Monitor LED 19 Samsung S19A300N.

imagine Monitor LED 19 Samsung S19A300N. s19a300n_resigilatProdus resigilat

Treceţi la nivelul următor cu Mega Dynamic Contrast.

Experimentaţi niveluri noi de culoare, strălucire şi calitate a imaginilor, cu ajutorul celei mai noi tehnologii Mega Dynamic Contrast. Monitoarele SA300 oferă imagini atât de realiste încât vor transforma întreaga dvs. experienţă de vizionare. Dotat cu un raport uimitor al contrastului de 5000000:1, cel mai mare disponibil în prezent, monitorul SA300 se asigură că tonurile de negru sunt cele mai întunecate şi culorile (cu tonuri de alb impecabil) sunt cele mai strălucitoare. Veţi remarca imediat imaginea de claritatea cristalului şi intensitatea sa incredibilă. Este asemenea unei explozii de culori, astfel încât alte ecrane par şterse în comparaţie cu acesta. Duceţi plăcerea vizualizării la un alt nivel cu Samsung Mega Dynamic Contrast Ratio şi bucuraţi-vă de conţinutul multimedia cu profesionalismul pe care îl merită.

Controlaţi luminozitatea, conservaţi energia.

Economisirea ecologică este uşoară. Ajustează luminozitatea monitorului Samsung în funcţie de câtă energie doriţi să economisiţi. Datorită celor trei moduri de economisire a energiei (50%, 25% şi Economisire energie oprită), puteţi într-adevăr să reglaţi monitorul astfel încât să satisfacă nevoile dvs. Angajamentul Samsung faţă de economisirea energiei este menit să vă ajute pe dvs. şi mediul, iar cu până la 50% economie de consum veţi modifica pozitiv urmele pe care le lăsaţi asupra mediului. Economisiţi energie fără efort şi preluaţi controlul cu economisirea ecologică.

Percepeţi imaginile aşa cum doriţi cu ajutorul unghiurilor de vizualizare largi.

Cum vă place să urmăriţi filmele? Vă place să staţi întins pe canapea? Să staţi în fotoliul favorit? Să gătiţi sau să faceţi exerciţii? Indiferent dacă staţi în picioare, aşezat sau culcat, Samsung Magic Angle se asigură că filmul se află întotdeauna în centrul atenţiei şi că dvs. staţi tot timpul comod. Acest lucru înseamnă că, mulţumită administrării unghiurilor de vizualizare în 5 moduri, din orice unghi veţi privi monitorul Samsung vă veţi bucura de o experienţă vizuală completă şi de o claritate excepţională a imaginilor. Începeţi să vizionaţi filmele preferate şi alt conţinut multimedia bucurându-vă de un confort total şi fără restricţii, mulţumită Magic Angle.

Caracteristici tehnice Monitor LED 19 Samsung S19A300N. s19a300n_resigilat
Altele Dimensiuni (W x H x D mm): Produs cu suport (mm): 529 x 384 x 174 mm,
Produs fara suport (mm): 529 x 345 x 38 mm
Greutate (Kg): Produs cu suport (kg): 3,24 kg,
Produs fara suport (kg): 3,0 kg
Putere consumata (W): Mod pornit: 25,6 W (nominal) / 34 W (max)
Display Contrast: Mega Contrast
Timp de raspuns: 5
Tip display: LED
Diagonala: 19 inch (48.26cm)
Intensitate luminoasa 250cd/mp
Unghi maxim vizibilitate orizontala/verticala (grade): 170/160
Rezolutie optima: 1366×768
Reproducere culori (milioane): 16.7
Imagine Semnal intrare: D-sub
Conectivitate Plug & Play: DDC 2B
Conectivitate: D-sub
Facilitati Functii: Eco Saving
Multi Screen S/W
Samsung MagicAngle
Samsung MagicBright3
Samsung MagicColor
Off Timer
MagicTune
Customized Key
Image Size
Standarde: Energy Star 5.0
Altele: Mac compatibility
Altele Dimensiuni (W x H x D mm): Cu stand: 445 X 348 X 177
Fara stand: 445 X 273 X 53
Greutate (Kg): 2.5
Putere consumata (W): 19W

Leave a Reply

Your email address will not be published.


Monitor LED 19 Samsung S19A300N

imagine Monitor LED 19 Samsung S19A300N s19a300n

Treceţi la nivelul următor cu Mega Dynamic Contrast.

ExperimentaÅ£i niveluri noi de culoare, strălucire ÅŸi calitate a imaginilor, cu ajutorul celei mai noi tehnologii Mega Dynamic Contrast. Monitoarele SA300 oferă imagini atât de realiste încât vor transforma întreaga dvs. experienţă de vizionare. Dotat cu un raport uimitor al contrastului de 5000000:1, cel mai mare disponibil în prezent, monitorul SA300 se asigură că tonurile de negru sunt cele mai întunecate ÅŸi culorile (cu tonuri de alb impecabil) sunt cele mai strălucitoare. VeÅ£i remarca imediat imaginea de claritatea cristalului ÅŸi intensitatea sa incredibilă. Este asemenea unei explozii de culori, astfel încât alte ecrane par ÅŸterse în comparaÅ£ie cu acesta. DuceÅ£i plăcerea vizualizării la un alt nivel cu Samsung Mega Dynamic Contrast Ratio ÅŸi bucuraÅ£i-vă de conÅ£inutul multimedia cu profesionalismul pe care îl merită.

Controlaţi luminozitatea, conservaţi energia.

Economisirea ecologică este uÅŸoară. Ajustează luminozitatea monitorului Samsung în funcÅ£ie de câtă energie doriÅ£i să economisiÅ£i. Datorită celor trei moduri de economisire a energiei (50%, 25% ÅŸi Economisire energie oprită), puteÅ£i într-adevăr să reglaÅ£i monitorul astfel încât să satisfacă nevoile dvs. Angajamentul Samsung faţă de economisirea energiei este menit să vă ajute pe dvs. ÅŸi mediul, iar cu până la 50% economie de consum veÅ£i modifica pozitiv urmele pe care le lăsaÅ£i asupra mediului. EconomisiÅ£i energie fără efort ÅŸi preluaÅ£i controlul cu economisirea ecologică.

Percepeţi imaginile aşa cum doriţi cu ajutorul unghiurilor de vizualizare largi.

Cum vă place să urmăriÅ£i filmele? Vă place să staÅ£i întins pe canapea? Să staÅ£i în fotoliul favorit? Să gătiÅ£i sau să faceÅ£i exerciÅ£ii? Indiferent dacă staÅ£i în picioare, aÅŸezat sau culcat, Samsung Magic Angle se asigură că filmul se află întotdeauna în centrul atenÅ£iei ÅŸi că dvs. staÅ£i tot timpul comod. Acest lucru înseamnă că, mulÅ£umită administrării unghiurilor de vizualizare în 5 moduri, din orice unghi veÅ£i privi monitorul Samsung vă veÅ£i bucura de o experienţă vizuală completă ÅŸi de o claritate excepÅ£ională a imaginilor. ÎncepeÅ£i să vizionaÅ£i filmele preferate ÅŸi alt conÅ£inut multimedia bucurându-vă de un confort total ÅŸi fără restricÅ£ii, mulÅ£umită Magic Angle.

(more…)

One thought on “Monitor LED 19 Samsung S19A300N”

  1. Sunt foarte multumit de acest monitor, se observa clar diferenta de contraste si luminozitate fata de cele lcd. Multumesc Cel.ro pentru acest produs.

Leave a Reply

Your email address will not be published.