Monitor LED 21.5 Philips 227E4LSB Full HD

imagine Monitor LED 21.5 Philips 227E4LSB Full HD 227e4lsb/00

Tehnologie cu LED-uri pentru culori naturale

LED-urile albe sunt dispozitive robuste, care produc o strălucire completă ÅŸi constantă mai rapid, economisind durata de pornire. LED-urile nu conÅ£in mercur, ceea ce permite procesul ecologic de reciclare ÅŸi scoatere din uz. LED-urile permit un control mai bun al luminii de fundal pentru LCD, rezultând un raport de contrast foarte înalt. De asemenea, oferă o reproducere superioară a culorilor datorită luminozităţii constante pe întregul ecran.

Tehnologie cu LED-uri
SmartImage Lite

SmartImage Lite pentru o experienţă LCD de neuitat

SmartImage Lite este o combinaÅ£ie exclusivă de tehnologii Philips de vârf care analizează conÅ£inutul afiÅŸat pe ecran. Pe baza scenariului pe care îl selectaÅ£i, SmartImage Lite îmbunătăţeÅŸte dinamic contrastul, saturaÅ£ia culorilor, definiÅ£ia imaginilor ÅŸi clipurile video, pentru performante de afiÅŸare de excepÅ£ie – totul în timp real, prin apăsarea unui singur buton.

Reglare uşoară a performanţei afişajului cu SmartControl Lite

SmartControl Lite este software-ul de control al monitorului de generaţie următoare cu interfaţă grafică bazată pe pictograme 3D. Acesta permite utilizatorului să regleze fin majoritatea parametrilor monitorului, cum ar fi culoare, luminozitate, calibrarea ecranului, multi-media, gestionare ID etc. cu mouse-ul.

SmartControl Lite
16:9 Full HD

Afişaj 16:9 Full HD pentru cea mai bună experienţă de vizionare

Acest ecran LCD Full HD are o rezoluÅ£ie panoramică de 1920 x 1080p, aceasta fiind cea mai ridicată rezoluÅ£ie care poate fi obÅ£inută din surse HD, pentru o calitate ireproÅŸabilă a imaginii. Ecranul este compatibil cu tehnologiile viitoare, acceptând semnal 1080p din orice sursă, inclusiv din cele mai noi console de jocuri HD ÅŸi Blu-Ray. Procesarea semnalului este mult îmbunătăţită, pentru a accepta o calitate a semnalului ÅŸi o rezoluÅ£ie mult mai ridicate. Imaginile rezultate în urma scanării progresive sunt complet lipsite de scintilaÅ£ii, cu luminozitate mare ÅŸi contrast optim.

SmartContrast pentru detalii negre, bogate

SmartContrast este o tehnologie Philips care analizează conÅ£inutul pe care îl afiÅŸaÅ£i, reglând automat culorile ÅŸi controlând intensitatea luminii de fundal pentru îmbunătăţirea dinamică a contrastului, în vederea obÅ£inerii celor mai bune imagini digitale ÅŸi clipuri video sau pentru jocurile în care sunt afiÅŸate nuanÅ£e întunecate. La selectarea modului Economic, contrastul este ajustat, iar iluminarea de fundal este reglată fin pentru afiÅŸarea precisă a aplicaÅ£iilor zilnice de birou ÅŸi pentru un consum redus de energie.

SmartContrast
TrueVision

TrueVision asigură imaginii de calitate de laborator

TrueVision utilizează o tehnologie patentată Philips cu algoritmi patentaÅ£i pentru testarea ÅŸi alinierea afiÅŸajului monitorului care oferă performanÅ£e de afiÅŸare de excepÅ£ie de 4 ori mai stringente decât cerinÅ£ele Windows RGB. Numai Phillips asigură că fiecare monitor care iese din fabrică este reglat fin cu acest proces pentru ca dvs. să beneficiaÅ£i de culori ÅŸi calitate a imaginii consistente.

Comenzi tactile moderne

Comenzile tactile sunt inteligente, pictograme tactile ultrasensibile care înlocuiesc butoanele proeminente care permit utilizatorului să regleze monitorul conform necesităţilor. Sensibile la cea mai mică atingere, comenzile tactile conferă monitorului un aspect modern

Comenzi tactile
Fără mercur

Afişaj ecologic fără mercur

Monitoarele Philips cu iluminare de fundal cu LED-uri nu conÅ£in mercur, una dintre cele mai toxice substanÅ£e naturale, care afectează oamenii ÅŸi animalele. Acest lucru permite obÅ£inerea unui afiÅŸaj ecologic pe întregul ciclu de viaţă, de la fabricare până la scoaterea din uz.

Materiale ecologice care respectă standardele internaţionale

„Philips se angajează să utilizeze materiale durabile, ecologice în gama sa de monitoare. Toate părÅ£ile din plastic ale carcasei, părÅ£ile metalice ale cadrului ÅŸi ambalajul sunt materiale 100% reciclabile. Pentru anumite modele utilizăm până la 65% componente din plastic reciclat. Respectarea cu stricteÅ£e a standardelor RoHS asigură reducerea substanÅ£ială sau eliminarea substanÅ£elor toxice precum plumbul, de exemplu. ConÅ£inutul de mercur a fost redus semnificativ în monitoarele cu iluminare de fundal CCFL ÅŸi eliminat complet din monitoarele cu iluminare de fundal cu LED-uri. VizitaÅ£i Philips @ http://www.asimpleswitch.com/global/ pentru a afla mai multe.

Cumpara Monitor LED 21.5 Philips 227E4LSB Full HD ieftin

Caracteristici tehnice Monitor LED 21.5 Philips 227E4LSB Full HD 227e4lsb/00
Altele Dimensiuni (W x H x D mm): cu suport (mm): 504 x 517 x 220 mm
fără suport (mm): 504 x 349 x 59 mm
Greutate (Kg): cu suport (kg): 5.5 kg.
fără suport (kg): 3.38 kg.
Putere consumata (W): Mod ECO: 12,6 W (nominal)
Mod pornit: 16,8 W (metodă de testare EnergyStar 5.0)
Mod Standby: 0,3 W
Alimentare: 100-240 V AC, 50-60 Hz, ÃŽncorporat
Display Contrast: Raport contrast (uzual): 1000:1
SmartContrast: 20.000.000:1
Timp de raspuns: 5
Tip display: LED
Diagonala: 21.5 inch (54.6 cm)
Intensitate luminoasa 250 cd/mp
Unghi maxim vizibilitate orizontala/verticala (grade): 176º (O) / 170º (V), la C/R > 5
Dimensiune punct (mm): 0.248 x 0.248 mm
Rezolutie optima: 1920×1080
3D: Fara 3D
Reproducere culori (milioane): 16.7 M
Rata orizontala de refresh (KHz): 30 – 83 kHz
Rata verticala de refresh (Hz): 56 – 75 Hz (V)
Conectivitate Interfata: VGA (Analog)
DVI-D (digital, HDCP)
Plug & Play: DDC/CI, Mac OS X, sRGB
Windows 7/Vista/XP
Facilitati Tuner TV: nu
Boxe integrate: Fara Boxe
Functii: Caracteristici superioare imagine: SmartImage Lite
OSD: Engleză, Franceză, Germană, Italiană, Rusă
Chineză simplificată, Spaniolă, Portugheză, Turcă
Standarde: BSMI, Siglă CE, FCC, clasa B, GOST, PSB, SASO
SEMKO, TCO 5.2, TUV/ISO9241-307, UL/cUL, WEEE
Altele: Raport lungime/lăţime: 16:9
Blocare Kensington
Stand: ÃŽnclinare: -5/20 grad
Altele Dimensiuni (W x H x D mm): cu suport (mm): 510 x 398 x 179 mm
fără suport (mm): 510 x 314 x 37 mm
Greutate (Kg): cu suport (kg): 2,2 kg
fără suport (kg): 1,83 kg
Putere consumata (W): Mod pornit: 17.2 W (conform metodei de testare EnergyStar 5.0)
Mod Standby: 0,5 W
Mod Oprit: 0,3 W
Alimentare: 100 – 240V AC, 50 – 60Hz

Nota: Fotografia produsului Monitor LED 21.5 Philips 227E4LSB Full HD are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *