Monitor LED 19 Philips 19b4lpcb00 Cu Boxe Black

imagine Monitor LED 19 Philips 19b4lpcb00 Cu Boxe Black 19b4lpcb/0019 PHILIPS LED 19B4LPCB/00, 5:4, 1280×1024, 5 ms, 250cd/mp, 1000:1 (DCR 20.000.000:1), 170/160, VGA, DVI, USB, Boxe 2×1.5W, Black

PowerSensor ajuta la economisirea cu până la 80% din factura de energie electrică

PowerSensor este un 'senzor pentru persoane' integrat care transmite ÅŸi primeÅŸte semnale infraroÅŸii inofensive pentru a determina dacă utilizatorul este prezent ÅŸi reduce automat luminozitatea monitorului când utilizatorul pleacă de la birou, reducând costurile de energie cu până la 80 % ÅŸi prelungind durata de viaţă a monitorului.

Tehnologia cu LED-uri asigură culori naturale

LED-urile albe sunt dispozitive robuste, care produc o strălucire completă ÅŸi constantă mai rapid, economisind durata de pornire. LED-urile nu conÅ£in mercur, ceea ce permite procesul ecologic de reciclare ÅŸi scoatere din uz. LED-urile permit un control mai bun al luminii de fundal pentru LCD, rezultând un raport de contrast foarte înalt. De asemenea, oferă o reproducere superioară a culorilor datorită luminozităţii constante pe întregul ecran.

SmartErgoBase permite reglări ergonomice simple

SmartErgoBase este o bază de monitor ce permite reglarea ergonomică a ecranului ÅŸi simplifică gestionarea cablurilor. Posibilităţile de reglare a înălÅ£imii, înclinării ÅŸi rotirii permit obÅ£inerea rapidă a poziÅ£iei de lucru perfecte. Sistemul elimină solicitările fizice din timpul unei zile de lucru ÅŸi permite gestionarea cablurilor, reducând „păienjeniÅŸul” de cabluri ÅŸi păstrând aspectul profesional al biroului.

ÎnălÅ£ime mică între ramă ÅŸi masă pentru confort maxim la citire

Monitorul Philips, mulÅ£umită bazei SmartErgoBase avansate, poate fi coborât până la nivelul biroului pentru un unghi de vizualizare confortabil. ÎnălÅ£imea mică între masă ÅŸi ramă este soluÅ£ia perfectă dacă utilizaÅ£i ochelari cu lentile bifocale, trifocale sau progresive pentru lucrul la calculator. În plus, permite utilizatorilor cu diferenÅ£e mari de înălÅ£ime să utilizeze monitorul la unghiul ÅŸi setările de înălÅ£ime preferate, reducând oboseala.

Hub USB cu 2 porturi pentru conexiuni uÅŸoare

Hub-ul USB permite utilizatorilor să îÅŸi conecteze uÅŸor dispozitivele multimedia de tip plug and play, precum dispozitivele de memorie USB, camerele, dispozitivele portabile cu hard disc, camerele Web, PDA-urile, imprimantele ÅŸi multe alte dispozitive cu o conexiune USB disponibilă. Hub-ul USB 2.0 poziÅ£ionat convenabil pe monitor permite trecerea semnalelor USB 2.0 către computer. ReÅ£ineÅ£i că numeroase dispozitive, precum camerele ÅŸi dispozitivele HDD, pot necesita alimentare independentă, deoarece au cerinÅ£e de alimentare mai ridicate decât poate asigura portul USB al monitorului.

Presetări SmartImage pentru setări de imagine uşor de optimizat

SmartImage este o tehnologie exclusivă Philips de vârf care analizează conÅ£inutul afiÅŸat pe ecran ÅŸi vă oferă o performanţă de afiÅŸare optimizată. Această interfaţă accesibilă vă permite să selectaÅ£i diferite moduri, precum Birou, Fotografie, Film, Joc, Economie etc., pentru a se potrivi aplicaÅ£iei utilizate. Pe baza selecÅ£iei, SmartImage optimizează dinamic contrastul, saturaÅ£ia culorilor, claritatea imaginilor ÅŸi a clipurilor video, pentru performanÅ£e de afiÅŸare de excepÅ£ie. OpÅ£iunea modului Economie vă oferă economii importante de energie. Totul în timp real, prin apăsarea unui singur buton!

TrueVision asigură imaginii de calitate de laborator

TrueVision utilizează o tehnologie patentată Philips cu algoritmi patentaÅ£i pentru testarea ÅŸi alinierea afiÅŸajului monitorului care oferă performanÅ£e de afiÅŸare de excepÅ£ie de 4 ori mai stringente decât cerinÅ£ele Windows RGB. Numai Phillips asigură că fiecare monitor care iese din fabrică este reglat fin cu acest proces pentru ca dvs. să beneficiaÅ£i de culori ÅŸi calitate a imaginii consistente.

65% materiale plastice reciclate cu TCO Edge

Certificarea TCO Edge este acordată produselor care ies din programele de etichetare ecologice existente. CerinÅ£ele TCO peste standarde certifică suplimentar, că printre alte cerinÅ£e, produsul utilizează minim 65% materiale plastice reciclate, este eficient energetic, utilizează un minim de materiale periculoase, are ambalaj reciclabil 100% ÅŸi este creat pentru reciclare simplă. PuteÅ£i fi siguri că acest monitor Philips este un produs de ultimă generaÅ£ie, cel mai bun din clasa ICT, benefic pentru dvs. ÅŸi planetă deoarece vă ajută să faceÅ£i o achiziÅ£ie IT verde în mod responsabil!

Consum zero de energie cu comutatorul 0 waţi

La acÅ£ionarea comutatorului 0 waÅ£i, care este amplasat convenabil în partea din spate, puteÅ£i opri complet alimentarea c.a. a monitorului dvs. Rezultatul este consumul zero de energie reducând ÅŸi mai mult emisiile dvs. de carbon.

Boxe stereo integrate pentru multimedia

O pereche de boxe stereo de calitate înaltă integrate în monitor. Acestea pot fi vizibile frontal sau invizibile în partea inferioară, posterioară etc., în funcÅ£ie de model ÅŸi design.

Carcasă fără PVC-BFR

Această carcasă de monitor Philips nu are agenţi ignifugi cu bromură şi clorură de polivinil (fără PVC-BFR).

Cumpara Monitor LED 19 Philips 19b4lpcb00 Cu Boxe Black ieftin

Caracteristici tehnice Monitor LED 19 Philips 19b4lpcb00 Cu Boxe Black 19b4lpcb/00
Altele Dimensiuni (W x H x D mm): 565.4 x 403.05 x 219.3
Greutate (Kg): 4.64
Putere consumata (W): 24 W,
0.5 W (Stand-By)
Alimentare: 90~240 VAC, 50/60 Hz
Display Contrast: 1000:1,
20.000.000:1(DCR)
Timp de raspuns: 5
Tip display: LED backlit
Diagonala: 19 inch (48.26cm)
Intensitate luminoasa 250 cd / mp
Unghi maxim vizibilitate orizontala/verticala (grade): 170 / 160
Dimensiune punct (mm): 0,294
Rezolutie optima: 1280×1024
Reproducere culori (milioane): 16.7
Rata orizontala de refresh (KHz): 30 – 83
Rata verticala de refresh (Hz): 56 – 75
Imagine Semnal intrare: Analog
Conectivitate Compatibilitate: DDC/CI, Mac OS X,
sRGB, Windows 7/Vista/XP
Conectivitate: 2 x USB
Facilitati Tuner TV: nu
Boxe integrate: Cu Boxe
OSD: Engleză, Franceză, Germană, Italiană,
Portugheză, Rusă, Chineză simplificată, Spaniolă
Panou frontal: SmartImage, Volum, PowerSensor,
Meniu, Activare/Dezactivare
Standarde: BSMI, Siglă CE, FCC, clasa B,
GOST, SASO, SEMKO, TUV Ergo,
TUV/GS, UL/cUL, WEEE
Accesorii incluse: Cablu alimentare,
Ghid de configurare rapidă,
Manual pe CD incluse
Altele: PowerSensor, EnergyStar 5.0, EPEAT Gold*,
TCO edge, RoHS, TCO 5.2,
2 x 1,5 W
Montare pe perete VESA (100×100 mm)
Altele Dimensiuni (W x H x D mm): Cu suport: 404 x 394 x 227,
Fara suport: 404 x 347 x 55
Greutate (Kg): Cu suport: 4,84,
Fara suport: 3,03
Putere consumata (W): 19,2 (nominal), 12,6 (mod ECO), 0.1 (Stand-By)
Alimentare: 100-240 V CA, 50/60 Hz

Nota: Fotografia produsului Monitor LED 19 Philips 19b4lpcb00 Cu Boxe Black are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *