Monitor LED 22 Philips 221EL2SB Full HD

imagine Monitor LED 22 Philips 221EL2SB Full HD 221el2sb/00Design subţire

Noua gamă de monitoare Philips utilizează cea mai recentă generaÅ£ie de Slim CCFL sau LED, permiÅ£ând prin urmare design-uri mult mai subÅ£iri decât pentru generaÅ£ia anterioară. Aspectul subÅ£ire nu numai că permite ca monitoarele să fie atractive, ci economiseÈ™te È™i spaÅ£iu pe birou!

Tehnologie cu LED-uri

LED-urile albe sunt dispozitive robuste, care produc o strălucire completă È™i constantă mai rapid, economisind durata de pornire.  LED- urile nu conÅ£in mercur, ceea ce permite procesul ecologic de reciclare È™i scoatere din uz. LED-urile permit un control mai bun al luminii de fundal pentru LCD, rezultând un raport de contrast foarte înalt. De asemenea, oferă o reproducere superioară a  culorilor datorită luminozităţii constante pe întregul ecran.

Ecran LCD Full HD de 1920x1080p

Acest ecran are o rezoluÅ£ie denumită Full HD. GraÅ£ie tehnologiei de ultimă generaÅ£ie, poate oferi o rezoluÅ£ie panoramică de înaltă definiÅ£ie, de 1920 x 1080p. Permite obÅ£inerea unor imagini extraordinare din orice semnal HD. Scanarea progresivă creează  imagini vii, fără scintilaÅ£ii, cu strălucire optimă È™i culori superbe, creând o experienţă vizuală deosebită.

Raport de aspect panoramic 16:9

Raportul de aspect se referă la lăţimea imaginii video în comparaÅ£ie cu înălÅ£imea acesteia. Raportul de aspect panoramic 16:9 este standard de la televiziunea universală până la cea de înaltă definiÅ£ie È™i pentru televiziunea digitală europeană. Un raport de aspect
original de 16:9 oferă o afiÈ™are excelentă a jocurilor È™i clipurilor video, fără bare în partea superioară sau inferioară a imaginii È™i fără pierderile de calitate generate de scalare, alterarea unei imagini pentru a se potrivi cu diferite dimensiuni de ecran.

Raport SmartContrast 20000000:1

Control uÈ™or al formatului imaginii Vă doriÅ£i ecranul LCD plat cu cel mai mare contrast È™i cu cele mai vibrante imagini. Procesarea video avansată Philips, combinată cu tehnologia unică extremă de iluminare reglabilă din spate, are ca rezultat imagini vibrante. SmartContrast va creÈ™te contrastul cu un nivel superior de negru È™i randarea exactă a umbrelor È™i a culorilor întunecate. Imaginile oferite sunt strălucitoare, realiste, cu un contrast înalt È™i culori vibrante.

Comenzi tactile

Comenzile tactile sunt inteligente, pictograme tactile ultrasensibile care înlocuiesc butoanele proeminente care permit utilizatorului să regleze monitorul conform necesităţilor. Sensibile la cea mai mică atingere, comenzile tactile conferă monitorului un aspect modern

Energy Star 5.0

Energy Star este un program de eficienţă energetică sponsorizat de US EPA care a fost adoptat de multe alte ţări. Certificarea  Energy Star asigură că achiziÅ£ionaÅ£i un produs care respectă cele mai recente standarde privind eficienÅ£a energetică la toate nivelurile operaÅ£ionale. Monitoarele Philips noi sunt certificate pentru specificaÅ£iile Energy Star 5.0 È™i respectă sau depășesc standardul. De exemplu, în mod inactiv, Energy Star 5.0 necesită un consum electric mai mic de 1 watt, în timp ce monitoarele Philips consumă mai puÅ£in de 0,5 waÅ£i.

Control ușor al formatului imaginii

Controlul uÈ™or al formatului imaginii de la Philips pe OSD trebuie comutat de la raportul lungime/lăţime de 4:3 la modul ecran lat È™i invers pentru a potrivi raportul lungime/lăţime al afiÈ™ajului cu conÅ£inutul dvs. pentru lucrul cu documente largi fără a derula sau pentru a vizualiza fiÈ™iere media pe ecran lat în modul ecran lat È™i conÅ£inut fără distorsiuni, cu un raport de 4:3 la afiÈ™area în modul original.

Materiale ecologice

„Philips se angajează să utilizeze materiale durabile, ecologice în gama sa de monitoare. Toate părÅ£ile din plastic ale carcasei, părÅ£ile metalice ale cadrului È™i ambalajul sunt materiale 100% reciclabile. Pentru anumite modele utilizăm până la 65% componente din plastic reciclat. Respectarea cu stricteÅ£e a standardelor RoHS asigură reducerea substanÅ£ială sau eliminarea substanÅ£elor toxice precum plumbul, de exemplu. ConÅ£inutul de mercur a fost redus semnificativ în monitoarele cu iluminare de fundal CCFL È™i eliminat complet din monitoarele cu iluminare de fundal cu LED-uri.

Caracteristici tehnice Monitor LED 22 Philips 221EL2SB Full HD 221el2sb/00
Altele Dimensiuni (W x H x D mm): 376 x 526 x 188
Greutate (Kg): 3.10
Putere consumata (W): 21.5
Display Contrast: 500000:1
Timp de raspuns: 5
Tip display: LED
Diagonala: 22 inch (55.88cm)
Intensitate luminoasa 250 cd/m2
Unghi maxim vizibilitate orizontala/verticala (grade): 176/170
Dimensiune punct (mm): 0.248
Rezolutie optima: 1920×1080
Reproducere culori (milioane): 16,7
Imagine Semnal intrare: VGA
DVI-D (HDCP)
Conectivitate Plug & Play: DDC/CI
Mac OS X
Windows 7/Vista/XP/2000/98
Facilitati Tuner TV: nu
OSD: DA
Standarde: EnergyStar 5.0
EPEAT Silver
RoHS
Siglă CE
FCC
Clasa B
Altele: SmartImage Lite
Blocare Kensington
SmartTouch Controls
Altele Dimensiuni (W x H x D mm): 376 x 526 x 188
Greutate (Kg): 3,10
Putere consumata (W): 19,3 W

3 thoughts on “Monitor LED 22 Philips 221EL2SB Full HD”

  1. Monitorul se comport extraordinar, l-am cumparat acum doua saptamani si nu a facut nici o problema. El vine cu un cablu analog, sfatul meu este sa cumparati un cablu DVI, diferenta nu este mare de la o distanta de 2m+ dar exista si merita.

  2. va salut, m-ar intersa acest monitor insa, sunt sceptic in acest mod de achizitionare , pentru k nu vad produsul si ma tem sa nu il primesc cu defecte, pixeli morti, zgarieturi, sau sa aiba dotari mai putine decat in prezentare (astfel de probleme au intalnit prieteni de-ai mei). in al doilea rand dak o sa comand acest monitor, fiind la tara taxa de transport cat o sa fie, avand peste 3 kg ? 25 ron 1 leu/kg oriunde in tara?

Leave a Reply

Your email address will not be published.