Monitor LED 22 Samsung BX2250 Full HD

imagine Monitor LED 22 Samsung BX2250 Full HD ls22b5hvfe/enPerformanţă perfectă a imaginilor

Nu este o iluzie. Timpul de răspuns de 2 milisecunde al fiecărui monitor Samsung transformă imaginile mai rapide şi mai clare în realitate. Indiferent de cât de rapidă este acţiunea, acest monitor ţine pasul cu scena, oferind imagini în mişcare uimitoare, perfecte, care îmbunătăţesc vizionarea filmelor, performanţa jocurilor video şi experienţa de transmisie pe Internet. Nu există trepidaţii, neclarităţi sau umbre. Există numai imagini perfecte în care vă puteţi cufunda în întregime. Magic Speed vă oferă o magie în care puteţi crede.

Mega culoare, mega contrast, mega experienţă

Există dinamic ÅŸi există Mega Dynamic. Cu un raport de contrast îmbunătăţit – cel mai mare nivel de raport de contrast disponibil în acest moment – monitoarele Samsung furnizează o calitate profesională pentru imagini, care face culorile mai bogate ÅŸi mai reale decât aÅ£i visat că este posibil. Atât de reale încât veÅ£i vedea cum culorile uluitoare ÅŸi detaliile de claritatea cristalului prind viaţă chiar pe ecranul dvs.


Un monitor care ia iniţiativa de a partaja.

Cu sistemul Magic Return de la Samsung, nu trebuie să vă îngrijoraţi de pierderea conţinutului de pe al doilea monitor. În cazul în care cablul se deconectează şi semnalul dispare, sistemul Magic Return transferă automat conţinutul de pe acel ecran pe celălalt monitor, înainte să se oprească. Nu este nicio magie aici. Am adus partajarea conţinutului la nivel de ştiinţă.

Simţiţi efectul culorilor

ÃŽmbunătăţeÅŸte imaginile aÅŸa cum doriÅ£i, utilizând caracteristica avansată Samsung Efect de culoare. DeschideÅ£i ochii pentru o experienţă de vizionare complet personalizată, în timp ce vă jucaÅ£i cu efecte fotografice care se potrivesc cu starea dvs. AlegeÅ£i dintre Aqua, Sepia, Verde ÅŸi Tonuri de gri pentru a interacÅ£iona cu afiÅŸajul dvs. într-un mod cu totul nou – adică al dvs.

Se opreÅŸte singur.

Monitoarele Samsung nu sunt doar deosebit de performante. Sunt prietenoase cu mediul, precum şi experte în eficienţă. Temporizatorul de oprire automată permite utilizatorului să economisească energie, programând monitorul să se oprească singur după un anumit timp. Ca un beneficiu suplimentar, acest lucru asigură performanţă optimă pentru fiabilitate de durată şi perioadă de funcţionare extinsă.

Dimensiunea inteligentă.

De ce trebuie ca imaginea vizualizată să fie întinsă, sau din această cauză, o copie distorsionată a originalului? Cu funcţia inteligentă de ajustare a dimensiunii imaginii de la Samsung, veţi putea să vă bucuraţi de imagini exact aşa cum trebuie, prin portretizarea conţinutului dimensionat standard în formatul original, pe un ecran mai lat.

Caracteristici tehnice Monitor LED 22 Samsung BX2250 Full HD ls22b5hvfe/en
Altele Dimensiuni (W x H x D mm): 536,3 x 422 x 198,4 mm
Greutate (Kg): 3,5 Kg
Putere consumata (W): 18 W
Display Contrast: 5000000:1
Timp de raspuns: 2
Tip display: LED
Diagonala: 22 inch (55.88cm)
Intensitate luminoasa 250 cd/mm
Unghi maxim vizibilitate orizontala/verticala (grade): 170 / 160
Rezolutie optima: 1920×1080
Reproducere culori (milioane): 16.7M
Conectivitate Interfata: D-Sub / DVI / HDMI
Plug & Play: da
Conectivitate: Separate H / V, Composite, SOG / HDMI x 2 (Audio out)
Facilitati Tuner TV: nu
OSD: da
Altele: Magic Angle, Magic Eco, Magic Return, Cinema Mode, MagicBright3, Off timer, Image Size Color Effect, Customized key, MagicWizard & MagicTune with AssetManagement, Win 7, Safe Mode (DownScaling in UXGA)
Altele Dimensiuni (W x H x D mm): 520.1 x 404.1 x 199.0mm
Greutate (Kg): 3.4kg
Putere consumata (W): 18 W

One thought on “Monitor LED 22 Samsung BX2250 Full HD”

  1. nu este de 22 de inch. eu am comandat acest monitor crezand ce scrie la datele tehnice… cand mi-a sosit, am vazut ca e de 21,5. am intrat si pe samsung, si intradevar, e de 21,5 inch. diferenta este sesizabila daca il pui alaturi de un 22. altfel e un monitor f bun. imaginea f clara, contrast puternic samd.

Leave a Reply

Your email address will not be published.