Monitor LED 19 Philips 19S4LMB Cu Boxe Black

imagine Monitor LED 19 Philips 19S4LMB Cu Boxe Black 19s4lmb/0019 LCD | 1280×1024, 5:4 | 250cd/m2 | Contrast: 1000:1 | SmartContrast: 20000000:1 | 170/160 (O/V) | 5ms | Intrare semnal: VGA (Analog), DVI-D (digital, HDCP), Boxe: 2x 1W, VESA 100 | negru | 19S4LMB/00

Tehnologia cu LED-uri asigură culori naturale

LED-urile albe sunt dispozitive robuste, care produc o strălucire completă ÅŸi constantă mai rapid, economisind durata de pornire. LED-urile nu conÅ£in mercur, ceea ce permite procesul ecologic de reciclare ÅŸi scoatere din uz. LED-urile permit un control mai bun al luminii de fundal pentru LCD, rezultând un raport de contrast foarte înalt. De asemenea, oferă o reproducere superioară a culorilor datorită luminozităţii constante pe întregul ecran.

SmartErgoBase permite reglări ergonomice simple

SmartErgoBase este o bază de monitor ce permite reglarea ergonomică a ecranului ÅŸi simplifică gestionarea cablurilor. Posibilităţile de reglare a înălÅ£imii, înclinării ÅŸi rotirii permit obÅ£inerea rapidă a poziÅ£iei de lucru perfecte. Sistemul elimină solicitările fizice din timpul unei zile de lucru ÅŸi permite gestionarea cablurilor, reducând „păienjeniÅŸul” de cabluri ÅŸi păstrând aspectul profesional al biroului.

Presetări SmartImage pentru setări de imagine uşor de optimizat

SmartImage este o tehnologie exclusivă Philips de vârf care analizează conÅ£inutul afiÅŸat pe ecran ÅŸi vă oferă o performanţă de afiÅŸare optimizată. Această interfaţă accesibilă vă permite să selectaÅ£i diferite moduri, precum Birou, Fotografie, Film, Joc, Economie etc., pentru a se potrivi aplicaÅ£iei utilizate. Pe baza selecÅ£iei, SmartImage optimizează dinamic contrastul, saturaÅ£ia culorilor, claritatea imaginilor ÅŸi a clipurilor video, pentru performanÅ£e de afiÅŸare de excepÅ£ie. OpÅ£iunea modului Economie vă oferă economii importante de energie. Totul în timp real, prin apăsarea unui singur buton!

SmartPower: Economisire a energiei cu până la 50%

SmartPower este o tehnologie inteligentă artificială care analizează dinamic conÅ£inutul imaginii de pe ecran pentru a obÅ£ine economii de energie. Intensitatea luminii de fundal poate fi controlată automat ÅŸi presetată de sistem, pentru a reduce consumul de energie cu până la 50% ÅŸi, implicit, a costurilor.

TrueVision asigură imaginii de calitate de laborator

TrueVision utilizează o tehnologie patentată Philips cu algoritmi patentaÅ£i pentru testarea ÅŸi alinierea afiÅŸajului monitorului care oferă performanÅ£e de afiÅŸare de excepÅ£ie de 4 ori mai stringente decât cerinÅ£ele Windows RGB. Numai Phillips asigură că fiecare monitor care iese din fabrică este reglat fin cu acest proces pentru ca dvs. să beneficiaÅ£i de culori ÅŸi calitate a imaginii consistente.

ÎnălÅ£ime mică între ramă ÅŸi masă pentru confort maxim la citire

Monitorul Philips, mulÅ£umită bazei SmartErgoBase avansate, poate fi coborât până la nivelul biroului pentru un unghi de vizualizare confortabil. ÎnălÅ£imea mică între masă ÅŸi ramă este soluÅ£ia perfectă dacă utilizaÅ£i ochelari cu lentile bifocale, trifocale sau progresive pentru lucrul la calculator. În plus, permite utilizatorilor cu diferenÅ£e mari de înălÅ£ime să utilizeze monitorul la unghiul ÅŸi setările de înălÅ£ime preferate, reducând oboseala.

25% material reciclat cu EPEAT Gold

Monitoarele Philips certificate EPEAT GOLD asigură protecÅ£ie pentru sănătatea oamenilor ÅŸi mediu ÅŸi sunt extrem de eficiente din punct de vedere energetic, asigurând emisii reduse de gaze cu efect de seră care modifică climatul. Programul EPEAT ajută cumpărătorii să evalueze, compare ÅŸi selecteze monitoarele pe baza a 51 de criterii ecologice, acceptate de EPA SUA. Certificarea GOLD asigură faptul că cel puÅ£in 30% din plasticul utilizat este răşină din produse reciclate, care asigură minimizarea utilizării materialelor toxice ÅŸi periculoase. EPEAT Gold este valabil numai în regiunile în care Philips îÅŸi înregistrează produsul. Pentru starea înregistrării din Å£ara dvs., vizitaÅ£i www.epeat.net.

Comenzi tactile moderne

Comenzile tactile sunt inteligente, pictograme tactile ultrasensibile care înlocuiesc butoanele proeminente care permit utilizatorului să regleze monitorul conform necesităţilor. Sensibile la cea mai mică atingere, comenzile tactile conferă monitorului un aspect modern.

 

Boxe stereo integrate pentru multimedia

O pereche de boxe stereo de calitate înaltă integrate în monitor. Acestea pot fi vizibile frontal sau invizibile în partea inferioară, posterioară etc., în funcÅ£ie de model ÅŸi design.

 

Carcasă fără PVC-BFR

Această carcasă de monitor Philips nu are agenţi ignifugi cu bromură şi clorură de polivinil (fără PVC-BFR).

 

Ambalaj 100% reciclabil

Philips se angajează să utilizeze materiale durabile, ecologice în gama sa de monitoare. Toate părÅ£ile din plastic ale carcasei, părÅ£ile metalice ale cadrului ÅŸi ambalajul sunt materiale 100% reciclabile. Pentru anumite modele utilizăm până la 65% componente din plastic reciclat. Respectarea cu stricteÅ£e a standardelor RoHS asigură reducerea substanÅ£ială sau eliminarea substanÅ£elor toxice precum plumbul, de exemplu. ConÅ£inutul de mercur a fost redus semnificativ în monitoarele cu iluminare de fundal CCFL ÅŸi eliminat complet din monitoarele cu iluminare de fundal cu LED-uri. VizitaÅ£i Philips @ http://www.asimpleswitch.com/global/ pentru a afla mai multe.

Cumpara Monitor LED 19 Philips 19S4LMB Cu Boxe Black ieftin

Caracteristici tehnice Monitor LED 19 Philips 19S4LMB Cu Boxe Black 19s4lmb/00
Display Contrast: Raport contrast (uzual): 1.000:1,
SmartContrast: 20.000.000:1
Timp de raspuns: 5
Tip display: LED backlit
Diagonala: 19 inch (48.26cm)
Intensitate luminoasa 250 cd/mp
Unghi maxim vizibilitate orizontala/verticala (grade): 170 / 160
Dimensiune punct (mm): 0,294
Rezolutie optima: 1280×1024
Reproducere culori (milioane): 16.7
Rata orizontala de refresh (KHz): 30 – 83
Rata verticala de refresh (Hz): 56 – 75
Imagine Semnal intrare: Analog,Digital
Conectivitate Compatibilitate: Mac OS X,
Windows 7/Vista/XP
Plug & Play: DDC/CI,
sRGB
Conectivitate: 1 x DVI D,1 x Intrare audio PC,1 x Headphone
Facilitati Tuner TV: nu
Boxe integrate: Cu Boxe
Functii: SmartImage, Volum,
SmartPower, Meniu,
Activare/Dezactivare
OSD: 8 limbi
Standarde: BSMI, Siglă CE, FCC,
clasa B, GOST, SASO,
SEMKO, TCO 5.2, TUV Ergo,
TUV/GS, UL/cUL, WEEE
Accesorii incluse: Cablu alimentare,
Ghid de configurare rapidă,
Manual pe CD incluse
Altele: Blocare Kensington,
Montare VESA
Montare pe perete Montare VESA (100×100 mm)
Altele Dimensiuni (W x H x D mm): Cu suport: 404 x 394 x 227,
Fara suport: 404 x 347 x 55
Greutate (Kg): Cu suport: 4,84,
Fara suport: 3,03
Putere consumata (W): 18,48 (conform metodei de testare EnergyStar 5.0),
0,1 (Stand-By),
11,3 (Mod ECO)
Alimentare: 100-240VAC, 50-60Hz

Nota: Fotografia produsului Monitor LED 19 Philips 19S4LMB Cu Boxe Black are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *