Monitor LED 21.5 BenQ GW2250E

imagine Monitor LED 21.5 BenQ GW2250E gw2250e

 Calitate deosebita a imaginii Noua generatie de monitoare VA LED Dupa lansarea primului monitor VA LED din lume, Benq – liderul in domeniul monitoarelor LED – ia initiativa in a ne prezenta din Seria GW pentrul uzul casnic si birouri VA LED! Construit cu combinatia de vis LED si display VA, Seria GW va aduce o noua experienta vizuala prin culori vii, un negru profund, contrast mai mare si detalii fidele.

 

 

 

 

Imagine pefrectă cu Full HD 1080p 16:9

BenQ GW2250E suportă imagini Full HD 1080p în formatul 16:9  – acesta iÅ£i oferă detalii mai bogate ÅŸi culori mai realiste pentru o experienţă de afiÅŸare de neîntrecut.

Timp de răspuns performant

Timpul de răspuns de numai 4ms GTG vă va permite să vă bucuraÅ£i de imagini video foarte dinamice, fără efecte de întârziere sau alte inconveniente.

Tehnologia Senseye® 3 soluÅ£ia pentru utilizarea zilnică

Cu tehnologiei BenQ Senseye® Human Vision vizualizaÅ£i cele mai fidele colori din lume. Cu ajutorul celor ÅŸase tehnici brevetate BenQ pentru calibrarea imaginilor, tehnologia Senseye® 3 asigură cea mai bună calitate vizuală în fiecare din cele ÅŸase moduri de vizualizare predefinite – Standard, Film, Joc, Foto, sRGB ÅŸi Eco – cu Modul Eco special conceput pentru a reduce consumul de energie al monitorului ÅŸi a face economii băneÅŸti importante.

Compatibilitate Windows 7

GW2250E a trecut testul certificarii Windows® 7 ÅŸi este compatibil 100% cu sistemul de culori Windows® 7. Doar introduceti cablul monitorului în computer ÅŸi acesta îl va identifica imediat adaptându-ÅŸi setarile ÅŸi culorile.

ecoFACTS Label Eticheta ecoFACTS iţi poate spune cat de prietenoase cu mediu sunt produsele BenQ
Dezvoltarea de produse eco-friendly; BenQ nu numai că se conformează pasiv reglementarilor verzi internationale dar ÅŸi dezvoltă în mod activ produse eco-friendly !
ecoFAecoFACTS arată că BenQ se implică activ în înlocuirea ÅŸi eliminarea materialelor periculoase, selecÅ£ia cu mare atenÅ£ie a materialelor folosite, designul ambalajelor, economisirea energiei ÅŸi tuturor aspectelor ecologice din timpul proiectării ÅŸi producÅ£iei produselor sale.
  • Mercury-free LED-backlit display
  • >85% recycled papers in packaging box
  • Eco-friendly ink printing in packaging box
  • BFR/PVC-free casing plastics

Energy Star Qualified

GW2250E respectă cerinÅ£ele ENERGY STAR® Ver. 5.1 pentru monitoarele de calculator. Acum te poÅ£i bucura ÅŸi de economia de energie ÅŸi de bani pe care le poÅ£i face. Åži nu în ultimul rând poÅ£i păstra pământul curat! 

Cumpara Monitor LED 21.5 BenQ GW2250E ieftin

Caracteristici tehnice Monitor LED 21.5 BenQ GW2250E gw2250e
Display Contrast: Contrast nativ (real): 2000:1
Contrast Dinamic (Dynamic Contrast Ratio): 20Mil:1
Timp de raspuns: 4 gtg
Tip display: LED
Diagonala: 21.5 inch (54.6 cm)
Intensitate luminoasa 250 cd/mp
Unghi maxim vizibilitate orizontala/verticala (grade): 178 / 178
Dimensiune punct (mm): 0.248mm
Rezolutie optima: 1920×1080
Reproducere culori (milioane): 16.7 M
Temperatura culoare: Reddish
Normal
Bluish
User mode
Conectivitate Conectivitate: D-sub
DVI-D
Facilitati Tuner TV: nu
Functii: Senseye 3
AMA (Advance Motion Accelerator)
Compatibilitate Vista Premium
HDCP
OSD: 17 lang.
Altele: Format aspect: 16:9
Inclinare (jos/sus): -5/15
Securitate K Locker
Montare pe perete VESA: 100 x 100 mm
Altele Dimensiuni (W x H x D mm): 320 x 525 x 61 mm
Greutate (Kg): 3.7 kg.
Putere consumata (W): 25W (Based on Energy Star)
Alimentare: Alimentare electrică (90 – 264 CA)

Nota: Fotografia produsului Monitor LED 21.5 BenQ GW2250E are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.

Leave a Reply

Your email address will not be published.