Monitor LED 22 Philips 221B3LPCB Full HD

imagine Monitor LED 22 Philips 221B3LPCB Full HD 221b3lpcb/00Monitor LCD PHILIPS 221B3LPCB (21,5 TFT, W-LED, 1920 x 1080, 20 000 000:1, 1000:1(DCR), 176/170, 5ms, 250cd/m2, VGA-DVI-D, USB, MM, Black)

AfiÅŸajul inovator PowerSensor reduce facturile cu energia

Monitorul ecologic cu LED-uri Philips 221B3 Business Line, certificat cu EPEAT Gold, cu PowerSensor inteligent, detectează prezenÅ£a utilizatorului ÅŸi reglează consumul de energie, economisind până la 80% din facturile pentru energie!

Soluţie ecologică sustenabilă
• PowerSensor asigură costuri de funcÅ£ionare reduse prin economisirea energiei
• EPEAT Gold asigură cel mai redus impact asupra mediului
• AfiÈ™aj ecologic fără mercur
• Comutatorul ZeroWatt pentru 100% economie de energie
• 0,1 W în modul închidere treptată

Design ergonomic
• Reglare pe înălÅ£ime la 70 mm pentru poziÅ£ie de È™edere ideală

Performanţă excelentă a ecranului
• Tehnologia cu LED-uri asigură culori naturale
• SmartImage: Experienţă vizuală optimă È™i accesibilă

Comoditate sporită
• Butoane de control SmartTouch elegante
• Boxe încorporate, pentru un aspect ordonat al biroului
• Hub USB cu 2 porturi pentru conexiuni uÈ™oare

PowerSensor

PowerSensor este un 'senzor pentru persoane' integrat care transmite È™i primeÈ™te semnale infraroÈ™ii inofensive pentru a determina dacă utilizatorul este prezent È™i reduce automat luminozitatea monitorului când utilizatorul pleacă de la birou, reducând costurile de energie cu până la 80 % È™i prelungind durata de viaţă a monitorului.

Tehnologie cu LED-uri

LED-urile albe sunt dispozitive robuste, care produc o strălucire completă È™i constantă mai rapid, economisind durata de pornire. LED-urile nu conÅ£in mercur, ceea ce permite procesul ecologic de reciclare È™i scoatere din uz. LED-urile permit un control mai bun al luminii de fundal pentru LCD, rezultând un raport de contrast foarte înalt. De asemenea, oferă o reproducere superioară a culorilor datorită luminozităţii constante pe întregul ecran.

Fără mercur

Monitoarele Philips cu iluminare de fundal cu LED-uri nu conÅ£in mercur, una dintre cele mai toxice substanÅ£e naturale, care afectează oamenii È™i animalele. Acest lucru permite obÅ£inerea unui afiÈ™aj ecologic pe întregul ciclu de viaţă, de la fabricare până la scoaterea din uz.

Comutator Zero

Conform angajamentului Philips "Sense and Simplicity" vă permitem să faceÅ£i o alegere responsabilă de a OPRI monitorul în orice moment. Prin atingerea unui singur buton PORNIT/OPRIT care este plasat comod în spatele monitorului, consumul de energie al monitorului este redus la Zero. În mod OPRIT, monitorul este complet deconectat de la alimentarea c.a. È™i reduce, prin urmare, mai mult amprenta dvs. de carbon.

EPEAT Gold

Monitoarele Philips certificate EPEAT GOLD asigură protecÅ£ie pentru sănătatea oamenilor È™i mediu È™i sunt extrem de eficiente din punct de vedere energetic, asigurând emisii reduse de gaze cu efect de seră care modifică climatul. Programul EPEAT ajută cumpărătorii să evalueze, compare È™i selecteze monitoarele pe baza a 51 de criterii ecologice, acceptate de EPA SUA. Certificarea GOLD asigură faptul că cel puÅ£in 30% din plasticul utilizat este rășină din produse reciclate, care asigură minimizarea utilizării materialelor toxice È™i periculoase. EPEAT Gold este valabil numai în regiunile în care Philips îÈ™i înregistrează produsul. Pentru starea înregistrării din Å£ara dvs., vizitaÅ£i www.epeat.net.

SmartImage

SmartImage este o tehnologie exclusivă Philips de vârf care analizează conÅ£inutul afiÈ™at pe ecran È™i vă oferă o performanţă de afiÈ™are optimizată. Această interfaţă accesibilă vă permite să selectaÅ£i diferite moduri, precum Birou, Imagine, Divertisment, Economie etc., pentru a se potrivi aplicaÅ£iei utilizate. Pe baza scenariului pe care îl selectaÅ£i, SmartImage îmbunătăţeÈ™te dinamic contrastul, saturaÅ£ia culorilor, definiÅ£ia imaginilor È™i clipurilor video, pentru performanÅ£e de afiÈ™are de excepÅ£ie. OpÅ£iunea modului Economie vă oferă economii importante de energie. Totul în timp real, prin apăsarea unui singur buton!

HUB cu 2 porturi USB 2.0

Hub-ul USB permite utilizatorilor să îÈ™i conecteze uÈ™or dispozitivele multimedia de tip plug and play, precum dispozitivele de memorie USB, camerele, dispozitivele portabile cu hard disc, camerele Web, PDA- urile, imprimantele È™i multe alte dispozitive cu o conexiune USB disponibilă. Hub-ul USB 2.0 poziÅ£ionat convenabil pe monitor permite trecerea semnalelor USB 2.0 către computer. ReÅ£ineÅ£i că numeroase dispozitive, precum camerele È™i dispozitivele HDD, pot necesita alimentare independentă, deoarece au cerinÅ£e de alimentare mai ridicate decât poate asigura
portul USB al monitorului.

Butoane SmartTouch

Butoanele de control SmartTouch sunt pictograme tactile, inteligente, care înlocuiesc butoanele proeminente. Sensibile la cea mai mică atingere, butoanele SmartTouch pot, de exemplu, să pornească monitorul sau să crească luminozitatea È™i claritatea imaginii cu LightFrameTM. Când sunt activate, pictogramele SmartTouch se aprind pentru a indica faptul că au fost selectate. 

Reglare pe înălÅ£ime la 70 mm

Baza ergonomică compactă este o bază pentru monitoare Philips „uÈ™or de utilizat” care se rabatează, pivotează È™i se reglează pe înălÅ£ime, pentru a permite fiecărui utilizator să fixeze monitorul în poziÅ£ia optimă pentru a beneficia de confort È™i eficienţă maxime.

Caracteristici tehnice Monitor LED 22 Philips 221B3LPCB Full HD 221b3lpcb/00
Altele Dimensiuni (W x H x D mm): 496 x 313 x 44 mm
Greutate (Kg): 2.26 kg
Putere consumata (W): On mode: 18.04 W
Standby mode: 0.5 W
Display Contrast: 20000000:1
Timp de raspuns: 5
Tip display: LED
Diagonala: 22 inch (55.88cm)
Intensitate luminoasa 250 cd/m2
Unghi maxim vizibilitate orizontala/verticala (grade): 176 gr (H) / 170 gr (V), @ C/R > 5
Dimensiune punct (mm): 0.248 x 0.248 mm
Rezolutie optima: 1920×1080
Reproducere culori (milioane): 16.7 M
Rata orizontala de refresh (KHz): 30 – 83 kHz
Rata verticala de refresh (Hz): 56 – 75 Hz
Imagine Semnal intrare: VGA (Analog ), DVI-D (digital, HDCP)
Conectivitate Compatibilitate: Mac OS X, sRGB, Windows 7/Vista/XP
Plug & Play: DDC/CI
Conectivitate: USB 2.0 x 2
Audio In/Out: Earphone out (3.5 mm jack)x 1, PC audio-in
VGA (Analog ), DVI-D (digital, HDCP)
Facilitati Tuner TV: nu
Boxe integrate: Built-in Speaker: 1.5W x 2
Functii: SmartImage, Volume, Power On/ Off, PowerSensor, Menu
OSD: OSD Languages: English, French, German, Italian, Portuguese, Russian, Simplified Chinese, Spanish
Panou frontal: LCD panel type: TFT-LCD
Panel Size: 21.5 inch / 54.6 cm
Backlight type: W-LED system
Standarde: Regulatory Approvals: BSMI, CE Mark, FCC Class B, GOST, SEMKO, TCO 5.1, TUV/GS, TUV Ergo, UL/ cUL
Altele: MTBF: 30,000 hour
sRGB
Effective viewing area: 476.6 (H) x 268.1 (V)
Aspect ratio: 16:9
Stand:
Height adjustment: up to 70 mm
Swivel: -65/65 degree
Tilt: -5/20 degree
Montare pe perete VESA mount (100x100mm), Kensington lock
Altele Dimensiuni (W x H x D mm): 507 x 323 x 59 mm
Greutate (Kg): 3.46 kg
Putere consumata (W): ECO mode: 11.8 W (typ.)
On mode: 17.8 W
Standby mode: 0.1 W

Leave a Reply

Your email address will not be published.