Monitor LED 15.6 Asus MB169C+ Full HD IPS 5ms

imagine 0 Monitor LED 15.6 Asus MB169C+ Full HD IPS 5ms mb169c+
ASUS MB169C+ a fost proiectat pentru a vă ajuta să fiți mai productivi, în special atunci când lucrați permanent în deplasare. Acesta este primul monitor secundar din lume echipat cu o interfață USB Tip-C, fiind compatibil cu cele mai avansate laptop-uri și dispozitive de pe piață. Având un profil super-subțire, de doar 8.5mm, și cântărind doar 0.8kg — MB169C+ este de asemenea cel mai ușor monitor secundar cu diagonala de 15.6 inchi din lume.

Nu aveți nevoie decât de o singură conexiune USB Tip-C pentru alimentare și transmiterea de conținut video

MB169C+ este primul monitor secundar cu diagonala de 15.6 inchi din lume ce utilizează o interfață USB Tip-C unică, atât pentru alimentare cât și pentru transmiterea de conținut video de la dispozitivul vostru sursă. Astfel, veți utiliza mai puține cabluri și veți beneficia de un spațiu de lucru mai bine organizat. Conectorul reversibil USB Tip-C ușurează semnificativ procesul de conectare a dispozitivelor, evitând posibila defectare a cablului sau interfeței datorită conectării ”greșite” a acestora.

MB169C+ este compatibil cu toate dispozitivele ce suportă conexiuni DP Alternate (Alt) Mode sau DisplayPort™ via USB-C™, fără a necesita driver-e suplimentare.

Design modern, subțire și ultra-portabil

Scenariul optim de utilizare pentru MB169C+ este acela de monitor secundar atunci când efectuați prezentări pe două monitoare, acesta ajutându-vă să îndepliniți orice sarcină mult mai eficient. Cântărind doar 800 grame și având un profil ultra-subțire, cu o grosime de doar 8.5mm, monitorul este foarte ușor de transportat. Este compatibil cu sistemele de operare Windows 10 și Mac OS, ceea ce înseamnă că nu va mai trebui să vă faceți probleme legate de descărcarea și instalarea de driver-e.

Carcasa de protecție ASUS Smart Case previne defecțiunile accidentale cauzate în timpul transportului, astfel încât monitorul poate fi transportat cu ușurință într-o geantă sau rucsac. Carcasa joacă de asemenea rolul de suport ajustabil cu 3 poziții diferite, astfel încât veți putea maximiza nivelul de flexibilitate al oricărei stații de lucru.

Extinde-ți suprafața ecranului cu ajutorul unui ecran IPS cu unghiuri largi de vizualizare

MB169C+ este echipat cu un afișaj Full HD IPS pentru a vă oferi o rezoluție extraordinară, de 1920 x 1080 pixeli, cu un nivel excelent de reproducere a culorilor. Unghiurile largi de vizualizare oferite de către tehnologia IPS vă oferă de asemenea un nivel superior de flexibilitate la extinderea ecranului, astfel încât acesta poate fi urmărit chiar și din poziții extreme fără ca acesta să afecteze calitatea culorilor.

Funcții exclusive ASUS pentru versatilitate suplimentară

Monitor cu Emisii Reduse de Lumină Albastră

Filtrul de Reducere a Emisiilor de Lumină Albastră de la ASUS vă protejează împotriva efectelor dăunătoare ale luminii albastre și oferă patru setări de intensitate diferite, ce pot fi accesate cu ușurință prin intermediul meniului afișat pe ecran (OSD). Tehnologia de Reducere a Emisiilor de Lumină Albastră de la ASUS vă ajută să vă protejați ochii prin reducerea emisiilor de lumină albastră cu până la 70%.

Nivel de Intensitate Filtru de Lumină Albastră

Tehnologie de Eliminare a Tremurului de Imagine

A venit momentul să uitați de oboseala ochilor. Designo MB169C+ este echipat cu Tehnologie de Eliminare a Tremurului de Imagine certificată TÜV Rheinland, ce are rolul de a reduce tremurul în vederea asigurării unei experiențe de vizionare cât mai confortabile. Această tehnologie ajută la reducerea tremurului imaginilor și asigurarea unei experiențe de vizualizare foarte confortabile. Tehnologia ajută la reducerea nivelului de stress asupra ochilor, precum și a altor posibile afecțiuni, mai ales atunci când petreceți ore întregi în fața ecranului urmărind clipurile video favorite.

Cu Tehnologie de Eliminare a Tremurului de Imagine  Fără Tehnologie de Eliminare a Tremurului de Imagine

QuickFit Virtual Scale*

ASUS QuickFit Virtual Scale vă permite să beneficiați de funcționalitate suplimentară oferită de către un aliniament afișat pe ecran, ce are rolul de a vă ajuta să previzualizați fotografii și documente la dimensiunile lor reale înainte de a le imprima, toate acestea fiind realizate printr-o apăsare a unei taste de acces rapid.

* tehnologie în curs de patentare

GamePlus

ASUS GamePlus vă îmbunătățește experiența în jocuri cu ajutorul unor opțiuni de ținte suplimentare în jocuri, precum și a unei funcții de cronometru. Beneficiați astfel de patru opțiuni de ținte diferite, perfecte pentru orice tip de jocuri; în același timp, un cronometru măsoară timpul scurs – o funcție deosebit de utilă în special în cazul jocurile de strategie în timp real.

Dispozitive compatibile
 

  •     Notebook ASUS G752 (diagonala de 17.3 inchi)
  •    Notebook ASUS UX501VW (diagonala de 15.6-inch)
  •    Apple MacBook (diagonala de 12 inch)
  •    Chromebook Pixel 2

Plăci de bază compatibile
 

  •     Placa de bază ASUS Maximus VIII Extreme
  •    Placa de bază ASUS Z170-Premium

 

Cumpara Monitor LED 15.6 Asus MB169C+ Full HD IPS 5ms ieftin

Caracteristici tehnice Monitor LED 15.6 Asus MB169C+ Full HD IPS 5ms mb169c+
Display Contrast: 700 : 1
Rezolutie optima: 1920×1080
Tip display: LED
Tip Panel: IPS
Timp de raspuns: 5
Diagonala: 15.6 inch (39.6 cm)
Intensitate luminoasa 220 cd/mp
Dimensiune punct (mm): 0.179 mm
3D: Fara 3D
Conectivitate Conectivitate: 1 x USB 3.1 Type-C
Facilitati Tuner TV: nu
Boxe integrate: Fara Boxe
Standarde: BSMI, CB, CCC, CE, C-Tick, CU, FCC, J-MOSS, KCC, PSE, RoHS, UkrSEPRO, UL/cUL, VCCI, WEEE, WHQL (Windows 10), RCM, TUV Flicker-free , TUV Low Blue Light, CU(EAC)
Accesorii incluse: ASUS Smart Case,Ghid de utilizare rapida,Cablu DisplayPortâ„¢ prin USB-Câ„¢
Altele: Butoane rapide: filtru de lumina albastra, QuickFit, buton trifunctional,Culoare: Argintiu/Negru,Aspect: 16:9
Altele Dimensiuni (W x H x D mm): 379 x 236 x 8.5 mm
Greutate (Kg): 0.8 Kg
Putere consumata (W): Putere absorbita (Uzual): <7W

Nota: Fotografia produsului Monitor LED 15.6 Asus MB169C+ Full HD IPS 5ms are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
imagine 1 Monitor LED 15.6 Asus MB169C+ Full HD IPS 5ms mb169c+imagine 2 Monitor LED 15.6 Asus MB169C+ Full HD IPS 5ms mb169c+imagine 3 Monitor LED 15.6 Asus MB169C+ Full HD IPS 5ms mb169c+imagine 4 Monitor LED 15.6 Asus MB169C+ Full HD IPS 5ms mb169c+imagine 5 Monitor LED 15.6 Asus MB169C+ Full HD IPS 5ms mb169c+

One thought on “Monitor LED 15.6 Asus MB169C+ Full HD IPS 5ms”

Leave a Reply

Your email address will not be published.