Monitor LED 22 Samsung BX2235 Full HD

imagine Monitor LED 22 Samsung BX2235 Full HD ls22b3uvmn/enPerformanţă perfectă a imaginilor
Nu este o iluzie. Timpul de răspuns de 2 milisecunde al fiecărui monitor Samsung transformă imaginile mai rapide şi mai clare în realitate. Indiferent de cât de rapidă este acţiunea, acest monitor ţine pasul cu scena, oferind imagini în mişcare uimitoare, perfecte, care îmbunătăţesc vizionarea filmelor, performanţa jocurilor video şi experienţa de transmisie pe Internet. Nu există trepidaţii, neclarităţi sau umbre. Există numai imagini perfecte în care vă puteţi cufunda în întregime. Magic Speed vă oferă o magie în care puteţi crede.

Mega culoare, mega contrast, mega experienţă
Există dinamic şi există Mega Dynamic. Cu un raport de contrast îmbunătăţit – cel mai mare nivel de raport de contrast disponibil în acest moment – monitoarele Samsung furnizează o calitate profesională pentru imagini, care face culorile mai bogate şi mai reale decât aţi visat că este posibil. Atât de reale încât veţi vedea cum culorile uluitoare şi detaliile de claritatea cristalului prind viaţă chiar pe ecranul dvs.

Dimensiunea inteligentă.
De ce trebuie ca imaginea vizualizată să fie întinsă, sau din această cauză, o copie distorsionată a originalului? Cu funcţia inteligentă de ajustare a dimensiunii imaginii de la Samsung, veţi putea să vă bucuraţi de imagini exact aşa cum trebuie, prin portretizarea conţinutului dimensionat standard în formatul original, pe un ecran lat.

Controlaţi luminozitatea, conservaţi energia.
Sistemul Magic Eco face ca economisirea de energie să fie uşoară. Ajustează luminozitatea monitorului Samsung în funcţie de câtă energie doriţi să economisiţi. Aveţi patru opţiuni de economisire de energie din care să alegeţi:Consum de putere de 100 %, 75 % şi 50 % precum şi oprirea funcţiei de economisire a energiei. Dacă sistemul Magic Eco este oprit, tot veţi avea posibilitatea utilizării caracteristicii Samsung Magic Bright, proiectată să vă permită să ajustaţi manual luminozitatea ecranului. Economisiţi energie fără efort şi preluaţi controlul cu sistemul Magic Eco.

Se opreÅŸte singur.
Monitoarele Samsung nu sunt doar mari performere. Sunt prietenoase cu mediul, precum şi experte în eficienţă. Temporizatorul de oprire permite utilizatorului să economisească energie prin programarea monitorului să se oprească singur după un anumit timp. Ca un beneficiu suplimentar, acest lucru asigură performanţă optimă pentru încredere de durată şi viaţă extinsă.

Caracteristici tehnice Monitor LED 22 Samsung BX2235 Full HD ls22b3uvmn/en
Altele Dimensiuni (W x H x D mm): 499.7 x 401.6 x 198.4 mm
Putere consumata (W): 22 W
Display Contrast: 5000000:1
Timp de raspuns: 2
Tip display: LED
Diagonala: 22 inch (55.88cm)
Intensitate luminoasa 250 cd/mm
Unghi maxim vizibilitate orizontala/verticala (grade): 170 / 160
Rezolutie optima: 1920×1080
Reproducere culori (milioane): 16.7M
Conectivitate Interfata: D-Sub / DVI
Plug & Play: da
Conectivitate: H/V separate, Compozit, SOG
Facilitati Tuner TV: nu
OSD: da
Altele: Magic Angle, Magic Eco, MagicBright2, Temporizator de oprire, Redimensionare imagine, Efect de culoare, Tastă personalizată, MagicWizard şi MagicTune cu AssetManagement, Certificare Windows 7, Safe Mode (Reducerea rezoluţiei n UXGA)
Altele Dimensiuni (W x H x D mm): 536,3 x 422 x 198,4 mm
Greutate (Kg): 3,5 Kg
Putere consumata (W): 18 W

Leave a Reply

Your email address will not be published.