Monitor LED 22 Philips 226E9QHAB Full HD 5 ms IPS

imagine 0 Monitor LED 22 Philips 226E9QHAB Full HD 5 ms IPS 226e9qhab/00

 • Tehnologie extralată IPS LED pentru acurateţea culorilor şi a imaginii

  Tehnologie extralată IPS LED pentru acurateţea culorilor şi a imaginii

  Afişajele IPS utilizează o tehnologie avansată care vă oferă unghiuri extralargi de vizionare de 178/178 de grade, făcând posibilă vizualizarea din aproape orice unghi a afişajului. Spre deosebire de panourile TN standard, afişajele IPS vă oferă imagini remarcabil de clare în culori vii, ceea ce le face ideale nu numai pentru vizualizarea de fotografii, filme şi pentru navigarea pe Web, dar şi pentru aplicaţii profesionale care necesită un nivel înalt de acurateţe a culorilor şi luminozitate uniformă în orice moment.

 • Afişaj 16:9 Full HD pentru imagini clare şi detaliate

  Afişaj 16:9 Full HD pentru imagini clare şi detaliate

  Calitatea imaginii contează. Afişajele obişnuite oferă calitate, dar îţi doreşti mai mult. Acest afişaj are rezoluţie Full HD 1920 x 1080. Cu Full HD pentru detalii clare îmbinate cu luminozitate mare, contrast incredibil şi culori realiste care compun o imagine reală.

 • Jocuri cu redare lină cu tehnologia AMD FreeSync™

  Jocuri cu redare lină cu tehnologia AMD FreeSync™

  Jocurile nu ar trebui să presupună o alegere între redare sacadată şi cadre întrerupte. Noul monitor Philips elimină aceste probleme. Obţine performanţe fluide, fără artefacte, practic la orice rată de cadre cu tehnologia AMD FreeSync™, reîmprospătarea rapidă lină şi timpul de răspuns ultrarapid.

 • Afişaj cu margine îngustă pentru un aspect optim

  Afişaj cu margine îngustă pentru un aspect optim

  Noile afişaje Philips dispun de margini extrem de înguste permiţând distrageri minime şi dimensiunea de vizionare maxim posibilă. Special conceput pentru configurarea tip cadre sau cu multi-afişaj, cum ar fi jocurile, designul grafic şi aplicaţiile profesionale, afişajul extrem de îngust îţi dă sentimentul că utilizezi un singur ecran mare.

 • Oboseala ochilor redusă cu tehnologia fără scintilaţii

  Oboseala ochilor redusă cu tehnologia fără scintilaţii

  Datorită modului în care luminozitatea este controlată în ecranele cu LED-uri şi iluminare de fundal, unii utilizatori experimentează scintilaţii pe ecranele lor, ceea ce cauzează oboseala ochilor. Tehnologia fără scintilaţii de la Philips aplică o nouă soluţie pentru a regla luminozitatea şi a reduce şi mai mult scintilaţiile pentru o vizualizare mai confortabilă.

 • Mod LowBlue Mode pentru o productivitate care menajează ochii

  Mod LowBlue Mode pentru o productivitate care menajează ochii

  Studiile au demonstrat că, aşa cum razele ultraviolete pot cauza leziuni oculare, şi razele de lumină albastră cu lungime redusă de undă provenite de la afişajele cu LED-uri pot cauza leziuni oculare şi pot afecta vederea în timp. Dezvoltată pentru confort, setarea de mod LowBlue de la Philips utilizează o tehnologie software inteligentă pentru a reduce lumina albastră dăunătoare, cu lungime de undă redusă.

 • Compatibil HDMI pentru divertisment Full-HD

  Compatibil HDMI pentru divertisment Full-HD

  Un echipament compatibil HDMI dispune de toate dispozitivele hardware necesare pentru a accepta o intrare Interfaţă multimedia de înaltă definiţie (HDMI). Cablul HDMI permite transmiterea semnalelor digitale video şi audio de înaltă calitate printr-un singur cablu de la un PC sau de la orice număr de surse AV (inclusiv set-top box-uri, DVD playere, receivere A/V şi camere video).

 • Boxe stereo integrate pentru multimedia

  O pereche de boxe stereo de calitate înaltă integrate în monitor. Acestea pot fi vizibile frontal sau invizibile în partea inferioară, posterioară etc., în funcţie de model şi design.

 • Materialele ecologice întrunesc majoritatea standardelor internaţionale importante

  „Philips se angajează să utilizeze materiale durabile, ecologice în gama sa de monitoare. Toate părţile din plastic ale carcasei, părţile metalice ale cadrului şi ambalajul sunt materiale 100 % reciclabile. Pentru anumite modele utilizăm până la 65 % componente din plastic reciclat. Respectarea cu stricteţe a standardelor RoHS asigură reducerea substanţială sau eliminarea substanţelor toxice precum plumbul, de exemplu. Conţinutul de mercur a fost redus semnificativ în monitoarele cu iluminare de fundal CCFL şi eliminat complet din monitoarele cu iluminare de fundal cu LED-uri.

Cumpara Monitor LED 22 Philips 226E9QHAB Full HD 5 ms IPS ieftin

Caracteristici tehnice Monitor LED 22 Philips 226E9QHAB Full HD 5 ms IPS 226e9qhab/00
Altele Dimensiuni (W x H x D mm): Lungime 847 mm x Latime 266.45 mm x Inaltime 587 mm
Greutate (Kg): 15.5 Kg
Putere consumata (W): 70 W
Display Rezolutie optima: 1920×1080
Tehnologie display: LED
Tip Panel: IPS
Timp de raspuns: 5
Diagonala: 22 inch (55.88cm)
Intensitate luminoasa 250 cd/m²
Unghi maxim vizibilitate orizontala/verticala (grade): 178º (O) / 178º (V)
Contrast: Tipic: 1000:1
Rata de refresh (Hz): 75Hz
Conectivitate Conectivitate: VGA,HDMI,Audio
Plug & Play: DDC/CI Mac OS X sRGB Windows 10 / 8.1 / 8 / 7
Facilitati Boxe integrate: Cu Boxe
Accesorii incluse: Cablu HDMI, cablu de alimentare,Documenta?ie utilizator
Altele: Înclinare -5/20 grad
Montare pe perete Montare VESA (75×75 mm)
Altele Dimensiuni (W x H x D mm): Produs cu suport (mm) 490 x 385 x 190 mm Produs f?r? suport (mm) 490 x 297 x 35 mm
Greutate (Kg): Produs cu suport (kg) 2,59 kg Produs f?r? suport (kg) 2,03 kg Produs cu ambalaj (kg) 4,22 kg
Putere consumata (W): Mod pornit 15,60 W (nominal?) (metod? de testare EnergyStar 7.0) Mod Standby < 0,5 W (nominal) Mod Oprit <0,3 W (nominal)
Alimentare: 100-240 V c.a., 50-60 Hz

Nota: Fotografia produsului Monitor LED 22 Philips 226E9QHAB Full HD 5 ms IPS are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
imagine 1 Monitor LED 22 Philips 226E9QHAB Full HD 5 ms IPS 226e9qhab/00imagine 2 Monitor LED 22 Philips 226E9QHAB Full HD 5 ms IPS 226e9qhab/00imagine 3 Monitor LED 22 Philips 226E9QHAB Full HD 5 ms IPS 226e9qhab/00imagine 4 Monitor LED 22 Philips 226E9QHAB Full HD 5 ms IPS 226e9qhab/00

One thought on “Monitor LED 22 Philips 226E9QHAB Full HD 5 ms IPS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.