Monitor LED 22 Dell P2212H Full HD

imagine Monitor LED 22 Dell P2212H Full HD dl-272126655O imagine vie. O mişcare inteligentă.
GestionaÅ£i în mod confortabil proiectele cu ajutorul monitorului Dell P2212H de 21,5 inchi. Claritatea vie ÅŸi caracteristicile îmbunătăţite de reglare ÅŸi de rotire desemnează acest monitor drept o alegere inteligentă.DELL P2212H – Monitor TFT 21.5” wide LED

Performanţă şi productivitate, deopotrivă.
Indiferent dacă lucraÅ£i cu mai multe foi de calcul, verificaÅ£i fiÅŸele pacienÅ£ilor, întocmiÅ£i declaraÅ£ii juridice sau studiaÅ£i piaÅ£a bursieră, claritatea ÅŸi performanÅ£ele monitorului P2212H de 21,5 inchi inspiră productivitate.

VedeÅ£i-vă munca într-o lumină nouă: bucuraÅ£i-vă de imaginile clare oferite de rezoluÅ£ia cu înaltă definiÅ£ie completă (1.920 x 1.080 (maxim)) ÅŸi de un raport de contrast dinamic ridicat, de 2.000.000:1 (tipic).

DescoperiÅ£i o lume plină de culori: priviÅ£i cum culorile vii însufleÅ£esc prezentările datorită gamei cromatice înalte, de 82 %4 , ÅŸi profunzimii cromatice de 16,7 milioane de culori.

Faceţi conexiuni simple: conectaţi-vă la productivitate cu o gamă largă de opţiuni de conectivitate, inclusiv porturi DVI, VGA şi USB pentru perifericele dvs.

Confortul şi comoditatea sunt factori extrem de importanţi.
Întreprinderea dvs. are nevoie de flexibilitate, control ÅŸi comoditate, adică exact ce oferă monitorul P2212H.ReglaÅ£i în funcÅ£ie de cerinÅ£e:monitorul P2212H vă ajută să maximizaÅ£i confortul de vizualizare pentru orele prelungite de activitate, punându-vă la dispoziÅ£ie caracteristici de reglare în orice poziÅ£ie, cum ar fi înclinarea, rotirea, pivotarea ÅŸi intervalul mai mare de reglare a înălÅ£imii, de 130 mm (5,12 inchi).
SchimbaÅ£i orientarea rapid ÅŸi simplu: cu software-ul îmbunătăţit de rotire a meniurilor5, puteÅ£i să rotiÅ£i ecranul din orientarea vedere în orientarea portret sau invers, apoi să urmaÅ£i mesajul de pe ecran pentru a poziÅ£iona conÅ£inutul afiÅŸat. Pur ÅŸi simplu.GestionaÅ£i la distanţă: bucuraÅ£i-vă de comoditatea asociată cu depanarea ÅŸi gestionarea dintr-un singur loc a mai multor monitoare Dell din diferite locaÅ£ii datorită capacităţii de gestionare la distanţă a activelor. ApelaÅ£i la această facilitate pentru a opri alimentarea monitoarelor Dell care nu sunt utilizate.

Un model de succes pentru întreprinderi.
Monitorul Dell P2212H a fost proiectat pentru a asigura productivitatea ÅŸi eficienÅ£a întreprinderii dvs., precum ÅŸi conformarea acesteia la preferinÅ£ele dvs. ecologice. Caracteristicile acestuia de gestionare a alimentării contribuie la reducerea consumului de energie ÅŸi la economisirea resurselor financiare.FiÅ£i responsabil: monitorul P2212H prezintă componente ecologice, cum ar fi ecranul cu LED-uri fără arsenic ÅŸi fără mercur ÅŸi carcasa, produsă în proporÅ£ie de peste 25 % din materiale plastice reciclate după comercializare.FiÅ£i inteligent: adoptaÅ£i caracteristici pentru un consum redus de energie, cum ar fi software-ul PowerNap, care, atunci când este activat, reduce luminozitatea monitorului sau trece monitorul în modul de repaus atunci când nu este utilizat. Estomparea dinamică reduce luminozitatea ecranului atunci când imaginile afiÅŸate conÅ£in zone luminoase de mari dimensiuni. De asemenea, monitorul P2212H respectă cele mai recente standarde de protecÅ£ie a mediului, cum ar fi ENERGY STAR®, EPEAT Gold ÅŸi TCO Certified Displays.FiÅ£i pregătit: nu vă asumaÅ£i riscuri în privinÅ£a componentelor hardware importante. Datorită GaranÅ£iei premium pentru ecran de la Dell veÅ£i beneficia de o înlocuire gratuită a monitorului dacă descoperiÅ£i chiar ÅŸi un singur pixel luminos în timpul perioadei de valabilitate a GaranÅ£iei limitate pentru hardware.

Caracteristici tehnice Monitor LED 22 Dell P2212H Full HD dl-272126655
Altele Dimensiuni (W x H x D mm): 48,20 x 4,75 x 29,41 cm
Greutate (Kg): 5.8 kgwith stand
Putere consumata (W): 26W (maximum), 22W (typical)
Display Contrast: 2000000:1
Timp de raspuns: 5
Tip display: LED
Diagonala: 22 inch (55.88cm)
Intensitate luminoasa 250 cd/mp (tipic)
Unghi maxim vizibilitate orizontala/verticala (grade): (160 grade pe verticala/170 grade pe orizontala)
Dimensiune punct (mm): 0,248 mm
Rezolutie optima: 1920×1080
Reproducere culori (milioane): 16,7 milioane de culori
Conectivitate Conectivitate: 1 x DVI-D (Interfata vizuala digitala) cu HDCP
1 x VGA (Matrice grafica video)
1 x USB 2.0 ascendent
2 x USB 2.0 descendente
Conector pentru alimentare cu c.c. pentru linia de sunet Dell
Facilitati Tuner TV: nu
Accesorii incluse: Hub USB 2.0 Hi-Speed (cu un port USB ascendent si patru porturi USB descendente)
Iesire c.c. pentru sunet
Suport cu inaltime reglabila, inclinare, rotire si sistem de gestionare a cablurilor incorporat
Altele Dimensiuni (W x H x D mm): 304,5 x 513 x 59,5 mm
Greutate (Kg): 3,29 kg

Leave a Reply

Your email address will not be published.