Monitor LED 21.5 BenQ GW2255

imagine Monitor LED 21.5 BenQ GW2255 9h.la2lb.qpe

Imagine de cristal

VA LED tehnologie ultra-performantă

După lansarea primului monitor VA LED din lume, BenQ – liderul în domeniul monitoarelor LED – ia iniÅ£iativa cu o a doua generaÅ£ie de monitoare VA LED Seria GW pentrul uzul casnic ÅŸi birouri! Construit cu combinaÅ£ia de vis LED ÅŸi display VA, Seria GW va aduce o nouă experienÅ£a vizuală prin culori vii, un negru profund, contrast mai mare ÅŸi detalii fine.

Contrast nativ ultra-ridicat de 3000:1 pentru o adâncime de neegalat a culorilor ÅŸi o înaltă definiÅ£ie a imaginilor

GW2255  oferă un contrast nativ ultra ridicat de 3000:1 ÅŸi un contrast dinamic de 20Milioane :1 pentru a adăuga culoare profundă ÅŸi definită fotografiilor complexe ÅŸi întunecate, este perfect pentru a arăta cele mai clare imagini în timpul filmelor ÅŸi a jocurilor video de strategie.

  VA   Conventional  

Imagine pefrectă cu Full HD 1080p 16:9

BenQ GW2255  suportă imagini Full HD 1080p în formatul 16:9  – acesta iÅ£i oferă detalii mai bogate ÅŸi culori mai realiste pentru o experienţă de afiÅŸare de neîntrecut.

  Conventional   Full HD  

Timp de răspuns performant

Timpul de răspuns de numai 6ms GTG vă va permite să vă bucuraÅ£i de imagini video foarte dinamice, fără efecte de întârziere sau alte inconveniente.

  Others   BenQ  
 

Consum la putere maximă
Internet Browsing cu Eco Mod
Vizualizare de documente cu Eco Mod
Emailuri cu Eco Mod
Jocuri cu Eco Mod
 

Modul Eco îmbunataÅ£it pentru o cât mai bună economie de energie

Noile modificari aduse Modului Eco ajustează iluminarea din spate a panelului pentru a asigura cel mai luminos display cu cea mai mare economie de curent. Acest mod inteligent reduce cu cel puÅ£in 37% nivelul consumului când citiÅ£i documente, faceÅ£i browsing pe internet sau scrieÅ£i emailuri ÅŸi poate ajunge chiar la 44% când e vorba de jocuri.

Tehnologia Senseye® 3 soluÅ£ia pentru utilizarea zilnică

Cu tehnologiei BenQ Senseye® Human Vision vizualizaÅ£i cele mai fidele colori din lume. Cu ajutorul celor ÅŸase tehnici brevetate BenQ pentru calibrarea imaginilor, tehnologia Senseye® 3 asigură cea mai bună calitate vizuală în fiecare din cele ÅŸase moduri de vizualizare predefinite – Standard, Film, Joc, Foto, sRGB ÅŸi Eco – cu Modul Eco special conceput pentru a reduce consumul de energie al monitorului ÅŸi a face economii băneÅŸti importante.

Compatibil Windows® 8 and Windows®

GW2255 este certificat Windows® 8 ÅŸi Windows® 7 ÅŸi este pe deplin compatibil cu schema de culori a amblelor sisteme de operare. La conectarea monitorului GW2255  la computerul tău, sistemul de operare Windows® 8 sau Windows 7 îl va recunoaÅŸte instantaneu, făcând ca setarea ÅŸi conectarea să fie făcută fără niciun efort

ecoFACTS Eticheta

Eticheta ecoFACTS iţi poate spune cat de prietenoase cu mediu sunt produsele BenQ
Dezvoltarea de produse eco-friendly; BenQ nu numai că se conformează pasiv reglementarilor verzi internationale dar ÅŸi dezvoltă în mod activ produse eco-friendly !
ecoFAecoFACTS arată că BenQ se implică activ în înlocuirea ÅŸi eliminarea materialelor periculoase, selecÅ£ia cu mare atenÅ£ie a materialelor folosite, designul ambalajelor, economisirea energiei ÅŸi tuturor aspectelor ecologice din timpul proiectării ÅŸi producÅ£iei produselor sale.

Mercury-free LED-backlit display

>85% recycled papers in packaging box

Eco-friendly ink printing in packaging box

BFR/PVC-free casing plastics

Energy Star Qualified

GW2255  respectă cerinÅ£ele ENERGY STAR® Ver. 5.2 pentru monitoarele de calculator. Acum te poÅ£i bucura ÅŸi de economia de energie ÅŸi de bani pe care le poÅ£i face. Åži nu în ultimul rând poÅ£i păstra pământul curat! 

Cumpara Monitor LED 21.5 BenQ GW2255 ieftin

Nota: Fotografia produsului Monitor LED 21.5 BenQ GW2255 are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.

One thought on “Monitor LED 21.5 BenQ GW2255”

Leave a Reply

Your email address will not be published.