Monitor LCD LED 20 Samsung S20A300N

imagine Monitor LCD LED 20 Samsung S20A300N s20a300n

Treceţi la nivelul următor cu Mega Dynamic Contrast.

ExperimentaÅ£i niveluri noi de culoare, strălucire ÅŸi calitate a imaginilor, cu ajutorul celei mai noi tehnologii Mega Dynamic Contrast. Monitoarele SA300 oferă imagini atât de realiste încât vor transforma întreaga dvs. experienţă de vizionare. Dotat cu un raport uimitor al contrastului de 5000000:1, cel mai mare disponibil în prezent, monitorul SA300 se asigură că tonurile de negru sunt cele mai întunecate ÅŸi culorile (cu tonuri de alb impecabil) sunt cele mai strălucitoare. VeÅ£i remarca imediat imaginea de claritatea cristalului ÅŸi intensitatea sa incredibilă. Este asemenea unei explozii de culori, astfel încât alte ecrane par ÅŸterse în comparaÅ£ie cu acesta. DuceÅ£i plăcerea vizionării la un alt nivel cu Samsung Mega Dynamic Contrast Ratio ÅŸi bucuraÅ£i-vă de conÅ£inutul multimedia cu profesionalismul pe care îl merită.

Controlaţi luminozitatea, conservaţi energia.

Economisirea ecologică este uÅŸoară. Ajustează luminozitatea monitorului Samsung în funcÅ£ie de câtă energie doriÅ£i să economisiÅ£i. Datorită celor trei moduri de economisire a energiei (50%, 25% ÅŸi Economisire energie oprită), puteÅ£i într-adevăr să reglaÅ£i monitorul astfel încât să satisfacă nevoile dvs. Angajamentul Samsung faţă de economisirea energiei este menit să vă ajute pe dvs. ÅŸi mediul, iar cu până la 50% economie de consum veÅ£i modifica pozitiv urmele pe care le lăsaÅ£i asupra mediului. EconomisiÅ£i energie fără efort ÅŸi preluaÅ£i controlul cu economisirea ecologică.

Percepeţi imaginile aşa cum doriţi cu ajutorul unghiurilor de vizualizare mai largi.

Cum vă place să urmăriÅ£i filmele? Vă place să staÅ£i întins pe canapea? Să staÅ£i în fotoliul favorit? Să gătiÅ£i sau să faceÅ£i exerciÅ£ii? Indiferent dacă staÅ£i în picioare, aÅŸezat sau culcat, Samsung Magic Angle se asigură că filmul se află întotdeauna în centrul atenÅ£iei ÅŸi că dvs. staÅ£i tot timpul comod. Acest lucru înseamnă că, mulÅ£umită administrării unghiurilor de vizualizare în 5 moduri, din orice unghi veÅ£i privi monitorul Samsung vă veÅ£i bucura de o experienţă vizuală completă ÅŸi de o claritate excepÅ£ională a imaginilor. ÎncepeÅ£i să vizionaÅ£i filmele preferate ÅŸi conÅ£inutul multimedia bucurându-vă de un confort total ÅŸi fără restricÅ£ii, mulÅ£umită Magic Angle.

Caracteristici tehnice Monitor LCD LED 20 Samsung S20A300N s20a300n
Altele Dimensiuni (W x H x D mm): 638,6 x 485,4 x 232,8 mm
Greutate (Kg): 5,2 kg
Putere consumata (W): 43,8 W
Stand-by: 3,4 W
Display Contrast: Mega Contrast
Timp de raspuns: 5
Tip display: LED
Diagonala: 20 inch (50.8cm)
Intensitate luminoasa 250cd/mp
Unghi maxim vizibilitate orizontala/verticala (grade): 170 / 160
Rezolutie optima: 1600 x 900
Reproducere culori (milioane): 16.7M
Imagine Semnal intrare: D-sub
Conectivitate Interfata: D-SUB
Plug & Play: DDC 2B
Facilitati Tuner TV: nu
Functii: Eco Saving
Multi Screen S/W
Samsung MagicAngle
Samsung MagicBright
Samsung MagicColour
Off Timer
MagicTune
Customised Key
Image Size
OSD: Da
Altele: High Glossy Black
Energy Star 5.0
Montare pe perete Nu
Altele Dimensiuni (W x H x D mm): 478 x 365 x 177mm
Greutate (Kg): 2.1Kg
Putere consumata (W): 19 W
Stand-By: 0.3 W

Leave a Reply

Your email address will not be published.