Monitor LED 22 Philips 227E3LSU

imagine Monitor LED 22 Philips 227E3LSU 227e3lsu/00Tehnologie cu LED-uri

LED-urile albe sunt dispozitive robuste, care produc o strălucire completă È™i constantă mai rapid, economisind durata de pornire. LED- urile nu conÅ£in mercur, ceea ce permite procesul ecologic de reciclare È™i scoatere din uz. LED-urile permit un control mai bun al luminii de fundal pentru LCD, rezultând un raport de contrast foarte înalt. De asemenea, oferă o reproducere superioară a culorilor datorită luminozităţii constante pe întregul ecran.

SmartImage Lite

SmartImage Lite este o combinaÅ£ie exclusivă de tehnologii Philips de vârf care analizează conÅ£inutul afiÈ™at pe ecran. Pe baza scenariului pe care îl selectaÅ£i, SmartImage Lite îmbunătăţeÈ™te dinamic contrastul, saturaÅ£ia culorilor, definiÅ£ia imaginilor È™i clipurile video, pentru performante de afiÈ™are de excepÅ£ie – totul în timp real, prin apăsarea unui singur buton.

Raport SmartContrast 20000000:1

Vă doriÅ£i ecranul LCD plat cu cel mai mare contrast È™i cu cele mai vibrante imagini. Procesarea video avansată Philips, combinată   cu tehnologia unică extremă de iluminare reglabilă din spate, are ca rezultat imagini vibrante. SmartContrast va creÈ™te contrastul cu un nivel superior de negru È™i randarea exactă a umbrelor È™i a culorilor întunecate.  Imaginile oferite sunt strălucitoare, realiste, cu un contrast înalt È™i culori vibrante.

Comenzi tactile

Comenzile tactile sunt inteligente, pictograme  tactile ultrasensibile care înlocuiesc butoanele  proeminente care permit utilizatorului să  regleze monitorul conform necesităţilor. Sensibile la cea mai mică atingere, comenzile tactile conferă monitorului un aspect modern

Control ușor al formatului imaginii

Controlul uÈ™or al formatului imaginii de la Philips pe OSD trebuie comutat de la raportul lungime/lăţime de 4:3 la modul ecran lat È™i invers pentru a potrivi raportul lungime/lăţime al afiÈ™ajului cu conÅ£inutul dvs. pentru lucrul cu documente largi fără a derula sau pentru a vizualiza fiÈ™iere media pe  ecran lat în modul ecran lat È™i conÅ£inut fără distorsiuni, cu un raport de 4:3 la afiÈ™area în modul original.

SmartControl Lite

SmartControl Lite este software-ul de control al monitorului de generaţie următoare cu interfaţă grafică bazată pe pictograme 3D. Acesta permite utilizatorului să regleze fin majoritatea parametrilor monitorului, cum ar fi culoare, luminozitate, calibrarea ecranului, multi-media, gestionare ID etc. cu mouse-ul.

16:9 Full HD

Acest ecran LCD Full HD are o rezoluÅ£ie panoramică de 1920 x 1080p, aceasta fiind cea mai ridicată rezoluÅ£ie care poate fi obÅ£inută din surse HD, pentru o calitate ireproÈ™abilă a imaginii. Ecranul este compatibil cu tehnologiile viitoare, acceptând semnal 1080p din orice sursă, inclusiv din cele mai noi console de jocuri HD È™i Blu-Ray. Procesarea semnalului este mult îmbunătăţită, pentru a accepta o calitate a semnalului È™i o rezoluÅ£ie mult mai ridicate. Imaginile rezultate în urma scanării progresive sunt complet lipsite de scintilaÅ£ii, cu luminozitate mare È™i contrast optim.

Materiale ecologice

Philips se angajează să utilizeze materiale durabile, ecologice în gama sa de monitoare. Toate părÅ£ile din plastic ale carcasei, părÅ£ile  metalice ale cadrului È™i ambalajul sunt materiale 100% reciclabile. Pentru anumite modele utilizăm până la 65% componente din plastic reciclat. Respectarea cu stricteÅ£e a standardelor RoHS asigură reducerea substanÅ£ială sau eliminarea substanÅ£elor toxice  precum plumbul, de exemplu. ConÅ£inutul de       mercur a fost redus semnificativ în monitoarele cu iluminare de fundal CCFL È™i eliminat complet din monitoarele cu iluminare de fundal cu LED-uri.

Fără mercur

Monitoarele Philips cu iluminare de fundal cu LED-uri nu conÅ£in mercur, una dintre cele mai toxice substanÅ£e naturale, care afectează oamenii È™i animalele. Acest lucru permite obÅ£inerea unui afiÈ™aj ecologic pe întregul ciclu de viaţă, de la fabricare până la scoaterea din uz.

Caracteristici tehnice Monitor LED 22 Philips 227E3LSU 227e3lsu/00
Altele Dimensiuni (W x H x D mm): Produs cu suport: 532 x 397 x 209 mm
Produs fara suport: 532 x 336 x 44 mm
Greutate (Kg): Produs fara suport: 2.49 Kg
Produs cu suport: 2.79 Kg
Putere consumata (W): 20.63 W
Display Contrast: 1000:1
Timp de raspuns: 5
Tip display: LED
Diagonala: 22 inch (55.88cm)
Intensitate luminoasa 250 cd/mp
Unghi maxim vizibilitate orizontala/verticala (grade): 170/160 grade
Dimensiune punct (mm): 0,248 x 0,248 mm
Rezolutie optima: 1366×768
Reproducere culori (milioane): 16.7 milioane
Rata orizontala de refresh (KHz): 30 – 83 kHz
Rata verticala de refresh (Hz): 56 -75 Hz
Imagine Semnal intrare: VGA (Analog), DVI-D (digital, HDCP)
Conectivitate Interfata: D-SUB
Plug & Play: DDC/CI, Mac OS X, sRGB, Windows 7
Conectivitate: DVI-D , VGA 15-pin D-sub
Facilitati Tuner TV: nu
Functii: SmartImage lite,
Intrare, 4:3/ Lăţime,
Meniu,
Activare/Dezactivare
OSD: Da
Standarde: Reglementări și standarde: SMI, Siglă CE, FCC, clasa B, GOST, SEMKO, TUV Ergo, TUV/GS, UL/ cUL, Certificat TCO, PSB, SASO, WEEE
Altele: Blocare Kensington
Culoare: Negru / Nuanţă albastră
Altele Dimensiuni (W x H x D mm): Produs cu suport : 534 x 408 x 216 mm
Produs fără suport: 534 x 336 x 41 mm
Greutate (Kg): Produs cu suport: 3,68 kg
Produs fără suport: 3,46 kg
Putere consumata (W): 18,5 W

Leave a Reply

Your email address will not be published.