Monitor LED 17 Philips 17S4LSB

imagine Monitor LED 17 Philips 17S4LSB 17s4lsb/00

SmartPower: Economisire a energiei cu până la 50%

SmartPower este o tehnologie inteligentă artificială care analizează dinamic conÅ£inutul imaginii de pe ecran pentru a obÅ£ine economii de energie. Intensitatea luminii de fundal poate fi controlată automat ÅŸi presetată de sistem, pentru a reduce consumul de energie cu până la 50% ÅŸi, implicit, a costurilor.

SmartPower
EPEAT Gold

EPEAT Gold asigură cel mai redus impact asupra mediului

Monitoarele Philips certificate EPEAT GOLD asigură protecÅ£ie pentru sănătatea oamenilor ÅŸi mediu ÅŸi sunt extrem de eficiente din punct de vedere energetic, asigurând emisii reduse de gaze cu efect de seră care modifică climatul. Programul EPEAT ajută cumpărătorii să evalueze, compare ÅŸi selecteze monitoarele pe baza a 51 de criterii ecologice, acceptate de EPA SUA. Certificarea GOLD asigură faptul că cel puÅ£in 30% din plasticul utilizat este răşină din produse reciclate, care asigură minimizarea utilizării materialelor toxice ÅŸi periculoase. EPEAT Gold este valabil numai în regiunile în care Philips îÅŸi înregistrează produsul. Pentru starea înregistrării din Å£ara dvs., vizitaÅ£i www.epeat.net.

Conţinut zero de mercur

Monitoarele Philips cu iluminare de fundal cu LED-uri nu conÅ£in mercur, una dintre cele mai toxice substanÅ£e naturale, care afectează oamenii ÅŸi animalele. Acest lucru permite obÅ£inerea unui afiÅŸaj ecologic pe întregul ciclu de viaţă, de la fabricare până la scoaterea din uz.

Conţinut zero de mercur
TrueVision

TrueVision asigură imaginii de calitate de laborator

TrueVision utilizează o tehnologie patentată Philips cu algoritmi patentaÅ£i pentru testarea ÅŸi alinierea afiÅŸajului monitorului care oferă performanÅ£e de afiÅŸare de excepÅ£ie de 4 ori mai stringente decât cerinÅ£ele Windows RGB. Numai Phillips asigură că fiecare monitor care iese din fabrică este reglat fin cu acest proces pentru ca dvs. să beneficiaÅ£i de culori ÅŸi calitate a imaginii consistente.

SmartContrast redă detalii negre mai bogate îmbunătăţite

SmartContrast este o tehnologie Philips care analizează conÅ£inutul pe care îl afiÅŸaÅ£i, reglând automat culorile ÅŸi controlând intensitatea luminii de fundal pentru îmbunătăţirea dinamică a contrastului, în vederea obÅ£inerii celor mai bune imagini digitale ÅŸi clipuri video sau pentru jocurile în care sunt afiÅŸate nuanÅ£e întunecate. La selectarea modului Economic, contrastul este ajustat, iar iluminarea de fundal este reglată fin pentru afiÅŸarea precisă a aplicaÅ£iilor zilnice de birou ÅŸi pentru un consum redus de energie.

SmartContrast
SmartImage

Presetări SmartImage pentru setări de imagine uşor de optimizat

SmartImage este o tehnologie exclusivă Philips de vârf care analizează conÅ£inutul afiÅŸat pe ecran ÅŸi vă oferă o performanţă de afiÅŸare optimizată. Această interfaţă accesibilă vă permite să selectaÅ£i diferite moduri, precum Birou, Fotografie, Film, Joc, Economie etc., pentru a se potrivi aplicaÅ£iei utilizate. Pe baza selecÅ£iei, SmartImage optimizează dinamic contrastul, saturaÅ£ia culorilor, claritatea imaginilor ÅŸi a clipurilor video, pentru performanÅ£e de afiÅŸare de excepÅ£ie. OpÅ£iunea modului Economie vă oferă economii importante de energie. Totul în timp real, prin apăsarea unui singur buton!

SmartControl pentru reglare de performanţă simplă

Software PC pentru setări de afiÅŸare cu reglare fină performante. Philips oferă utilizatorilor două opÅ£iuni pentru reglarea setărilor afiÅŸajului. Fie navigaÅ£i prin meniul OSD cu mai multe niveluri cu ajutorul butoanelor de pe ecran, fie utilizaÅ£i software-ul Philips SmartControl pentru a regla uÅŸor diferitele setări pentru afiÅŸaj într-un mod familiar.

SmartControl pentru reglare simplă

Tehnologia cu LED-uri asigură consum scăzut şi culori naturale

LED-urile albe sunt dispozitive robuste, care produc o strălucire completă ÅŸi constantă mai rapid, economisind durata de pornire. LED-urile nu conÅ£in mercur, ceea ce permite procesul ecologic de reciclare ÅŸi scoatere din uz. LED-urile permit un control mai bun al luminii de fundal pentru LCD, rezultând un raport de contrast foarte înalt. De asemenea, oferă o reproducere superioară a culorilor datorită luminozităţii constante pe întregul ecran.

Ambalaj 100% reciclabil

„Philips se angajează să utilizeze materiale durabile, ecologice în gama sa de monitoare. Toate părÅ£ile din plastic ale carcasei, părÅ£ile metalice ale cadrului ÅŸi ambalajul sunt materiale 100% reciclabile. Pentru anumite modele utilizăm până la 65% componente din plastic reciclat. Respectarea cu stricteÅ£e a standardelor RoHS asigură reducerea substanÅ£ială sau eliminarea substanÅ£elor toxice precum plumbul, de exemplu. ConÅ£inutul de mercur a fost redus semnificativ în monitoarele cu iluminare de fundal CCFL ÅŸi eliminat complet din monitoarele cu iluminare de fundal cu LED-uri. VizitaÅ£i Philips @ http://www.asimpleswitch.com/global/ pentru a afla mai multe.

Carcasă fără PVC-BFR

Această carcasă de monitor Philips nu are agenţi ignifugi cu bromură şi clorură de polivinil (fără PVC-BFR)

Cumpara Monitor LED 17 Philips 17S4LSB ieftin

Caracteristici tehnice Monitor LED 17 Philips 17S4LSB 17s4lsb/00
Display Contrast: Raport contrast (uzual): 1.000:1
SmartContrast: 20.000.000:1
Timp de raspuns: 5
Tip display: LED
Diagonala: 17 inch (43.18cm)
Intensitate luminoasa 250 cd/mp
Unghi maxim vizibilitate orizontala/verticala (grade): 170º (H) / 160º (V), la C/R > 10
Dimensiune punct (mm): 0.264 x 0.264 mm
Rezolutie optima: 1280×1024
3D: Fara 3D
Reproducere culori (milioane): 16.7 M
Rata orizontala de refresh (KHz): 30 – 83 kHz
Rata verticala de refresh (Hz): 56 – 75 Hz
Imagine Semnal intrare: Digital,Analog
Conectivitate Interfata: DVI-D (digital, HDCP)
VGA (Analog)
Plug & Play: DDC/CI, Mac OS X, sRGB, Windows 8/7/Vista
Conectivitate: 1 x DVI D,1 x D Sub
Facilitati Tuner TV: nu
Boxe integrate: Fara Boxe
Functii: Caracteristici superioare imagine: SmartImage
OSD: Portugheză braziliană, Cehă, Olandeză, Română
Finlandeză, Franceză, Germană, Greacă, Maghiară
Italiană, Japonia, Coreeană, Poloneză, Portugheză
Rusă, Chineză simplificată, Spaniolă,
Suedeză, Chineză tradiţională, Turcă, Ucraineană
Standarde: BSMI, Siglă CE, cETLus, FCC, clasa B, GOST
SASO, SEMKO, TCO 6.0, TUV Ergo, TUV/GS, WEEE
Altele: Raport lungime/lăţime: 5:4
Blocare Kensington
ÃŽnclinare: -5/20 grad
Montare pe perete VESA: 100 x 100 mm
Altele Dimensiuni (W x H x D mm): cu suport: 367 x 393 x 194 mm
fără suport: 367 x 319 x 65 mm
Greutate (Kg): cu suport: 3.54 kg.
fără suport: 3.14 kg.
Putere consumata (W): 11.9W
Alimentare: 100 – 240V AC, 50 – 60 Hz

Nota: Fotografia produsului Monitor LED 17 Philips 17S4LSB are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.

Leave a Reply

Your email address will not be published.