Monitor LED 22 Philips 226CL2SB Full HD

imagine Monitor LED 22 Philips 226CL2SB Full HD 226cl2sbTehnologie cu LED-uri

LED-urile albe sunt dispozitive robuste, care produc o strălucire completă È™i constantă mai rapid, economisind durata de pornire. LED-urile nu conÅ£in mercur, ceea ce permite procesul ecologic de reciclare È™i scoatere din uz. LED-urile permit un control mai bun al luminii de fundal pentru LCD, rezultând un raport de contrast foarte înalt. De asemenea, oferă o reproducere superioară a culorilor datorită luminozităţii constante pe întregul
ecran.

Design subţire

Noua gamă de monitoare Philips utilizează cea mai recentă generaÅ£ie de Slim CCFL sau LED, permiÅ£ând prin urmare design-uri mult mai subÅ£iri decât pentru generaÅ£ia anterioară. Aspectul subÅ£ire nu numai că permite ca monitoarele să fie atractive, ci economiseÈ™te È™i spaÅ£iu pe birou!


SmartResponse – 2ms

SmartResponse este o tehnologie de accelerare exclusivă de la Philips care, atunci când este pornită, reglează automat timpul de răspuns la cerinÅ£ele specifice ale aplicaÅ£iei, precum jocurile È™i filmele, care necesită un timp de răspuns mai scurt pentru a produce imagini fără trepidaÅ£ii, temporizare È™i umbre

Raport SmartContrast 20000000:1

Vă doriţi ecranul LCD plat cu cel mai mare contrast și cu cele mai vibrante imagini. Procesarea video avansată Philips, combinată
cu tehnologia unică extremă de iluminare reglabilă din spate, are ca rezultat imagini vibrante. SmartContrast va creÈ™te contrastul cu un nivel superior de negru È™i randarea exactă a umbrelor È™i a culorilor întunecate. Imaginile oferite sunt strălucitoare, realiste, cu un contrast înalt È™i culori vibrante.

SmartImage

SmartImage este o tehnologie exclusivă Philips de vârf care analizează conÅ£inutul afiÈ™at pe ecran È™i vă oferă o performanţă de afiÈ™are optimizată. Această interfaţă accesibilă vă permite să selectaÅ£i diferite moduri, precum Birou, Imagine, Divertisment, Economie etc., pentru a se potrivi aplicaÅ£iei utilizate. Pe baza scenariului pe care îl selectaÅ£i, SmartImage îmbunătăţeÈ™te dinamic contrastul, saturaÅ£ia culorilor, definiÅ£ia imaginilor È™i clipurilor video, pentru performanÅ£e de afiÈ™are de excepÅ£ie. OpÅ£iunea modului Economie vă oferă economii importante de energie. Totul în timp real, prin apăsarea unui singur buton!

Butoane SmartTouch

Butoanele de control SmartTouch sunt pictograme tactile, inteligente, care înlocuiesc butoanele proeminente. Sensibile la cea mai  mică atingere, butoanele SmartTouch pot, de exemplu, să pornească monitorul sau să crească luminozitatea È™i claritatea imaginii cu LightFrameTM. Când sunt activate, pictogramele SmartTouch se aprind pentru a indica faptul că au fost selectate.

Raport de aspect panoramic 16:9

Raportul de aspect se referă la lăţimea imaginii video în comparaÅ£ie cu înălÅ£imea acesteia. Raportul de aspect panoramic 16:9 este standard de la televiziunea universală până la cea de înaltă definiÅ£ie È™i pentru televiziunea digitală europeană. Un raport de aspect original de 16:9 oferă o afiÈ™are excelentă a jocurilor È™i clipurilor video, fără bare în partea superioară sau inferioară a imaginii È™i fără pierderile de calitate generate de scalare, alterarea unei imagini pentru a se potrivi cu diferite dimensiuni de ecran.

Energy Star 5.0

Energy Star este un program de eficienţă energetică sponsorizat de US EPA care a fost adoptat de multe alte ţări. Certificarea Energy Star asigură că achiziÅ£ionaÅ£i un produs care respectă cele mai recente standarde privind eficienÅ£a energetică la toate nivelurile operaÅ£ionale. Monitoarele Philips noi sunt certificate pentru specificaÅ£iile Energy Star 5.0 È™i respectă sau depășesc standardul. De exemplu, în mod inactiv, Energy Star 5.0 necesită un consum electric mai mic de 1 watt, în timp ce monitoarele Philips consumă mai puÅ£in de 0,5 waÅ£i.

Materiale ecologice

„Philips se angajează să utilizeze materiale durabile, ecologice în gama sa de monitoare. Toate părÅ£ile din plastic ale carcasei, părÅ£ile metalice ale cadrului È™i ambalajul sunt materiale 100% reciclabile. Pentru anumite modele utilizăm până la 65% componente din plastic reciclat. Respectarea cu stricteÅ£e a standardelor RoHS asigură reducerea substanÅ£ială sau eliminarea substanÅ£elor toxice precum plumbul, de exemplu. ConÅ£inutul de mercur a fost redus semnificativ în monitoarele cu iluminare de fundal CCFL È™i eliminat complet din monitoarele cu iluminare de fundal cu LED-uri.

Caracteristici tehnice Monitor LED 22 Philips 226CL2SB Full HD 226cl2sb
Altele Dimensiuni (W x H x D mm): 505 x 484 x 249
Greutate (Kg): 4.15
Putere consumata (W): 26 W
Display Contrast: 800000:1
Timp de raspuns: 2
Tip display: LED
Diagonala: 22 inch (55.88cm)
Intensitate luminoasa 250 cd/m2
Unghi maxim vizibilitate orizontala/verticala (grade): 176/170
Dimensiune punct (mm): 0.248
Rezolutie optima: 1920×1080
Reproducere culori (milioane): 16,7
Rata orizontala de refresh (KHz): 30 – 83
Rata verticala de refresh (Hz): 56 -75
Imagine Semnal intrare: VGA
DVI-D
Conectivitate Plug & Play: DDC/CI,
Mac OS X
Windows 7/Vista/XP
Facilitati Tuner TV: nu
Functii: Power LED indicator: Operation – White, Standby/ sleep-white (flashing)
OSD: DA
Standarde: Energy Star 5.0
EPEAT Silver
RoHS
CE Mark
FCC
Class B
TCO 5.0
Altele: Kensington lock
SmartImage
SmartTouch Controls
Altele Dimensiuni (W x H x D mm): 515 x 399 x 198
Greutate (Kg): 3.0
Putere consumata (W): 18 W

Leave a Reply

Your email address will not be published.