteligente, care inlocuiesc butoanele proeminente. Sensibile la cea mai mica atingere, butoanele SmartTouch pot, de exemplu, sa porneasca monitorul sau sa creasca luminozitatea si claritatea imaginii cu LightFrame. Cand sunt activate, pictogramele SmartTouch se aprind pentru a indica faptul ca au fost selectate.

Energy Star pentru eficienta energetica si consum redus
Energy Star este un program de eficienta energetica sponsorizat de US EPA care a fost adoptat de multe alte tari. Certificarea Energy Star asigura ca achizitionati un produs care respecta cele mai recente standarde privind eficienta energetica la toate nivelurile operationale. Monitoarele Philips noi sunt certificate pentru specificatiile Energy Star 5.0 si respecta sau depasesc standardul. De exemplu, in mod inactiv, Energy Star 5.0 necesita un consum electric mai mic de 1 watt, in timp ce monitoarele Philips consuma mai putin de 0,5 wati. Informatii suplimentare se gasesc la www.energystar.gov

Control usor al formatului imaginii cu comutare in format panoramic si 4:3
Controlul usor al formatului imaginii de la Philips pe OSD trebuie comutat de la raportul lungime/latime de 4:3 la modul ecran lat si invers pentru a potrivi raportul lungime/latime al afisajului cu continutul dvs. pentru lucrul cu documente largi fara a derula sau pentru a vizualiza fisiere media pe ecran lat in modul ecran lat si continut fara distorsiuni, cu un raport de 4:3 la afisarea in modul original.

Caracteristici tehnice Monitor LCD 22 Philips 222E2SB Full HD 222e2sb/00
Altele Dimensiuni (W x H x D mm): 442 x 404 x 201
Greutate (Kg): 4.6
Putere consumata (W): 16.5
Display Contrast: 1000:1
Timp de raspuns: 5
Tip display: LCD
Diagonala: 22 inch (55.88cm)
Intensitate luminoasa 250 cd/mp
Unghi maxim vizibilitate orizontala/verticala (grade): 176/170
Dimensiune punct (mm): 0.248
Rezolutie optima: 1920×1080
Reproducere culori (milioane): 16.7M
Rata orizontala de refresh (KHz): 30 – 83 kHz
Rata verticala de refresh (Hz): 56 – 75 Hz
Imagine Semnal intrare: VGA
DVI-D
Conectivitate Plug & Play: da
Facilitati Tuner TV: nu
Functii: SmartTouch Controls
Standarde: TCO 05
Montare pe perete VESA (100×100 mm)
Altele Dimensiuni (W x H x D mm): 484 x 505 x 249
Greutate (Kg): 4.15
Putere consumata (W): 26

2 thoughts on “Monitor LCD 22 Philips 222E2SB Full HD”

Leave a Reply

Your email address will not be published.