Monitor LED 22 BenQ GL2250HM Full HD

imagine Monitor LED 22 BenQ GL2250HM Full HD 9h.l6xla.dbeBenQ – Monitor LED 22 GL2250HM Full HD, DVI, HDMI, Speaker

Calitate deosebita a imaginii

Tehnologia LED Deschide Calea spre Viitor
Iluminarea cu LED-uri oferă avantaje semnificative faţă de tehnologia CCFL utilizată pentru vechile monitoare LCD. Aceste avantaje includ nu numai performanÅ£e măsurabile ca de exemplu contrastul dinamic mai ridicat, inexistenÅ£a fenomenului de pierdere a culorilor ÅŸi inexistenÅ£a senzaÅ£iei de licărire, dar de asemenea ÅŸi factori de mediu ca de exemplu procesul de fabricaÅ£ie ÅŸi eliminare la sfârÅŸitul perioadei de viaţă prin care rezultă mai puÅ£ine substanÅ£e poluante.

Contrast Dinamic Ultra-ridicat de 12M:1 pentru o Adâncime de Neegalat a Culorilor ÅŸi o Înaltă DefiniÅ£ie a Imaginilor
Monitorul GL2250Hm beneficiază de un raport de contrast dinamic ultra-ridicat de 12M:1 pentru a spori profunzimea culorilor ÅŸi definiÅ£ia imaginilor întunecate sau care implică mobilitate complexă. Tot ce veÅ£i vedea pe ecranul monitorului, de la albul cel mai luminos la cel mai întunecat negru, va fi perfect prezentat pentru ca dvs. să beneficiaÅ£i de cele mai clare ÅŸi calitative imagini atunci când urmăriÅ£i filme sau vă angajaÅ£i în jocuri video.

Perfecţionarea Divertismentului Audiovizual cu Ajutorul Difuzoarelor
Indiferent dacă doriÅ£i să ascultaÅ£i muzică sau să urmăriÅ£i filmul dvs. preferat, nu va trebui decât să activaÅ£i difuzoarele pentru a experimenta divertismentul audiovizual !
                                             
Interfaţă Multimedia HDMI
Cea mai recentă interfaţă multimedia de mare viteză HDMI va face ca aceste monitoare să fie incredibil de comode de utilizat – acum, vă veÅ£i putea bucura ÅŸi pe viitor de divertisment digital fără nici un fel de efort chiar ÅŸi cu ajutorul unor echipamente multimedia suplimentare.

Timp Superior de Răspuns
Timpul de răspuns de numai 2 ms GTG vă va permite să vă bucuraÅ£i de imagini video foarte dinamice, fără efecte de întârziere sau alte inconveniente.

SoluÅ£ia Optică Senseye® 3 pentru Nevoile Dvs. Vizuale de Zi cu Zi
VizualizaÅ£i cele mai fidele colori ale lumii în care trăiÅ£i cu ajutorul Tehnologiei BenQ Senseye® Human Vision. Cu ajutorul celor ÅŸase tehnici brevetate pentru calibrarea imaginilor, tehnologia Senseye® 3 asigură cea mai bună calitate vizuală în fiecare din cele ÅŸase moduri de vizualizare predefinite – Standard, Film, Joc, Foto, sRGB ÅŸi Eco – cu Modul Eco special conceput pentru a reduce consumul de energie al monitorului ÅŸi a face economii băneÅŸti importante.

                                                   

Economisiţi Energie pentru a vă Bucura de Costuri mai Scăzute
Monitoarele cu tehnologie LED eficiente din punct de vedere energetic asigură reducerea consumului de energie electrică cu până la 35.3%*.

Compatibil Win 7
GL2250HM este certificat Windows® 7 ÅŸi este pe deplin compatibil cu schema de culori Windows® 7. La conectarea monitorului GL2250HM la computerul tău, sistemul de operare Windows 7 îl va recunoaÅŸte instantaneu, făcând ca setarea ÅŸi conectarea să fie făcută fără niciun efort.

ecoFACTS Label
Eticheta ecoFACTS iţi poate spune cat de prietenoase cu mediu sunt produsele BenQ!
Dezvoltarea de produse eco-friendly; BenQ nu numai că se conformează pasiv reglementarilor verzi internationale dar ÅŸi dezvoltă în mod activ produse eco-friendly !
ecoFAecoFACTS arată că BenQ se implică activ în înlocuirea ÅŸi eliminarea materialelor periculoase, selecÅ£ia cu mare atenÅ£ie a materialelor folosite, designul ambalajelor, economisirea energiei ÅŸi tuturor aspectelor ecologice din timpul proiectării ÅŸi producÅ£iei produselor sale.

Energy Star Qualified

GL2250HM respectă cerinÅ£ele ENERGY STAR® Ver. 5.1 pentru monitoarele de calculator. Acum te poÅ£i bucura de economia de energie ÅŸi de bani pe care le poÅ£i face. Åži nu în ultimul rând poÅ£i păstra pământul curat!

Cumpara Monitor LED 22 BenQ GL2250HM Full HD ieftin

Caracteristici tehnice Monitor LED 22 BenQ GL2250HM Full HD 9h.l6xla.dbe
Altele Dimensiuni (W x H x D mm): 396.96 x 510.24 x 185.74
Greutate (Kg): 3.5
Putere consumata (W): Power Consumption (Base on Energy star ) 20
Power Consumption (On mode) 30
Eco Mode 18
Power saving mode 0.3
Power Consumption (Off mode) 0.3
Alimentare: Power Supply (90 ~ 264 AC) Built-in
Display Contrast: 12000000:1
Timp de raspuns: 5
Tip display: LED
Diagonala: 21.5 inch (54.6 cm)
Intensitate luminoasa 250 cd / mp
Unghi maxim vizibilitate orizontala/verticala (grade): 170 / 160
Dimensiune punct (mm): 0.248
Rezolutie optima: 1920×1080
Reproducere culori (milioane): 16.7
Temperatura culoare: Reddish / Normal / Bluish / User mode
Imagine Semnal intrare: Analog,Digital
Conectivitate Conectivitate: 1 x HDMI,1 x DVI D,1 x D Sub
Facilitati Tuner TV: nu
Boxe integrate: Cu Boxe
Functii: Senseye 3
AMA
HDCP
OSD: 17 limbi
Altele: Tilt (down/up) -5/15
K Locker,1W x 2
Montare pe perete VESA: 100 x 100 mm
Altele Dimensiuni (W x H x D mm): 399.9 x 524.69 x 173.9
Greutate (Kg): 3.8
Putere consumata (W): 30 (max.)

Nota: Fotografia produsului Monitor LED 22 BenQ GL2250HM Full HD are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.

5 thoughts on “Monitor LED 22 BenQ GL2250HM Full HD”

  1. se pot vedea filme pe el de pe media box ca si cum ar fi tv, ca si optiuni nimic de reprosat, la boxe, daca va asteptati sa dati petreceri la 2 boxe de 1w va inselati. date la maxim se poate viziona un film intr-un dormitor de dimensiuni medii. inca nu m-am obisnuit cu luminozitatea, poate pentru ca nu am mai utilizat o asemenea rezolutie inca si probabil am nevoie de timp d4e acomodare. in concluzie, ofera mai mult decat m-as fi asteptat, si cu siguranta mai mult decat aveam nevoie: televizor (atasat mediaboxului upc) monitor. ps: are iesire audio pentru casti si pasionatii de petreceri pot conecta boxe mai puternice direct la monitor
    contra: general valabil: ecranul este wide, un atuu pentru pc deoarece incap mai multe ferestre, un dezastru pentru televizor, imaginile pal (standardul european) nu au formatul wide (secam, standardul american) si imaginile se vad latite (oamenii par mai grasi etc.) si da, e demential pentru jucatorii disperati

Leave a Reply

Your email address will not be published.