Monitor LED 19.5 BenQ GL2023A

imagine Monitor LED 19.5 BenQ GL2023A 9h.la1lb.q8e

 

 

Imagine de cristal
LED tehnologie ultra-performantă

După lansarea primului monitor LED din lume, BenQ – liderul în domeniul monitoarelor LED – ia iniÅ£iativa cu o a doua generaÅ£ie de monitoare LED Seria GL pentrul uzul casnic ÅŸi birouri! Construit cu combinaÅ£ia de vis LED ÅŸi display  Seria GL va aduce o nouă experienÅ£a vizuală prin culori vii, un negru profund, contrast mai mare ÅŸi detalii fine.

 

Contrast Dinamic Ultra-ridicat de 12M:1 pentru o adâncime de culoare de neegalat ÅŸi o înaltă definiÅ£ie a imaginilor

Monitorul GL2023A beneficiază de un raport de contrast dinamic ultra-ridicat de 12M:1 pentru a spori profunzimea culorilor ÅŸi definiÅ£ia imaginilor întunecate sau care implică mobilitate complexă. Tot ce veÅ£i vedea pe ecranul monitorului, de la albul cel mai luminos la cel mai întunecat negru, va fi perfect prezentat pentru ca dvs. să beneficiaÅ£i de cele mai clare ÅŸi calitative imagini atunci când urmăriÅ£i filme sau vă angajaÅ£i în jocuri video.

  BenQ LED Monitors   Conventional LED Monitors  

 

Timp de raspuns performant

Bucura-te de imagini fara umbre sau intarzieri cu un timp de raspuns de 5ms

  Others   BenQ  

Tehnologia Senseye®

ExperimentaÅ£i cele mai naturale culori oferite de Senseye® 3 Visual Solution Human Vision Technology. Cu ajutorul celor 6 moduri de calibrare pre-definite, Senseye® 3 oferă cea mai bună calitate pentru fiecare dintre modurile afiÅŸate: Standard, Filme, Jocuri, Foto, sRGB, Text si Eco – cu Modul Eco special gândit pentru a economisi energie dar ÅŸi bani.

 

Conventional LED Monitors
BenQLED Monitors
 

* In comparison with G925HDA and when speakers are power off

 

Economisiţi energie pentru a vă bucura de costuri mai scăzute

Ecran eficient energetic oferă o reducere a consumului de curent cu 14.3% ÅŸi în modul Eco poate ajunge la 39.3%

Compatibil Windows® 8 and Windows7 ®

GL2023A este certificat Windows® 8 ÅŸi Windows® 7 ÅŸi este pe deplin compatibil cu schema de culori a amblelor sisteme de operare. La conectarea monitorului GL2023A la computerul tău, sistemul de operare Windows® 8 sau Windows 7 îl va recunoaÅŸte instantaneu, făcând ca setarea ÅŸi conectarea să fie făcută fără niciun efort

Eticheta ecoFACTS

Eticheta ecoFACTS îÅ£i poate spune cât de prietenoase cu mediu sunt produsele BenQ!

Dezvoltând produse eco-friendly, BenQ nu numai că se conformează pasiv reglementarilor verzi internationale dar ÅŸi produce în mod activ produse eco-friendly !

ecoFACTS arată că BenQ se implică activ în înlocuirea ÅŸi eliminarea materialelor periculoase, selectând cu mare atenÅ£ie materialele folosite, designul ambalajelor, economisirea energiei ÅŸi a tuturor aspectelor ecologice din timpul proiectării ÅŸi producÅ£iei produselor sale.

 

Mercury-free LED-backlit display

>85% recycled papers in packaging box

Eco-friendly ink printing in packaging box

BFR/PVC-free casing plastics

Energy Star Qualified

GL2023A respectă cerinÅ£ele ENERGY STAR® Ver. 6.0 pentru monitoarele de calculator. Acum te poÅ£i bucura de economia de energie ÅŸi de bani pe care le poÅ£i face. Åži nu în ultimul rând poÅ£i păstra pământul curat! 

Cumpara Monitor LED 19.5 BenQ GL2023A ieftin

Nota: Fotografia produsului Monitor LED 19.5 BenQ GL2023A are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.

Leave a Reply

Your email address will not be published.