Monitor LCD 23 Samsung B2330HD Full HD cu TV Tuner

imagine Monitor LCD 23 Samsung B2330HD Full HD cu TV Tuner b2330hdConectivitate îmbunătăţită

Fie că este vorba laptop-ul preferat, Bluray player, consola de jocuri sau aparat de fotografiat digital, conectarea dispozitivele favorite nu este o problemă. Cu inovatoarea tehnologie ConnectShare de la Samsung, aveţi posibilitatea de a reda conţinutul preferat direct de pe unitatea USB pe monitorul dumneavoastră.


Picture-in-Picture (PIP)

Poti lucra la prezentare sau te poti uita la HDTV, sau le poti face pe amandoua. Monitoarele Samsung HDTV suporta o caracteristica importanta Picture in Picture (PIP). PuteÅ£i urmări programele TV în timp ce lucrati pe o foaie de calcul în timpul reclamelor. Elimina nevoia pentru un al doilea monitor, conectori suplimentari ÅŸi cablurile de alimentare. Monitorul B2330HD este un monitor de care aveÅ£i nevoie pentru toate aceste multitasking-uri.

Cufundati-va in sunetul Crystal-Clear Audio

Stati pe spate, relaxaţi-vă şi bucuraţi-vă de un sunet bogat de la B2330HD-ul incorporat cu difuzoare Dolby Digital Plus şi Theater SRS procesare a sunetului. Sau puteţi folosi digital audioout (TOSLINK) şi conectaţi B2330HD la sistemul home theater si profiti din plin de cele mai recente coloane sonore cinematografice 5.1 şi 7.1 .

High Dynamic Contrast Ratio

Contrastul dinamic ultra-inalt de 70.000:1 cu reglare automata a retroiluminarii creaza tonuri inchise mai profunde si tonuri deschise mai vibrante. Acum va puteti bucura de imagini care parca sunt rupte din realitate cu o intensitate naturala incredibila si culori bogate, vii.

Caracteristici tehnice Monitor LCD 23 Samsung B2330HD Full HD cu TV Tuner b2330hd
Altele Dimensiuni (W x H x D mm): 524.0 x 417.0 x 197.0
Greutate (Kg): 4.9
Putere consumata (W): 50
Display Contrast: 70000:1
Timp de raspuns: 5
Tip display: LCD
Diagonala: 23 inch (58.42cm)
Intensitate luminoasa 300cd/mp
Unghi maxim vizibilitate orizontala/verticala (grade): 170/160
Rezolutie optima: 1920×1080
Reproducere culori (milioane): 16.7M
Imagine Semnal intrare: VGA
Conectivitate Plug & Play: da
Conectivitate: 2 x HDMI
1 x D-SUB
1 x Iesire optica
1 x Iesire audio
1 x Intrare audio
Facilitati Tuner TV: da
Boxe integrate: 2 x 3 W
Altele: Telecomanda inclusa
Functie PIP (Picture in Picture)
MagicAngle
Dolby Pulse
Certificare Windows 7
Dolby Digital Plus
Montare pe perete VESA: 75x75mm
Altele Dimensiuni (W x H x D mm): 561.34 x 436.62 x 197.1
Putere consumata (W): 60

One thought on “Monitor LCD 23 Samsung B2330HD Full HD cu TV Tuner”

 1. Bun,

  Hai sa incepem cu inceputul.Dupa ce m-au cam luat naduselile incercand sa aflu ceva detalii mai importante in legatura cu acest monitor din diverse surse( pe majoritatea siteurilor online si chiar pe un mail primit de la samsung romania detaliile sunt foarte putine si neconcludente), intr-un final am cumparat produsul .

  La prima vedere designul este reusit, foarte frumos, atrage praful pe rama foarte tare.:))))))))))

  Hai s atrecem la detalii tehnice:

  Ce ma interesa pe mine foarte mult, specificatie care nu exista pe niciun site romanesc :daca are sau nu dvb – c mpeg 4.
  Va spun acum ca are si mpeg 2 si 4, are si dvb – c si dvb – t. Probat reteaua RDS Mioveni unde a gasit 8 posturi de radio si 105 canale digitale, printre care si 7 HD, ca 2 sunt codate si nu se vad.
  Probat apoi pe reteaua Next-Gen MIoveni a gasit 93 canale digitale, Hd nu deaoarece inca serviciul nu este lansat oficial si nu exista la momentul actual posturi HD.
  Totodata a prins si semnalul analog fara nicio problema. Calitatea este buna, iar cea digitala si HD foarte buna.
  Apoi legat de PC se vede foarte bine, culori bune , contrast, cred totsi ca necesita o mica calibrare, legat prin cablu VGA cu care a venit monitorul, pentru ca DVI – HDMI nu am avut.

  Functia Picture in Picture, merge.Sursa primara trebuie sa fie HDMI, Component sau PC iar cea secundara este data de tunerul TV.
  Fereastra se poate mari si pozitiona i oricare din cele 4 colturi.
  Alt atu rezolutie Full HD.

  Ca unghi de pozitionare merge, se putea si mai bine, dar tinand cont ca este totusi un LCD cu panou TN este foarte bine.

  S atrecem si la MUltimedia, unde iarasi pe marea majoritate a site-urilor nu se specifica. Monitorul are mufa USB pentru multimedia si mereg aproape tot, inclusiv MKV cu sunet DTS.

  Ce nu am probat este iesirea digitala, si ar mai fii cateva detalii… dar pentru oment atat.

  Ca o concluzie….. un monitor foaret reusit cu conectica foarte buna……. si de cumparat……….

Leave a Reply

Your email address will not be published.