Monitor LED 21.5 Philips 223V7QDSB Full HD 4ms IPS

imagine 0 Monitor LED 21.5 Philips 223V7QDSB Full HD 4ms IPS 223v7qdsb/00

Tehnologie extralată IPS LED pentru acurateţea culorilor şi a imaginii

Tehnologie extralată IPS LED pentru acurateţea culorilor şi a imaginii

Afişajele IPS utilizează o tehnologie avansată care vă oferă unghiuri extralargi de vizionare de 178/178 de grade, făcând posibilă vizualizarea din aproape orice unghi a afişajului. Spre deosebire de panourile TN standard, afişajele IPS vă oferă imagini remarcabil de clare în culori vii, ceea ce le face ideale nu numai pentru vizualizarea de fotografii, filme şi pentru navigarea pe Web, dar şi pentru aplicaţii profesionale care necesită un nivel înalt de acurateţe a culorilor şi luminozitate uniformă în orice moment.

Afişaj 16:9 Full HD pentru imagini clare şi detaliate

Afişaj 16:9 Full HD pentru imagini clare şi detaliate

Calitatea imaginii contează. Afişajele obişnuite oferă calitate, dar îţi doreşti mai mult. Acest afişaj are rezoluţie Full HD 1920 x 1080. Cu Full HD pentru detalii clare îmbinate cu luminozitate mare, contrast incredibil şi culori realiste care compun o imagine reală.

Afişaj cu margine îngustă pentru un aspect optim

Afişaj cu margine îngustă pentru un aspect optim

Noile afişaje Philips dispun de margini extrem de înguste permiţând distrageri minime şi dimensiunea de vizionare maxim posibilă. Special conceput pentru configurarea tip cadre sau cu multi-afişaj, cum ar fi jocurile, designul grafic şi aplicaţiile profesionale, afişajul extrem de îngust îţi dă sentimentul că utilizezi un singur ecran mare.

SmartContrast pentru detalii negre, bogate

SmartContrast pentru detalii negre, bogate

SmartContrast este o tehnologie Philips care analizează conţinutul pe care îl afişaţi, reglând automat culorile şi controlând intensitatea luminii de fundal pentru îmbunătăţirea dinamică a contrastului, în vederea obţinerii celor mai bune imagini digitale şi clipuri video sau pentru jocurile în care sunt afişate nuanţe întunecate. La selectarea modului Economic, contrastul este ajustat, iar iluminarea de fundal este reglată fin pentru afişarea precisă a aplicaţiilor zilnice de birou şi pentru un consum redus de energie.

Presetări SmartImage pentru setări de imagine uşor de optimizat

Presetări SmartImage pentru setări de imagine uşor de optimizat

SmartImage este o tehnologie exclusivă Philips de vârf care analizează conţinutul afişat pe ecran şi vă oferă o performanţă de afişare optimizată. Această interfaţă accesibilă vă permite să selectaţi diferite moduri, precum Birou, Fotografie, Film, Joc, Economie etc., pentru a se potrivi aplicaţiei utilizate. Pe baza selecţiei, SmartImage optimizează dinamic contrastul, saturaţia culorilor, claritatea imaginilor şi a clipurilor video, pentru performanţe de afişare de excepţie. Opţiunea modului Economie vă oferă economii importante de energie. Totul în timp real, prin apăsarea unui singur buton!

Oboseala ochilor redusă cu tehnologia fără scintilaţii

Oboseala ochilor redusă cu tehnologia fără scintilaţii

Datorită modului în care luminozitatea este controlată în ecranele cu LED-uri şi iluminare de fundal, unii utilizatori experimentează scintilaţii pe ecranele lor, ceea ce cauzează oboseala ochilor. Tehnologia fără scintilaţii de la Philips aplică o nouă soluţie pentru a regla luminozitatea şi a reduce şi mai mult scintilaţiile pentru o vizualizare mai confortabilă.

Mod LowBlue Mode pentru o productivitate care menajează ochii

Mod LowBlue Mode pentru o productivitate care menajează ochii

Studiile au demonstrat că, aşa cum razele ultraviolete pot cauza leziuni oculare, şi razele de lumină albastră cu lungime redusă de undă provenite de la afişajele cu LED-uri pot cauza leziuni oculare şi pot afecta vederea în timp. Dezvoltată pentru confort, setarea de mod LowBlue de la Philips utilizează o tehnologie software inteligentă pentru a reduce lumina albastră dăunătoare, cu lungime de undă redusă.

Compatibil HDMI pentru divertisment Full-HD

Compatibil HDMI pentru divertisment Full-HD

Un echipament compatibil HDMI dispune de toate dispozitivele hardware necesare pentru a accepta o intrare Interfaţă multimedia de înaltă definiţie (HDMI). Cablul HDMI permite transmiterea semnalelor digitale video şi audio de înaltă calitate printr-un singur cablu de la un PC sau de la orice număr de surse AV (inclusiv set-top box-uri, DVD playere, receivere A/V şi camere video).

Mod EasyRead pentru o experienţă similară cititului de pe hârtie

Mod EasyRead pentru o experienţă similară cititului de pe hârtie

Cumpara Monitor LED 21.5 Philips 223V7QDSB Full HD 4ms IPS ieftin

Caracteristici tehnice Monitor LED 21.5 Philips 223V7QDSB Full HD 4ms IPS 223v7qdsb/00
Altele Greutate (Kg): 6.46 kg
Display Rezolutie optima: 1920×1080
Tehnologie display: LED
Tip Panel: IPS
Timp de raspuns: 4
Diagonala: 21.5 inch (54.6 cm)
Intensitate luminoasa 250 cd/m²
Unghi maxim vizibilitate orizontala/verticala (grade): 178º (O) / 178º (V)
Dimensiune punct (mm): 102 PPI
Contrast: Tipic: 1000:1
Touchscreen: Fara Touchscreen
3D: Fara 3D
Reproducere culori (milioane): 16,7 m
Rata de refresh (Hz): 60Hz
Conectivitate Conectivitate: VGA,DVI,HDMI
Facilitati Tuner TV: nu
Boxe integrate: Fara Boxe
Altele: Înclinare -5/20 grad
Altele Dimensiuni (W x H x D mm): 490 x 368 x 195 mm
Greutate (Kg): 2,85 kg
Alimentare: 100-240 V c.a., 50-60 Hz

Nota: Fotografia produsului Monitor LED 21.5 Philips 223V7QDSB Full HD 4ms IPS are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
imagine 1 Monitor LED 21.5 Philips 223V7QDSB Full HD 4ms IPS 223v7qdsb/00imagine 2 Monitor LED 21.5 Philips 223V7QDSB Full HD 4ms IPS 223v7qdsb/00imagine 3 Monitor LED 21.5 Philips 223V7QDSB Full HD 4ms IPS 223v7qdsb/00

2 thoughts on “Monitor LED 21.5 Philips 223V7QDSB Full HD 4ms IPS”

  1. Monitorul foarte bun, culorile exceptionale, ma joc cs si merge super. Un minus ar fii ca nu prea sta stabil pe suportul lui si se misca in el foarte usor. Partea de jos a monitorului nu se vede asa si in realitate, e mai mica. Recomand

Leave a Reply

Your email address will not be published.