Monitor LED 22 Philips 226V3LSB Full HD.

imagine Monitor LED 22 Philips 226V3LSB Full HD. 226v3lsb/00_resigilatProdus resigilat
Bucuraţi-vă de imagini excelente cu LED-uri în culori vii
Este o încântare să utilizaţi acest afişaj subţire, atractiv. Caracteristicile esenţiale precum SmartContrast, care asigură imagini bogate, strălucitoare, fac din acesta o alegere excelentă!

Calitate excelentă a imaginii
• Tehnologie cu LED-uri pentru culori naturale
• SmartContrast 10000000:1 pentru detalii negre bogate
• Afișaj 16:9 Full HD pentru cea mai bună experienţă de vizionare
Design care completează orice interior
• Design atractiv, subţire, strălucitor
• Amprentă mică, pentru a se integra oriunde
Mai ecologic în fiecare zi
• Afișaj ecologic fără mercur
• Energy Star pentru eficienţă energetică și consum redus
Comoditate sporită
• Reglare ușoară a performanţei afișajului cu SmartControl Lite

Tehnologie cu LED-uri
LED-urile albe sunt dispozitive robuste, care produc o strălucire completă și constantă mai  rapid, economisind durata de pornire. LED- urile nu conţin mercur, ceea ce permite procesul ecologic de reciclare și scoatere din uz. LED-urile permit un control mai bun al luminii de fundal pentru LCD, rezultând un raport de contrast foarte înalt. De asemenea, oferă o reproducere superioară a culorilor datorită luminozităţii constante pe întregul ecran.

Raport SmartContrast 10000000:1
Vă doriţi ecranul LCD plat cu cel mai mare contrast și cu cele mai vibrante imagini. Procesarea video avansată Philips, combinată cu tehnologia unică extremă de iluminare reglabilă din spate, are ca rezultat imagini vibrante. SmartContrast va crește contrastul cu un nivel superior de negru și randarea exactă a umbrelor și a culorilor întunecate.Imaginile oferite sunt strălucitoare, realiste, cu un contrast înalt și culori vibrante.

16:9 Full HD
Acest ecran LCD Full HD are o rezoluţie panoramică de 1920 x 1080p, aceasta fiind cea mai ridicată rezoluţie care poate fi obţinută din surse HD, pentru o calitate ireproșabilă a imaginii. Ecranul este compatibil cu tehnologiile viitoare, acceptând semnal 1080p din orice sursă, inclusiv din cele mai noi console de jocuri HD și Blu-Ray. Procesarea semnalului este mult îmbunătăţită, pentru a accepta o calitate a semnalului și o rezoluţie mult mai ridicate. Imaginile rezultate în urma scanării progresive sunt complet lipsite de scintilaţii, cu luminozitate mare și contrast optim.

SmartControl Lite
SmartControl Lite este software-ul de control al monitorului de generaţie următoare cu interfaţă grafică bazată pe pictograme 3D.Acesta permite utilizatorului să regleze fin majoritatea parametrilor monitorului, cum ar fi culoare, luminozitate, calibrarea ecranului, multi-media, gestionare ID etc. cu mouse-ul.

Fără mercur
Monitoarele Philips cu iluminare de fundal cu LED-uri nu conţin mercur, una dintre cele mai toxice substanţe naturale, care afectează oamenii și animalele. Acest lucru permite obţinerea unui afișaj ecologic pe întregul ciclu de viaţă, de la fabricare până la scoaterea din uz.

Energy Star 5.0
Energy Star este un program de eficienţă energetică sponsorizat de US EPA care a fost adoptat de multe alte ţări. Certificarea Energy Star asigură că achiziţionaţi un produs care respectă cele mai recente standarde privind eficienţa energetică la toate nivelurile operaţionale. Monitoarele Philips noi sunt certificate pentru specificaţiile Energy Star 5.0 și respectă sau depășesc standardul. De exemplu, în mod inactiv, Energy Star 5.0 necesită un consum electric mai mic de 1 watt, în timp ce monitoarele Philips consumă mai puţin de 0,5 waţi.

Caracteristici tehnice Monitor LED 22 Philips 226V3LSB Full HD. 226v3lsb/00_resigilat
Altele Dimensiuni (W x H x D mm): with Stand: 533 x 400 x 155 mm
without Stand: 533 x 320 x 33 mm
Greutate (Kg): with Stand: 3.6 kg.
without Stand: 2.5 kg.
Putere consumata (W): 29W
Alimentare: 100 – 240V
Display Contrast: 1000:1
Timp de raspuns: 5
Tip display: LED
Diagonala: 22 inch (55.88cm)
Intensitate luminoasa 250 cd/mp
Unghi maxim vizibilitate orizontala/verticala (grade): 170 (H) / 160 (V), la C/R > 10
Dimensiune punct (mm): 0.248 mm
Rezolutie optima: 1920×1080
Reproducere culori (milioane): 16.7 milioane culori
Rata orizontala de refresh (KHz): 30 – 83 kHz
Rata verticala de refresh (Hz): 56 – 75 Hz
Imagine Semnal intrare: VGA (Analog ), DVI-D (digital, HDCP)
Conectivitate Compatibilitate: Mac OS X, sRGB, Windows 7
Plug & Play: DDC/CI
Conectivitate: VGA(D-Sub 15 pini)
DVI-D
Facilitati Tuner TV: nu
OSD: English, French, German, Spanish, Italian, Russian, Simplified Chinese, Portuguese, Turkish
Panou frontal: Auto, 4:3 / Wide, Brightness, Menu, Power On/Off
Standarde: EnergyStar 5.0, EPEAT Silver, RoHS, Lead-free, Mercury Free
Altele: Kensington lock
Altele Dimensiuni (W x H x D mm): Cu stand: 532 x 397 x 209 mm
Fara stand: 532 x 336 x 44 mm
Greutate (Kg): Cu stand: 2.79 kg
Fara stand: 2.49 kg
Putere consumata (W): 20.98 W (EnergyStar 5.0 test method)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


Monitor LED 22 Philips 226V3LSB Full HD

imagine Monitor LED 22 Philips 226V3LSB Full HD 226v3lsb/00BucuraÅ£i-vă de imagini excelente cu LED-uri în culori vii
Este o încântare să utilizaÅ£i acest afiÅŸaj subÅ£ire, atractiv. Caracteristicile esenÅ£iale precum SmartContrast, care asigură imagini bogate, strălucitoare, fac din acesta o alegere excelentă!

Calitate excelentă a imaginii
• Tehnologie cu LED-uri pentru culori naturale
• SmartContrast 10000000:1 pentru detalii negre bogate
• AfiÈ™aj 16:9 Full HD pentru cea mai bună experienţă de vizionare
Design care completează orice interior
• Design atractiv, subÅ£ire, strălucitor
• Amprentă mică, pentru a se integra oriunde
Mai ecologic în fiecare zi
• AfiÈ™aj ecologic fără mercur
• Energy Star pentru eficienţă energetică È™i consum redus
Comoditate sporită
• Reglare uÈ™oară a performanÅ£ei afiÈ™ajului cu SmartControl Lite

Tehnologie cu LED-uri
LED-urile albe sunt dispozitive robuste, care produc o strălucire completă È™i constantă mai  rapid, economisind durata de pornire. LED- urile nu conÅ£in mercur, ceea ce permite procesul ecologic de reciclare È™i scoatere din uz. LED-urile permit un control mai bun al luminii de fundal pentru LCD, rezultând un raport de contrast foarte înalt. De asemenea, oferă o reproducere superioară a culorilor datorită luminozităţii constante pe întregul ecran.

Raport SmartContrast 10000000:1
Vă doriÅ£i ecranul LCD plat cu cel mai mare contrast È™i cu cele mai vibrante imagini. Procesarea video avansată Philips, combinată cu tehnologia unică extremă de iluminare reglabilă din spate, are ca rezultat imagini vibrante. SmartContrast va creÈ™te contrastul cu un nivel superior de negru È™i randarea exactă a umbrelor È™i a culorilor întunecate.Imaginile oferite sunt strălucitoare, realiste, cu un contrast înalt È™i culori vibrante.

16:9 Full HD
Acest ecran LCD Full HD are o rezoluÅ£ie panoramică de 1920 x 1080p, aceasta fiind cea mai ridicată rezoluÅ£ie care poate fi obÅ£inută din surse HD, pentru o calitate ireproÈ™abilă a imaginii. Ecranul este compatibil cu tehnologiile viitoare, acceptând semnal 1080p din orice sursă, inclusiv din cele mai noi console de jocuri HD È™i Blu-Ray. Procesarea semnalului este mult îmbunătăţită, pentru a accepta o calitate a semnalului È™i o rezoluÅ£ie mult mai ridicate. Imaginile rezultate în urma scanării progresive sunt complet lipsite de scintilaÅ£ii, cu luminozitate mare È™i contrast optim.

SmartControl Lite
SmartControl Lite este software-ul de control al monitorului de generaţie următoare cu interfaţă grafică bazată pe pictograme 3D.Acesta permite utilizatorului să regleze fin majoritatea parametrilor monitorului, cum ar fi culoare, luminozitate, calibrarea ecranului, multi-media, gestionare ID etc. cu mouse-ul.

Fără mercur
Monitoarele Philips cu iluminare de fundal cu LED-uri nu conÅ£in mercur, una dintre cele mai toxice substanÅ£e naturale, care afectează oamenii È™i animalele. Acest lucru permite obÅ£inerea unui afiÈ™aj ecologic pe întregul ciclu de viaţă, de la fabricare până la scoaterea din uz.

Energy Star 5.0
Energy Star este un program de eficienţă energetică sponsorizat de US EPA care a fost adoptat de multe alte ţări. Certificarea Energy Star asigură că achiziÅ£ionaÅ£i un produs care respectă cele mai recente standarde privind eficienÅ£a energetică la toate nivelurile operaÅ£ionale. Monitoarele Philips noi sunt certificate pentru specificaÅ£iile Energy Star 5.0 È™i respectă sau depășesc standardul. De exemplu, în mod inactiv, Energy Star 5.0 necesită un consum electric mai mic de 1 watt, în timp ce monitoarele Philips consumă mai puÅ£in de 0,5 waÅ£i.

(more…)

One thought on “Monitor LED 22 Philips 226V3LSB Full HD”

Leave a Reply

Your email address will not be published.