Monitor LCD 23.8 Philips 241P6VPJKEB HXGA 4K IPS 5ms Negru

imagine 0 Monitor LCD 23.8 Philips 241P6VPJKEB HXGA 4K IPS 5ms Negru 241p6vpjkeb/00


Detalii şi claritate precise
cu rezoluţie 4K UHD UltraClear

24 (vizionare pe 23,8″ / 60,5 cm)
4K UHD (3840 x 2160)
P Line

Rezoluţie 4K UHD UltraClear (3840×2160) pentru precizie

Aceste noi ecrane Philips utilizează panouri de înaltă performanţă pentru a oferi imagini cu rezoluţie UltraClear, 4K UHD (3840 x 2160). Fie că eşti un specialist exigent care necesită informaţii extrem de detaliate pentru soluţii CAD sau utilizezi aplicaţii grafice 3D sau un expert financiar pe foi de calcul enorme, ecranele de la Philips îţi vor oferi imagini şi elemente grafice de o claritate excepţională.

Afişaj AH-IPS pentru imagini strălucitoare şi culori vii

Acest afişaj Philips de ultimă oră utilizează panouri AH-IPS avansate, care oferă o reproducere superioară a culorilor, un timp de răspuns mai scurt şi un consum mai redus de energie. Spre deosebire de panourile TN standard, panourile AH-IPS afişează culori uniforme chiar şi la unghiuri largi, de 178 de grade, şi în modul de pivotare. Oferind performanţe remarcabile, tehnologia AH-IPS este ideală pentru aplicaţiile care necesită permanent o reproducere fidelă a culorilor şi o luminozitate uniformă, precum retuşarea fotografiilor, aplicaţiile grafice şi navigarea pe web.

1,074 miliarde culori pentru gradaţii şi detalii uniforme de culoare

Afişajul de 10 biţi oferă o profunzime bogată de culoare cu 1,074 miliarde de culori şi procesare internă de 12 biţi pentru recrearea culorilor uniforme, naturale fără gradaţii şi dungi de culori.

Standard de culoare sRGB de 99% pentru culoare fidelă realităţii

Experimentează culori vii, fidele realităţii. Cu o acoperire de 99% a standardului de culoare sRGB, poţi avea încredere că vei beneficia de culori precise şi fidele realităţii.

Oboseala ochilor redusă cu tehnologia fără scintilaţii
 

Datorită modului în care luminozitatea este controlată în ecranele cu LED-uri şi iluminare de fundal, unii utilizatori experimentează scintilaţii pe ecranele lor, ceea ce cauzează oboseala ochilor. Tehnologia fără scintilaţii de la Philips aplică o nouă soluţie pentru a regla luminozitatea şi a reduce şi mai mult scintilaţiile pentru o vizualizare mai confortabilă

SmartErgoBase permite reglări ergonomice simple

SmartErgoBase este o bază de monitor ce permite reglarea ergonomică a ecranului şi simplifică gestionarea cablurilor. Posibilităţile de reglare a înălţimii, înclinării şi rotirii permit obţinerea rapidă a poziţiei de lucru perfecte. Sistemul elimină solicitările fizice din timpul unei zile de lucru şi permite gestionarea cablurilor, reducând „păienjenişul” de cabluri şi păstrând aspectul profesional al biroului.

PowerSensor ajuta la economisirea cu până la 80% din factura de energie electrică

PowerSensor este un senzor pentru persoane integrat care transmite şi primeşte semnale infraroşii inofensive pentru a determina dacă utilizatorul este prezent şi reduce automat luminozitatea monitorului când utilizatorul pleacă de la birou, reducând costurile de energie cu până la 80 % şi prelungind durata de viaţă a monitorului

 

HDMI pentru conectare digitală rapidă

Bucură-te de imagini clare, pline de culoare şi de sunet cu conexiune simplă, printr-un singur cablu. Un echipament compatibil HDMI dispune de toate dispozitivele hardware necesare pentru a accepta o intrare Interfaţă multimedia de înaltă definiţie (HDMI). Cablul HDMI permite transmiterea fără probleme a semnalelor digitale video (rezoluţie UHD de până la 4K la 60 Hz) şi audio de înaltă calitate printr-un singur cablu de la un PC sau de la orice număr de surse AV (inclusiv set-top box-uri, DVD playere, receivere A/V şi camere video).

Tehnologie MHL pentru a vă bucura de conţinutul mobil pe un ecran mare

Mobile High Definition Link (MHL) este o interfaţă mobilă audio/video pentru conectarea directă a telefoanelor mobile şi a altor dispozitive portabile la afişaje cu înaltă definiţie. Un cablu opţional MHL vă permite să vă conectaţi dispozitivul mobil care acceptă MHL la acest afişaj mare Philips MHL şi să vă vizionaţi videoclipurile HD care prind viaţă cu sunet complet digital. Nu doar că vă puteţi bucura de jocurile mobile, fotografii şi alte aplicaţii pe ecranul său mare, dar puteţi să vă încărcaţi simultan dispozitivul mobil astfel încât să nu vă lase fără alimentare la mijlocul drumului.


 

LightSensor pentru luminozitatea perfectă cu consum minim

LightSensor foloseşte un senzor inteligent pentru a regla luminozitatea imaginii în funcţie de condiţiile din cameră, pentru a obţine imaginea perfectă cu un consum minim de energie.

MultiView oferă conectare şi vizionare activă dublă în acelaşi timp

Cu ecranul de la Philips cu tehnologie MultiView şi rezoluţie ultra înaltă, puteţi experimenta confortabil o lume a conectivităţii, indiferent dacă vă aflaţi la serviciu sau acasă. MultiView permite conectarea şi vizionarea activă dublă pentru ca dvs. să puteţi lucra cu mai multe dispozitive precum PC şi laptop, simultan, unul lângă altul, făcând extrem de uşoară realizarea sarcinilor multiple. Acum este uşor să vizionaţi fotbal în direct de pe set-top box în partea dreaptă, în timp ce navigaţi pe Internet de pe laptopul dvs. în partea stângă. Poate doriţi să nu pierdeţi din ochi fluxul de ştiri în direct cu sunet în fereastra mică, în timp ce lucraţi la ultimul dvs. blog.

Cameră web cu microfon pentru a vă conecta şi a colabora

Camera Web şi microfonul încorporate vă permit să vă vedeţi colegii şi clienţii şi să comunicaţi cu aceştia. Această soluţie simplă vă permite să colaboraţi şi să partajaţi, economisind timp preţios şi cheltuieli legate de deplasare.

Hub USB 3.0 pentru acces confortabil şi încărcare rapidă

Tehnologia USB 3.0 super-rapidă utilizează o rată de transfer de 5 gbiţi/s, care este de aproape 10 ori mai rapidă decât USB 2.0 standard, reducând timpul dedicat transferului de date şi ajutându-te să economiseşti timp şi bani. Cu o lăţime mai mare de bandă, rate de transfer super-rapide, o mai bună gestionare a puterii şi performanţe generale superioare, USB 3.0 stabileşte cel mai recent standard global, permiţându-ţi să utilizezi dispozitive de stocare cu capacitate mare. Nu va mai trebui să aştepţi prea mult pentru ca dispozitivele să se încarce. Noul FastCharge permite încărcarea rapidă, pentru a încărca din mers. USB 3.0 este compatibil cu versiunile mai vechi de dispozitive USB 2.0.

Cumpara Monitor LCD 23.8 Philips 241P6VPJKEB HXGA 4K IPS 5ms Negru ieftin

Caracteristici tehnice Monitor LCD 23.8 Philips 241P6VPJKEB HXGA 4K IPS 5ms Negru 241p6vpjkeb/00
Altele Dimensiuni (W x H x D mm): Cu suport: 477.6 x 358.3 x 179.5 mm
Putere consumata (W): 23W (normal)
0.5 W (standby)
Display Contrast: 50.000.000 :1
Normal: 1.000:1
Rezolutie optima: 4096 x 2160
Tip display: LCD
Tip Panel: IPS
Timp de raspuns: 5
Diagonala: 23.8 inch (60.5cm)
Intensitate luminoasa 300 cd/mp
Unghi maxim vizibilitate orizontala/verticala (grade): 178/178 grade
Dimensiune punct (mm): 0,137 x 0,137 mm
Touchscreen: Fara Touchscreen
3D: Fara 3D
Rata orizontala de refresh (KHz): 0 – 83 kHz
Rata verticala de refresh (Hz): 56 – 76 Hz
Conectivitate Plug & Play: DDC/CI
Mac OS X
sRGB
Windows 8.1 / 8 / 7
Conectivitate: VGA,1 x DVI D,DisplayPort,HDMI,USB,Audio
Facilitati Boxe integrate: Cu Boxe
Functii: SmartImage
Volum
PowerSensor
Meniu
Activare/Dezactivare
SmartControl Premium
Standarde: Siglă CE
FCC, clasa B
SEMKO
cETLus
CU-EAC
Certificat TCO
TUV Ergo
TUV/GS
EPA
PSB
WEEE
CECP
PSE
KC
ICES-003
E-standby
J-MOSS
RCM
Altele: Aspect imagine: 16:9
MHL: 1080P la 60Hz
Uniformitatea luminozitatii: 93% – 105%
Culori afisaj: 1,07G (8 biţi + FRC)
Camera web incorporata
Difuzoare 2 x 2W
Microfon incorporat,
Multi view: Mod PIP/PBP, 2x dispozitive
Blocare Kensington
Ecologie:
PowerSensor
LightSensor
EnergyStar 6.0
EPEAT Gold*
TCO edge
RoHS
Altele Dimensiuni (W x H x D mm): Cu suport: 563 x 511 x 257 mm
Fara suprot: 563 x 351 x 53 mm
Greutate (Kg): Cu suport: 5,85 kg
Fara suport: 3,36 kg
Putere consumata (W): 30,11 W normal
20,6 W Eco

Nota: Fotografia produsului Monitor LCD 23.8 Philips 241P6VPJKEB HXGA 4K IPS 5ms Negru are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
imagine 1 Monitor LCD 23.8 Philips 241P6VPJKEB HXGA 4K IPS 5ms Negru 241p6vpjkeb/00imagine 2 Monitor LCD 23.8 Philips 241P6VPJKEB HXGA 4K IPS 5ms Negru 241p6vpjkeb/00

One thought on “Monitor LCD 23.8 Philips 241P6VPJKEB HXGA 4K IPS 5ms Negru”

Leave a Reply

Your email address will not be published.