Monitor LED 22 Philips 226V4LAB Full HD cu Boxe.

imagine Monitor LED 22 Philips 226V4LAB Full HD cu Boxe. 226v4lab/00_resigilatAcest produs este resigilat si prezinta 1 pixel defect
21.5 W-LED LCD | 1920×1080, 16:9 | 250cd/m2 | SmartContrast: 10.000.000:1, Raport contrast (uzual): 1000:1 | 170/160 (O/V) | 5ms | Intrare semnal: VGA (Analog), DVI-D (digital, HDCP), Boxe 2x 2W, VESA 100 | negru lucios | 2 ani | 226V4LAB/00

BucuraÅ£i-vă de imagini excelente cu LED-uri în culori vii cu difuzoare stereo

BucuraÅ£i-vă de imagini cu LED-uri vii cu acest afiÅŸaj cu design atractiv, lucios. Echipat cu SmartControl Lite ÅŸi difuzoare stereo, acesta reprezintă o alegere minunată!
Imagini vii, de fiecare dată
• Tehnologie cu LED-uri pentru culori vii, naturale
• SmartContrast pentru detalii negre, bogate
• AfiÈ™aj 16:9 Full HD pentru cea mai bună experienţă de vizionare
• Reglare uÈ™oară a performanÅ£ei afiÈ™ajului cu SmartControl Lite

Design modern

• Design atractiv, lucios
• Amprenta mică economiseÈ™te spaÅ£iu
• Montarea VESA permite flexibilitate

Mai ecologic în fiecare zi

• AfiÈ™aj ecologic fără mercur
• Energy Star pentru eficienţă energetică È™i consum redus
• Consumul redus de energie micÈ™orează facturile la electricitate

Bucuraţi-vă de performanţele multimedia

• Sunet puternic cu difuzoarele 2×2 waÅ£i RMS 

Repere: 

Tehnologie cu LED-uri
LED-urile albe sunt dispozitive robuste, care produc o strălucire completă È™i constantă mai rapid, economisind durata de pornire. LEDurile nu conÅ£in mercur, ceea ce permite procesul ecologic de reciclare È™i scoatere din uz. LED-urile permit un control mai bun al luminii de fundal pentru LCD, rezultând un raport de contrast foarte înalt. De asemenea, oferă o reproducere superioară a culorilor datorită luminozităţii constante pe întregul ecran.

Difuzoare stereo încorporate
Acum vă puteÅ£i bucura de toate aplicaÅ£iile dvs. multimedia È™i sociale cu sunet stereo. Aceste difuzoare încorporate nu doar sună extraordinar, ci vă ajută să scăpaÅ£i de aglomerarea externă de cabluri È™i să economisiÅ£i spaÅ£iu preÅ£ios pe birou.

SmartControl Lite
SmartControl Lite este software-ul de control al monitorului de generaţie următoare cu interfaţă grafică bazată pe pictograme 3D.
Acesta permite utilizatorului să regleze fin majoritatea parametrilor monitorului, cum ar fi culoare, luminozitate, calibrarea ecranului, multi-media, gestionare ID etc. cu mouse-ul.

SmartContrast
SmartContrast este o tehnologie Philips care analizează conÅ£inutul pe care îl afiÈ™aÅ£i, reglând automat culorile È™i controlând intensitatea luminii de fundal pentru îmbunătăţirea dinamică a contrastului, în vederea obÅ£inerii celor mai bune imagini digitale È™i clipuri video sau pentru jocurile în care sunt afiÈ™ate nuanÅ£e întunecate. La selectarea modului Economic, contrastul este ajustat, iar iluminarea de fundal este reglată fin pentru afiÈ™area precisă a aplicaÅ£iilor zilnice de birou È™i pentru un consum redus de energie.

16:9 Full HD
Acest ecran LCD Full HD are o rezoluÅ£ie panoramică de 1920 x 1080p, aceasta fiind cea mai ridicată rezoluÅ£ie care poate fi obÅ£inută din surse HD, pentru o calitate ireproÈ™abilă a imaginii. Ecranul este compatibil cu tehnologiile viitoare, acceptând semnal 1080p din orice sursă, inclusiv din cele mai noi console de jocuri HD È™i Blu-Ray. Procesarea semnalului este mult îmbunătăţită, pentru a accepta o calitate a semnalului È™i o rezoluÅ£ie mult mai ridicate. Imaginile rezultate în urma scanării progresive sunt complet lipsite de scintilaÅ£ii, cu luminozitate mare È™i contrast optim.

Fără mercur
Monitoarele Philips cu iluminare de fundal cu LED-uri nu conÅ£in mercur, una dintre cele mai toxice substanÅ£e naturale, care afectează oamenii È™i animalele. Acest lucru permite obÅ£inerea unui afiÈ™aj ecologic pe întregul ciclu de viaţă, de la fabricare până la scoaterea din uz.

Energy Star 5.0
Energy Star este un program de eficienţăenergetică sponsorizat de US EPA care a fost adoptat de multe alte ţări. Certificarea Energy Star asigură că achiziţionaţi un produs care respectă cele mai recente standarde privind eficienţa energetică la toate nivelurile operaţionale. Monitoarele Philips noi sunt
certificate pentru specificaÅ£iile Energy Star 5.0 È™i respectă sau depășesc standardul. De exemplu, în mod inactiv, Energy Star 5.0
necesită un consum electric mai mic de 1 watt, în timp ce monitoarele Philips consumă mai puÅ£in de 0,5 waÅ£i.

Cumpara Monitor LED 22 Philips 226V4LAB Full HD cu Boxe. ieftin

Caracteristici tehnice Monitor LED 22 Philips 226V4LAB Full HD cu Boxe. 226v4lab/00_resigilat
Display Contrast: SmartContrast: 10.000.000:1
Raport contrast (uzual): 1000:1
Timp de raspuns: 5
Tip display: LED
Diagonala: 21.5 inch (54.6 cm)
Intensitate luminoasa 250 cd/mp
Unghi maxim vizibilitate orizontala/verticala (grade): 170 / 160
Dimensiune punct (mm): 0.248 x 0.248
Rezolutie optima: 1920×1080
Reproducere culori (milioane): 16.7
Rata orizontala de refresh (KHz): 30 – 83
Rata verticala de refresh (Hz): 56 – 75
Imagine Semnal intrare: Analog,Digital
Conectivitate Plug & Play: DDC/CI, Mac OS X, sRGB
Windows 7, Windows XP
Conectivitate: 1 x Audio Input,1 x D Sub,1 x DVI D
Facilitati Tuner TV: nu
Boxe integrate: Cu Boxe
OSD: Engleză, Franceză, Germană
Italiană, Portugheză, Rusă, Spaniolă
Chineză simplificată, Turcă
Altele: 2W x 2
Montare pe perete 100 x 100 mm
Altele Dimensiuni (W x H x D mm): cu suport: 514 x 388 x 213
fără suport: 514 x 320 x 48
Greutate (Kg): cu suport: 3.34
fără suport: 3
Putere consumata (W): 19.15W (metodă de testare EnergyStar 5.0)

Nota: Fotografia produsului Monitor LED 22 Philips 226V4LAB Full HD cu Boxe. are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


Monitor LED 22 Philips 226V4LAB Full HD cu Boxe

imagine Monitor LED 22 Philips 226V4LAB Full HD cu Boxe 226v4lab/00Monitor LCD PHILIPS 226V4LAB/00 (21.5, 1920×1080, LED Backlight, 1000:1, 10000000:1(DCR), 170/160, 5ms, DVI/VGA/Audio) Black

(more…)

15 thoughts on “Monitor LED 22 Philips 226V4LAB Full HD cu Boxe”

  1. Monitor foarte bun, va recomand! Culori frumoase, text clar. Il folosesc 6-12 ore pe zi, si nu-mi obosesc ochii (relativ la un monitor de laptop). Excelent pentru programare (in general citit text), incap mai multe ferestre una langa cealalta, dar si pentru filme HD. Am incercat optiunea Smart Contrast, dar nu mi-a placut, sunt multumita cu default contrast.

  2. Monitorul este impecabil. Boxele sunt cam degeaba, dar daca nu ai alta sursa de ascultat … sunt relativ ok. Nu deranjeaza la ochi. Recomand.

  3. [b][i]E super monitorul. Abia am asteptat sa-l cumpar. N-am gasit nicaieri si ieftin si hd . Va multumesc si il recomand tuturor. Gianina.[/i][/b]

  4. cel mai bun monitor de pe piata in raportul calitate-pret. singurul argument contra sunt boxele incluse, care se aud slab.

  5. Foarte bun! Excelent pentru office si boxele incorporate isi fac foarte bine treaba(nu sunt de dat petreceri cu m se asteapta lumea):D. Un produs la un pret cel mai ieftin in comparatie cu alte magazine!

  6. Un produs excelent vandut de o companie super serioasa! Multumesc cel.ro, sunteti prompti si aveti cele mai bune preturi!

  7. Un produs cu raport f. bun calitate/pret. difuzoarele sunt ok, poti vedea un film sau juca un joc fara probleme. Recomand.

  8. Uimitor este promptitudinea celor de le cel .cat despre produs nu am nimic de reprosat este de o calitate foarte buna. Multumim pentru seriozitatea de care dau dovada .

  9. Fix la doi ani și o lună, după ce mi-a expirat garanția, butonul de aprindere/stingere s-a sticat, în sensul că a intrat în interior și se mișcă în toate părțile, nu mai este ieșit în exterior așa cum a fost pănă de curând, acum se aprinde mai greu, trebuie să-l duc la un service. În rest până acum alte probleme nu am avut cu el, funcționează bine, culorile se văd foarte frumos, sunt mulțumit în ansamblu. Recomand

Leave a Reply

Your email address will not be published.