Monitor LED 21.5 Benq GW2280E Full HD HDMI Boxe Negru

imagine 0 Monitor LED 21.5 Benq GW2280E Full HD HDMI Boxe Negru gw2280e

Productivitate optimizată și stil de viață simplificat

Proiectat pentru o simplitate frumoasă, monitorul BenQ BenQ GW2280 de 22 “combină ramele ultra subțire cu o gestionare ascunsă a cablurilor. Completând tehnologia exclusivă Eye-Care ™ de la BenQ cu tehnologie de lumină albastră și performanțe fără pâlpâire pentru un confort sporit de vizionare, tehnologia Brightness Intelligence de la industrie oferă detalii deosebite în orice mediu de iluminare ambientală. Construit cu combinația de vis de LED-uri cu panou VA, GW2480 este obligat să aducă o nouă experiență vizuală și bucurie pentru tine cu culori autentice autentice, negru mai profund, contrast mai mare și detalii mai clare.

Design subțire, elegant și sofisticat

Modelul GW2280 vine cu un design elegant și sofisticat, care oferă un nivel ridicat de eleganță, contribuind în același timp la creșterea productivității globale. Impuscat de textura de gravura premium și de baza sculptată, GW2280 rezistă la finele zgârieturilor și elimină marginile exterioare pentru un aspect curat și funcțional. În plus, panoul de la marginea la extremitate, cu rame ultra subțire, poate completa orice decor modern. Pentru a asigura un aspect mai curat, GW2280 oferă un sistem invizibil de gestionare a cablului pentru a ascunde cu ușurință toate firele din interiorul suportului monitorului.

Textură

Textura superioară rezistă la finele zgârieturi cu o atingere luxoasă.

Bază sculptată

Grație profilului de bază sculptat , elimină marginile exterioare pentru o atracție curată funcțională.

Design ultra-subțire

GW2280 oferă un panou vizual extrem de spectaculos, cu rame ultra subțire și profil elegant, care completează frumos orice decor modern.

Sistem de management al cablurilor

Sistemul de management al cablului invizibil ascunde cu atenție toate firele din interiorul suportului monitorului pentru aspectul cel mai curat.

Brilliant Picture Quality

3000: 1 Ultra-High Contrast nativ pentru adâncime și definiție

Ultra-mare contrastul nativ 3000: 1, 3x mai mare decât panourile standard, adaugă adâncime și definiție de culoare uimitoare la imagini complexe întunecate, cu subtilitate și claritate deosebite. Contrastul nativ de înaltă permite, de asemenea, contrastul dinamic infinit să depășească cu mult așteptările cele mai mari.

Unghiuri de vizualizare de 178 ° / 178 °

Tehnologia panoului vertical VA (Aliniament vertical) oferă culori autentice autentice și detalii ultra-ascuțite din stânga, din dreapta, deasupra și dedesubt, cu unghiuri de vizualizare de 178 ° / 178 ° pentru o experiență de vizionare de neegalat.

Afișaj color pe 8 biți

Cu abilitatea de a face simultan 16,7 milioane de nuanțe de culoare, vă puteți aștepta la culori adevărate, tranziții matase și o calitate impecabilă a imaginii. BenQ Exclusive Eye-Care Technology

Caring for Your Eyes

BenQ Exclusive Eye-Care Technology

Tehnologiile exclusiviste de îngrijire a ochilor BenQ reduc oboseala ochilor pentru confortul utilizatorilor, productivitate sporită și siguranță la locul de muncă în timpul utilizării extinse.

Certificarea TÜV Rheinland

Monitoarele BenQ pentru ochi sunt certificate de TÜV Rheinland, lider mondial în certificarea tehnică și de siguranță, pentru performanța High Contrast 3000: 1, Flicker-Free, Low Blue Light și Brightness Intelligence, care beneficiază cu adevărat viziunea umană. Prima marcă a monitorilor Eye-Care din lume, BenQ se angajează să protejeze sănătatea viziunii în prim-planul confortului și plăcerii de a viziona acest adaos permanent la linia de produse monitorizate.

Tehnologie de inteligență a luminozității

Brightness Intelligence Technology (B.I.Tech.) Optimizează performanța afișajului pentru muncă și redare, protejându-vă viziunea cu o calitate superbă a imaginii.

Optimizarea conținutului optim pentru imagine

Tehnologia de inteligență a luminozității (B.I.Tech.) Detectează intensitatea conținutului pentru a evita supraexpunerea scenelor luminoase în timp ce intensifică zonele întunecate pentru a menține vizibilitatea clară.

Tehnologia de inteligență a luminozității (B.I.Tech.) monitorizează lumina ambientală în mediul dvs. de vizualizare și ajustează în mod activ luminozitatea ecranului pentru a obține cea mai confortabilă experiență de vizionare posibilă.

Lumină slabă albastră

Tehnologia propriu-zisă BenQ Low Light Light filtrează lumina albastră periculoasă, reducând în mod eficient oboseala ochilor și iritarea.

Tehnologie flicker-free

Tehnologia exclusivă BenQ Flicker-free elimină pâlpâirea dăunătoare a LCD-urilor tradiționale pentru a preveni oboseala și deteriorarea vederii.

Multimedia Enjoyment

Incorporat cu 2 porturi HDMI, utilizatorii se pot bucura de distracția multimedia prin comutarea cu ușurință între două surse media fără conectare dificilă și conectare cu GW2280.

Cumpara Monitor LED 21.5 Benq GW2280E Full HD HDMI Boxe Negru ieftin

Caracteristici tehnice Monitor LED 21.5 Benq GW2280E Full HD HDMI Boxe Negru gw2280e
Altele Dimensiuni (W x H x D mm): 620.2 x 443.8 x 250 mm
Putere consumata (W): 28W
Display Rezolutie optima: 2560 x 1080
Tehnologie display: LED
Tip Panel: VA
Timp de raspuns: 5
Diagonala: 21.5 inch (54.6 cm)
Intensitate luminoasa 178/178 grade
Unghi maxim vizibilitate orizontala/verticala (grade): 178/178 grade
Contrast: Tipic: 3000:1
Touchscreen: Fara Touchscreen
Imagine Semnal intrare: Analog,Digital
Conectivitate Conectivitate: 2 x HDMI,1 x VGA,1x Jack 3.5 mm
Facilitati Tuner TV: nu
Boxe integrate: Cu Boxe
Montare pe perete 100 x 100 mm VESA
Altele Dimensiuni (W x H x D mm): 489.5 x 391.6 x 183 mm

Nota: Fotografia produsului Monitor LED 21.5 Benq GW2280E Full HD HDMI Boxe Negru are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
imagine 1 Monitor LED 21.5 Benq GW2280E Full HD HDMI Boxe Negru gw2280eimagine 2 Monitor LED 21.5 Benq GW2280E Full HD HDMI Boxe Negru gw2280eimagine 3 Monitor LED 21.5 Benq GW2280E Full HD HDMI Boxe Negru gw2280eimagine 4 Monitor LED 21.5 Benq GW2280E Full HD HDMI Boxe Negru gw2280e

2 thoughts on “Monitor LED 21.5 Benq GW2280E Full HD HDMI Boxe Negru”

Leave a Reply

Your email address will not be published.